• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Bizde sadeve keseyi gördük normalmi diye sordum haftayada 7+1 de çağırdı inş ozaman görünür bebek gerçei sata göre bu geç döllenme dedi değişecek tarihim :KK43:
Ya benim son adete göre o haftalar ancak geç döllenme bence benim beta değerimde 6+3 u gösteriyor ama kese çok.kuck ve haftalığıda bilmiyorum

Bende son adete göre 6+3 ama tabi geç döllenme büyük ihtimal bende dün gittim dünden önceye kadar gözükmedi dün gözüktü 8 gün sonra tekrar gidicem cagardi
Çağırdığına göre görebilecektir. Hesaplıyorlar onu.

Ay insallah zarar vermez kiyamaz sanmam.
Oyle hircin bi cocuk degil vurmaz bagirmaz sakin bi cocuk ama icine atar sanki.
Kardesim var yani oglumun dayisi onunla arasi iyi bekar onu konusturucam eger boyle istemiyorum falan derse.

Cunku bir defa sey konustuk
Bak sen kardes istemiyorsun ama benim kardesim yani dayin olmasa kim sana bunlari alacakti?
Kim resim odevine yardim edecekti?
Kim seninle vakit gecirecekti?
Bak sana saat aldi, ayakkabi aldi vs vs baya anlattim konustuk.

Benim iyiki kardesim var ben kardesimi cok seviyorum iyiki dayin olmus keske teyzende olsaydi diye konusmustuk onceden.
Hic sesini cikarmamisti.

Ona gore gerek yokmus.
Ne geregi varmis.
O öyle mutluymus.

Sadece onun mutlugunun ya da eksiklerinin,farklılıklarının dogrultusunda konusmazsanız sanki daha iyi olabilir.
Seninde babasininda hatta onun bile suan onu kaybetmek istemeyecegine deginmek gerekir belki.
Onu da nasil beklediniz,nasil sevindiniz ornek gosterebilirsin.
Zaten duyarliligi dogrultusunda dedigin gb bagliligi agir basacaktir.
Ama hic etkisi olmamasi tabii ki zor.
Bazen anneyi uzulurken,zorlanirken vs gormesi bile ilk cocuklar icin cok gergin bir sebep malesef :)
Konustukca,olumlayarak anlattikca (dagitmayacak degilde mesela senden bicok sey gorecek ogrenecek vb) farklilasacaktir diye dusunuyorum.Ama bulug cagi ve derslerin dikkati cidden arti bi zorluk onda da insallah anneciginin cok yardimi olur❤

Gerçekten mi :/ o zaman olacak illaki bende ultrasonla bakarlar diye düşünmüştüm. Hazırlıklı gideyim o zaman şok olmayayım.

Hic bi muayenenin şartı vajinal muayene degil canim.Yani kese icinde kalp atisi icinde illa gerekmez.Sadece genelde gorunen zamanlarda yoksa bakmak rahatlamak ister doktor;)
Gerek olmadikca bakmayacaktir ya da sen istemedikce;)

Nasıl yani bı çok örnek ultrason kagidinda mm olarak yazıyor ama bende 0.42 cm neden

Bende de cm olarak yaziyor ;)

kızlar kese boyutu 7.99 mm 5+1 im normal mi boyutu?

Normal bildigim kadariyla❤

anneadayi53 anneadayi53 O zamanlar bana da cok erkek demislerdi hatta ama hic bilmiyorum bi belirti sayilir mi :)))))Ekşi çok yiyordum.Yani limonu mesela öylece ısıra ısıra fln yerdim :))))) cok degisken seyler aslinda.
Karnimda erkek bebek gb idi o genellemelere gore,teyzem dogana kadar erkek bekledi doktora inanmadi :))))

Kızlar iki gündür sık sık kalbim sıkışıyor daha doğrusu sol göğüs altımda sıkışma hissediyorum sanırım kalp oraya denk geliyordu değil mi ?

Kızlar iki gündür sık sık kalbim sıkışıyor daha doğrusu sol göğüs altımda sıkışma hissediyorum sanırım kalp oraya denk geliyordu değil mi ?
Kalp solda değil canım ortada. Göğsün ağrıyordur. Ya da soğuk almışsındır.

Back