Neden sordun
6+3 te keseyimi gördünüz sadece ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6+3 te keseyimi gördünüz sadece ?
Bizde sadeve keseyi gördük normalmi diye sordum haftayada 7+1 de çağırdı inş ozaman görünür bebek gerçei sata göre bu geç döllenme dedi değişecek tarihimNeden sordun
Ya benim son adete göre o haftalar ancak geç döllenme bence benim beta değerimde 6+3 u gösteriyor ama kese çok.kuck ve haftalığıda bilmiyorumBizde sadeve keseyi gördük normalmi diye sordum haftayada 7+1 de çağırdı inş ozaman görünür bebek gerçei sata göre bu geç döllenme dedi değişecek tarihim![]()
Çağırdığına göre görebilecektir. Hesaplıyorlar onu.Bende son adete göre 6+3 ama tabi geç döllenme büyük ihtimal bende dün gittim dünden önceye kadar gözükmedi dün gözüktü 8 gün sonra tekrar gidicem cagardi
İnşallah bakalımÇağırdığına göre görebilecektir. Hesaplıyorlar onu.
Gayet iyi. Normal yani. Ne büyük ne küçük.kızlar kese boyutu 7.99 mm 5+1 im normal mi boyutu?
Beta değerin kaç çıktıYa benim son adete göre o haftalar ancak geç döllenme bence benim beta değerimde 6+3 u gösteriyor ama kese çok.kuck ve haftalığıda bilmiyorum
Olsun canım bnde de cm olarak yazıyor 0.46 cm yazıyor o önemli değil yaniNasıl yani bı çok örnek ultrason kagidinda mm olarak yazıyor ama bende 0.42 cm neden
Dün baktirdigimda 3340Beta değerin kaç çıktı
Oluşmaya başlamış ama henüz yokmusSormadım ama sanırom oluşmadı senin ?
Ama kaç mm olarak hesaplanıyor ben anlamıyorum çok mu küçük kaç haftaya denk. GeliyorOlsun canım bnde de cm olarak yazıyor 0.46 cm yazıyor o önemli değil yani
Anladım canım umarım sağlıkla görürüz bebeklerimizi ne zaman çağırdı tekrar?Oluşmaya başlamış ama henüz yokmus
Ay insallah zarar vermez kiyamaz sanmam.
Oyle hircin bi cocuk degil vurmaz bagirmaz sakin bi cocuk ama icine atar sanki.
Kardesim var yani oglumun dayisi onunla arasi iyi bekar onu konusturucam eger boyle istemiyorum falan derse.
Cunku bir defa sey konustuk
Bak sen kardes istemiyorsun ama benim kardesim yani dayin olmasa kim sana bunlari alacakti?
Kim resim odevine yardim edecekti?
Kim seninle vakit gecirecekti?
Bak sana saat aldi, ayakkabi aldi vs vs baya anlattim konustuk.
Benim iyiki kardesim var ben kardesimi cok seviyorum iyiki dayin olmus keske teyzende olsaydi diye konusmustuk onceden.
Hic sesini cikarmamisti.
Ona gore gerek yokmus.
Ne geregi varmis.
O öyle mutluymus.
Gerçekten mi :/ o zaman olacak illaki bende ultrasonla bakarlar diye düşünmüştüm. Hazırlıklı gideyim o zaman şok olmayayım.
Nasıl yani bı çok örnek ultrason kagidinda mm olarak yazıyor ama bende 0.42 cm neden
kızlar kese boyutu 7.99 mm 5+1 im normal mi boyutu?
Seninle günlerimiz aynıCanım ilk oğlum hemen oldu sonra ikinciyi düşündük iki tane düşük yaptım ve bir süre hiç hamile kalamadım 2016 kasımda ikinci oğlum oldu ve bu ay da hiç hesapta yokken sürpriz oldu bu hamilelik
Haftaya salıAnladım canım umarım sağlıkla görürüz bebeklerimizi ne zaman çağırdı tekrar?
Ya 4 haftanın sonu ya 5 haftanın başıdır büyük ihtimalle.Ama kaç mm olarak hesaplanıyor ben anlamıyorum çok mu küçük kaç haftaya denk. Geliyor
Kalp solda değil canım ortada. Göğsün ağrıyordur. Ya da soğuk almışsındır.Kızlar iki gündür sık sık kalbim sıkışıyor daha doğrusu sol göğüs altımda sıkışma hissediyorum sanırım kalp oraya denk geliyordu değil mi ?