Kızlar sizin kese boyunda cm mi yazıyor mm miHaklısın canım bn de sormadım da kendisi söyledi doktorun, zaten herkesin farklı çıkıyor önemli olan normal olması
Bilmiyorum kaçıncı haftada sormayı da unuttum kâğıtta yazmıyor ama kese boyu cm olarak yazıyor mm olarak değil4.2 mm canım gs yazan kesenin boyutu kaçıncı haftadasın
Nasıl yani bı çok örnek ultrason kagidinda mm olarak yazıyor ama bende 0.42 cm neden0.42 cm
4.2 mm yani.
Tabiki ben daha hamile kalmadan önce başladım kullanmaya. Istersen sağlık ocağı doktoru da yazar istersen eczaneden de alabilirsin. Reçete gerekmiyor. Ben ilk folice marka kullandım en iyisi oymuş. Şimdi folibol kullanıyorum
Bilir tabi canim. Ona da sorablrsn. Benm pek aile hekimiyle isim olmaz. :)) eczacıları seviyrm bu konuda. Ama aile hekimide bilsin yani işi ne:) ilk dktrada dr demek şahit o zmn. Bunu bilmeyen mi var canım. Gerçi bi 10 sene öncesnde yoktu böyle şeyler. Ama bu zamanda lazım işte.
Bu daha başlangıç :) daha bunun ikili testi dörtlü testi vs. Bir sürü şey var daha :) sen şimdiden kafanı karıştırma ama zamanla hepsine hakim olursunYarın bi gidip sorayım. da başlayayım ona göre o zaman sağolun :)
Ne çok detayı varmış yahu bu kadar acemi hiç olmamıştım daha önce
Ultrason aletinden farkedebilir. Bende de 0.5 cm yazıyor. Senden az daha büyükNasıl yani bı çok örnek ultrason kagidinda mm olarak yazıyor ama bende 0.42 cm neden
deniyorum ama olmuyor büyük diyor küşülttüm yine olmadı malesefUltrason fotoğrafını eklesene bi bakiim
Ssenin yolk sac oluşmuş muSen yükleyebiliyormusunSaskinAnne
Peki kaç haftalık yazıyor mu bende yazmıyorUltrason aletinden farkedebilir. Bende de 0.5 cm yazıyor. Senden az daha büyük
Sormadım ama sanırom oluşmadı senin ?Ssenin yolk sac oluşmuş mu
Kaç haftalık olduğu yazmıyor bende doktora sormayı unuttumPeki kaç haftalık yazıyor mu bende yazmıyor
Aynen bende oyle oldu tahminen kaç sence ve en son ne zaman gittin tekrar ne zaman gidiceksinKaç haftalık olduğu yazmıyor bende doktora sormayı unuttum
4+6 da gittim. Ama sat'a göre değil yumurtlamaya göre. 6+6'da tekrar gidicem. 5+4'üm şu anda baya var :/Aynen bende oyle oldu tahminen kaç sence ve en son ne zaman gittin tekrar ne zaman gidiceksin
Bende son adete göre 6+3 ama tabi geç döllenme büyük ihtimal bende dün gittim dünden önceye kadar gözükmedi dün gözüktü 8 gün sonra tekrar gidicem cagardi4+6 da gittim. Ama sat'a göre değil yumurtlamaya göre. 6+6'da tekrar gidicem. 5+4'üm şu anda baya var :/
6+3 te keseyimi gördünüz sadece ?Bende son adete göre 6+3 ama tabi geç döllenme büyük ihtimal bende dün gittim dünden önceye kadar gözükmedi dün gözüktü 8 gün sonra tekrar gidicem cagardi
Tabiki ebe var yonlendirir seniBen doktorumu değiştiricem ilkine sadece gebeliği öğrenmek için gitmiştik muayene oldum ama hiç bişey vermedi. Öbürüne de 1 hafta 10 güne falan gitmeyi düşünüyorum ama doktora gitmeden başlasam mı başlamasam mı bilemedim.
Aile hekimi bilir mi? En azından bi doktorun onayı ile başlamak istiyorum yarın ona gideyim.
Evet keseyi gördüm6+3 te keseyimi gördünüz sadece ?
Ben normalde de cok sicak olmam ama bu resmen bi buzluk haliii :) degisik.
Kizimda da boyleydimm.
Aaaa sahiden miii???? Ben oğluma hamileyken ısınmayan, buzzzz gibi ayaklarım yanıyodu kalorifer gibi. Şimdi buz kesiyo çok şaşırdım yaa :) yeminle eğer bu kız olursa cinsiyet belirtisi olabilir miii :)
Ilk,ikinci,pazartesi var dusundukce bile titriyor icim :))))
İkinci bide ama hic farkı olmuyor.
Öyle güzel birsey ki❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?