Annemde geç git belli olsun dedi ama bi arkadaşım doktora git bir an önce vitamin verir bebek gelişimi için dedi bende o yüzden acele ediyordum biraz. 7-8 gibi gideyim o zaman Mart başına doğru.Bence 8. Hafta ideal hersey net belli oluyor. Daha erken gitmeyi dusunmuyrm ben. Benden tavsye hem bosuna ultrsn hem de bosuna korkutuyo doktrlar
Folik asit zaten kullanman gerekiyor canim. Doktrdan oncesinde bile. Digerlerinin acelesi yok. Ama eger bi sikintin varsa onceden o zmn baska tabi. Aynen 7-8 mantikli. En selametli sonucu alirsin.Annemde geç git belli olsun dedi ama bi arkadaşım doktora git bir an önce vitamin verir bebek gelişimi için dedi bende o yüzden acele ediyordum biraz. 7-8 gibi gideyim o zaman Mart başına doğru.
Ben hala gitmedim :) bekliyorum folik asit al kullanmaya başla. Bence de biraz daha bekle derim benAnnemde geç git belli olsun dedi ama bi arkadaşım doktora git bir an önce vitamin verir bebek gelişimi için dedi bende o yüzden acele ediyordum biraz. 7-8 gibi gideyim o zaman Mart başına doğru.
Folik asit zaten kullanman gerekiyor canim. Doktrdan oncesinde bile. Digerlerinin acelesi yok. Ama eger bi sikintin varsa onceden o zmn baska tabi. Aynen 7-8 mantikli. En selametli sonucu alirsin.
Ben hala gitmedim :) bekliyorum folik asit al kullanmaya başla. Bence de biraz daha bekle derim ben
Aiyy sag saglim kucagima alayimda tabiki illa alisacak.Bizde şöyle bir durum var asla kıskandığını belli etmiyor. Yegenim doğdu dayısı bize geldiğinde çocuğuyla ilgilenemiyor çünkü benimki bırakmıyor. Dediğin gibi sevgi dolu bir çocuktur ama paylaşamıyor ve ne yapacağını bilemiyor.
Bence senin durumunda çocuğuna bu konu ile ona sorumluluk yüklemeyeceğini, oynamak oyalamak zorunda olmadığını, onunda rahatı için elinden geleni yapacağını söyleyerek girizgah yapabilirsin. Neticede kıdemli olan o değil mi :)))
Şöyle diyeyim ben büyük çocuğum ve kardeşimi kıskandığımı hatırlıyorum, ama şimdi onu dünyalara değişmem. O yüzden ben şöyle düşünüyorum. Evet zor olacak, ama oğlum ben bu dünyadan gittiğimde yalnız olmayacak, birbirlerini koruyup kollayacaklar. En sevmiyorum diyen çocuğun kardeşine birşey olsa en çok yine onlar üzülür. Ben kendimi böyle sakinleştiriyorum açıkçası
Bize gelince, vallahi kolay gelsin. Uykusuz geceler, kardeş kıskançlığı, ikiye katlanan sorumluluklar :)))
Ama değer, hayırlarla kucağımıza alırız inşallah
Seninle aynıyız canım benimde geç döllenmedir muhtemelen dedi dün gittiğimde 5+5te haftaya perşembe belli olacak benimdeMerhaba kızlar
Ben muayene oldum sat a göre 5+6 ama keseye göre 4+6 ya sa 5 gibi hamileyim
Kese var plesenta oluşmaya başlamış ama yolk sac yok henüz
Haftaya salı bi daha çağırdı yeni gelişiyor ya da geç döllenme olabilir tekrar bakalim dedi
Soyle ben ilk aldgmda gebe kalmadn gitmistim dr o zmn vermsti. Ama ben snradan ki smdide kendi icime sinen markayi aldim. Eczaci bile verir. Folik asit klask bisy. Zaten gebelkten 3 ay ve gebgln ilk uc ayi cok onemli. Bu kadr erken baslanmasinin sebebi ise, gebelgn ilk 28 gunumzden haberimz olmuyo ve bebegn beyin gelisim icin ilk 28 gun en onemlisi. Bu yuzden. Yani ona zaten bian once baslaman lazim. Ben 1 haftadr kullanamiyrm bulantilarda dolayi biraz iyi hissedym tekrar baslicmFolik asit için doktora gitmeme gerek yok mu? Ben doktor verir diye bekliyordum ondan almadım henüz. Kendimiz danışmadan kullanabiliyor muyuz?
Benim dr. Folbiole baska dedi direk telefonda.Folik asit için doktora gitmeme gerek yok mu? Ben doktor verir diye bekliyordum ondan almadım henüz. Kendimiz danışmadan kullanabiliyor muyuz?
Ben rahim filmi çekmek için doktora gitmiştim dr sağ yumurtan baya güzel ve gergin dedi bugün yarın çatlar dedi sol tarafta hiç yoktu yumurtam ama şimdi sol tarafım ağrıyo anlamadımKalp atışı için çok erken zaten ben kızımdada 8.haftada duymuştum geç döllenmeden dolayı 5+5tim muaynede dün haftaya 7+1 tekrar çağırdı bakalım ozaman belki duyarız bebeği görürüz en aZından inşallah bende soldan yumurtladım oyüzden adetime yakında solum ağrıyordu hep
Hım bilemiyorum o halde canım ama otrafa yerleşmiş olabilirmi bilmiyoeumki yada oraya vuruyordur ağrısıBen rahim filmi çekmek için doktora gitmiştim dr sağ yumurtan baya güzel ve gergin dedi bugün yarın çatlar dedi sol tarafta hiç yoktu yumurtam ama şimdi sol tarafım ağrıyo anlamadım
Canım bildiğin kan mı geliyodu. Bnm bayağı bildiğin adet kanı gibi geldi bugün. Şimdi biraz yoğunluğu seyreldi.
İnş canım inş. Allah hepimize sağlıklı doğumlar sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin
Cnm yat dınlen kan geldıyse bolbol dr u ıhmal etmeCanım bildiğin kan mı geliyodu. Bnm bayağı bildiğin adet kanı gibi geldi bugün. Şimdi biraz yoğunluğu seyreldi.
İnş canım inş. Allah hepimize sağlıklı doğumlar sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin
Aiyy sag saglim kucagima alayimda tabiki illa alisacak.
Catismalarda olacak.
Misal ben zaten istememistim diyecek bisi oldugunda.
Belkide demez yani insallah amin.
Bana kiyamadigindan belki yardimci olmaya bile calisir diye dusunuyorum.
Annemle ayni binada olmam şansim diyebilirim.
Bakalim bizi neler bekliyor.
Soyle ben ilk aldgmda gebe kalmadn gitmistim dr o zmn vermsti. Ama ben snradan ki smdide kendi icime sinen markayi aldim. Eczaci bile verir. Folik asit klask bisy. Zaten gebelkten 3 ay ve gebgln ilk uc ayi cok onemli. Bu kadr erken baslanmasinin sebebi ise, gebelgn ilk 28 gunumzden haberimz olmuyo ve bebegn beyin gelisim icin ilk 28 gun en onemlisi. Bu yuzden. Yani ona zaten bian once baslaman lazim. Ben 1 haftadr kullanamiyrm bulantilarda dolayi biraz iyi hissedym tekrar baslicm
Benim dr. Folbiole baska dedi direk telefonda.
Ben kızımında tuvalete bile gidemiyordum ayağa kalktığım gibi kanamaya gömülüyordum çok şükür kızım sağlıklı doğdu kanamamda 12. Haftamda kesilmişti2 kez yoğun kanama geçirdim. Doktor gebelikte bazen böyle kanamalar olabileceğini söylemişti. Doktorunla görüşüyorsundur zaten, içini ferah tut. Amin hepimize
Ultrason fotoğrafını eklesene bi bakiimSeninle aynıyız canım benimde geç döllenmedir muhtemelen dedi dün gittiğimde 5+5te haftaya perşembe belli olacak benimde
Tabiki ben daha hamile kalmadan önce başladım kullanmaya. Istersen sağlık ocağı doktoru da yazar istersen eczaneden de alabilirsin. Reçete gerekmiyor. Ben ilk folice marka kullandım en iyisi oymuş. Şimdi folibol kullanıyorumFolik asit için doktora gitmeme gerek yok mu? Ben doktor verir diye bekliyordum ondan almadım henüz. Kendimiz danışmadan kullanabiliyor muyuz?
Bilir tabi canim. Ona da sorablrsn. Benm pek aile hekimiyle isim olmaz. :)) eczacıları seviyrm bu konuda. Ama aile hekimide bilsin yani işi ne:) ilk dktrada dr demek şahit o zmn. Bunu bilmeyen mi var canım. Gerçi bi 10 sene öncesnde yoktu böyle şeyler. Ama bu zamanda lazım işte.Ben doktorumu değiştiricem ilkine sadece gebeliği öğrenmek için gitmiştik muayene oldum ama hiç bişey vermedi. Öbürüne de 1 hafta 10 güne falan gitmeyi düşünüyorum ama doktora gitmeden başlasam mı başlamasam mı bilemedim.
Aile hekimi bilir mi? En azından bi doktorun onayı ile başlamak istiyorum yarın ona gideyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?