Kızlar bende var olan tiksintie
İnanır mısın kaç gündür bunu düşünüyorum, bebek doğunca hır çıkar mı, sevmezse kıskanırsa naparım diye. Çünkü çevremdeki çocuklar kardeşleriyle anlaşamıyorlar. Bizimki durumu anladı gibi ama henüz net bir şekilde söylemedik. Erkek çocuklar biraz daha içlerinde yaşıyorlar. Tam rahatlamışken bir daha sil baştan kısmına hiç girmiyorum bile, beni de korkutuyor ama Rabbim bir ferahlık verir inşallah.
Benim oğlum anaokuluna başlayacak kardeşinin doğumuna yakın, bu kadar değişimi nasıl karşılayacak çok merak ediyorum.
Acikcasi benim oglumun arkadaslari hep 2 kardes.
Ve ne yazikki hepsi kardesinden sikayetci.
Hatta ogluma sen cok sanslisin diyen bile oldu.
Tek oldugun icin sanslisin
Iyiki kardesin yok falan dediler cocuklar kardeslerini oynatmak istemediklerinde.
Mudahale ettim ama o cocugumun aklina yer etti bir defa.
Kardesi olanlar hic anlasamiyorlar diyor.
Kardes demek ona gore duzenini bozacak, odasini karistiracak, onu rahatsiz edecek, onun rahatini bozacak birey demek.
Cok uzuluyorum.
Dusukde hamile oldugumu ogrenince cok saskindim bir anda soyledim ona.
Aglicakti nerdeyse.
Okadar istemiyor.
Aslinda bencil bir cocukda degil.
Herseyini paylasir.
Okulda biri bisi istese vermem asla demez.
Cocuklarla bir araya gelse kavga etmez, oynar, oynatir.
Ama neden bukadar ketum cozemiyorum.
Olunca alisir diyorlar ee mecbur alisacak ama ben bir mecburiyet olsun istemiyorum.
Seneye lise icin hazirlanacak dersleride masallah cok iyi etkilenirmi diye dusunmeden edemiyorum.
Ailemden destek alicam bu sure icinde.
Annemle organize olucaz gerekirse o ders calisacagi zaman yalniz kalmak istediginde annemde olurum (annemle ayni binadayiz)
Ne zor seyler bunlar ya.