• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Aynı durumdayız canım bende de kahverengı krem leke oluyor progestan verdı bugun basladım bende

Canım bnm bugün öğleden sonra kana dönüştü bayağıda geldi ped koydum düşün. Ama bhcg yükselmiş. Umarım bir an evvel bizimde lekelenmelerimiz kanamalarımız kesilir

Acikcasi benim oglumun arkadaslari hep 2 kardes.
Ve ne yazikki hepsi kardesinden sikayetci.
Hatta ogluma sen cok sanslisin diyen bile oldu.
Tek oldugun icin sanslisin
Iyiki kardesin yok falan dediler cocuklar kardeslerini oynatmak istemediklerinde.

Mudahale ettim ama o cocugumun aklina yer etti bir defa.
Kardesi olanlar hic anlasamiyorlar diyor.

Kardes demek ona gore duzenini bozacak, odasini karistiracak, onu rahatsiz edecek, onun rahatini bozacak birey demek.

Cok uzuluyorum.

Dusukde hamile oldugumu ogrenince cok saskindim bir anda soyledim ona.
Aglicakti nerdeyse.
Okadar istemiyor.

Aslinda bencil bir cocukda degil.
Herseyini paylasir.
Okulda biri bisi istese vermem asla demez.
Cocuklarla bir araya gelse kavga etmez, oynar, oynatir.

Ama neden bukadar ketum cozemiyorum.

Olunca alisir diyorlar ee mecbur alisacak ama ben bir mecburiyet olsun istemiyorum.

Seneye lise icin hazirlanacak dersleride masallah cok iyi etkilenirmi diye dusunmeden edemiyorum.

Ailemden destek alicam bu sure icinde.
Annemle organize olucaz gerekirse o ders calisacagi zaman yalniz kalmak istediginde annemde olurum (annemle ayni binadayiz)

Ne zor seyler bunlar ya.

Bizde şöyle bir durum var asla kıskandığını belli etmiyor. Yegenim doğdu dayısı bize geldiğinde çocuğuyla ilgilenemiyor çünkü benimki bırakmıyor. Dediğin gibi sevgi dolu bir çocuktur ama paylaşamıyor ve ne yapacağını bilemiyor.

Bence senin durumunda çocuğuna bu konu ile ona sorumluluk yüklemeyeceğini, oynamak oyalamak zorunda olmadığını, onunda rahatı için elinden geleni yapacağını söyleyerek girizgah yapabilirsin. Neticede kıdemli olan o değil mi :)))

Şöyle diyeyim ben büyük çocuğum ve kardeşimi kıskandığımı hatırlıyorum, ama şimdi onu dünyalara değişmem. O yüzden ben şöyle düşünüyorum. Evet zor olacak, ama oğlum ben bu dünyadan gittiğimde yalnız olmayacak, birbirlerini koruyup kollayacaklar. En sevmiyorum diyen çocuğun kardeşine birşey olsa en çok yine onlar üzülür. Ben kendimi böyle sakinleştiriyorum açıkçası

Bize gelince, vallahi kolay gelsin. Uykusuz geceler, kardeş kıskançlığı, ikiye katlanan sorumluluklar :)))
Ama değer, hayırlarla kucağımıza alırız inşallah

Ewt canım bnde hep okuyorum ve duyuyorum. Hatta ablamın şakır şakır kanaması olmuştu hamileliğinde. Ama kendime söz geçiremiyorum. Yüreğim ağzımda hep. Yarın olsada keseyi görsemde rahatlasam
Cnm benmde sabah kanamam oldu doktor bana dedi ki adet kanamaasindan cok bile olsa kanama hep kotu biseyi cagristitmasin cok kanamasi olup da saglikli gebelik yasayanalar cok fazla.o yuzden icini ferah tut

Kızlar,
Kanamam yoğunlaştı bildiğin adet kanı gibi rengi ama aşırı değil. Betahcg baktırdık değer artmış yine normal şekilde dr umda şaşırdı. Kanama olunca betahcg hemen düşer mi ? Walla sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum. Hamileliğimi bile anlayamadım malesef yaa.
Canım ilac verdimi doktor kanamaya ne dedi?

Cnm benmde sabah kanamam oldu doktor bana dedi ki adet kanamaasindan cok bile olsa kanama hep kotu biseyi cagristitmasin cok kanamasi olup da saglikli gebelik yasayanalar cok fazla.o yuzden icini ferah tut

Canım sana da geçmiş olsun. Kanaman adet kanaması gibimiydi?

Canım bnm bugün öğleden sonra kana dönüştü bayağıda geldi ped koydum düşün. Ama bhcg yükselmiş. Umarım bir an evvel bizimde lekelenmelerimiz kanamalarımız kesilir

Oğlumda 3 ay progestana ragmen kanamalıydım. Çok şükür sağlıkla dünyaya geldi. Lekelenme var ise ilacınızı için ve daha pasif yaşamaya başlayın, bol bol dinlenin. Kendinizi üzmeyin lütfen, arttığını hissettiğinizde doktorunuzla iletişime geçin, biliyorum endişelenme demek kolay ama gerçekten pek çok insan yaşıyor bunu

Sağlık sıhhatle eksilmeden doğumlarımızı yapalım inşallah

Canım ilac verdimi doktor kanamaya ne dedi?

Canım bnm cuma günü çok çok az lekelenmem olmuştu devam edince dr progestan vermişti. Cuma günden beri kahverengi pembemsi arası lekelenmelerim oluyordu. Bugünde kanamam oldu. Dr bhcg istedi yükselmiş dr da sağlıklı gebelik olduğu gözüküyo bhcg sonucuna göre dedi. Yarın sıkışık gel bakalım artık gözükür dedi

Ben hiç gitmedim daha sadece hamile olduğumu teyit etmek için gittik hiç bişey görünmedi zaten. Şimdi tam ne zaman gitmem gerektiğini bilmiyorum ama doktor 12 gün sonra gel demişti sanırım haftaya gitsem olur karar verdiğim doktora.

Erken mi geç mi gidilmesi gerekir ılk muayeneye?
Bence 8. Hafta ideal hersey net belli oluyor. Daha erken gitmeyi dusunmuyrm ben. Benden tavsye hem bosuna ultrsn hem de bosuna korkutuyo doktrlar

Oğlumda 3 ay progestana ragmen kanamalıydım. Çok şükür sağlıkla dünyaya geldi. Lekelenme var ise ilacınızı için ve daha pasif yaşamaya başlayın, bol bol dinlenin. Kendinizi üzmeyin lütfen, arttığını hissettiğinizde doktorunuzla iletişime geçin, biliyorum endişelenme demek kolay ama gerçekten pek çok insan yaşıyor bunu

Sağlık sıhhatle eksilmeden doğumlarımızı yapalım inşallah

Canım bildiğin kan mı geliyodu. Bnm bayağı bildiğin adet kanı gibi geldi bugün. Şimdi biraz yoğunluğu seyreldi.
İnş canım inş. Allah hepimize sağlıklı doğumlar sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin

Ben dun gttm doktora canım dedım lekelenmem var acıl hemen gırdım kese gozuktu 9 mm. Ikı hafta sora gel dedi progestan yazmş. Smdı az az peceteye gelıo ama arkadasım da 10 haftalık onunda oluyomş üstüne gorme yasıyor olablrsın canım bence bende beklıom bakalm nolcak

Canım bnm cuma günü çok çok az lekelenmem olmuştu devam edince dr progestan vermişti. Cuma günden beri kahverengi pembemsi arası lekelenmelerim oluyordu. Bugünde kanamam oldu. Dr bhcg istedi yükselmiş dr da sağlıklı gebelik olduğu gözüküyo bhcg sonucuna göre dedi. Yarın sıkışık gel bakalım artık gözükür dedi
İyi canım sıkınyı yoksa stres yapma dikkat et kendine cok dinlen.

Ben dun gttm doktora canım dedım lekelenmem var acıl hemen gırdım kese gozuktu 9 mm. Ikı hafta sora gel dedi progestan yazmş. Smdı az az peceteye gelıo ama arkadasım da 10 haftalık onunda oluyomş üstüne gorme yasıyor olablrsın canım bence bende beklıom bakalm nolcak

Canım üstüne görme adet kanı gibi mi geliyo. Şimdi hafiflemiş kanamam

Canım üstüne görme adet kanı gibi mi geliyo. Şimdi hafiflemiş kanamam
Üstüne gorme cok fazla gelmez diye biliyorum canım yani adet kadar olmaz. Doktordan iyi mi bılcek herkes bak doktor bır sorun yok demiş Allahın ıznıyle de oyle olacak içini ferah tut kotu konusanları da hıc dinleme bu donem hatta kotu konusan arkadasın varsa hıc konusma muhattab dahı olma en guzeliii

Ne güzel işinden izin almışsın ben doktora zor gittim zor izin aldıım bir saat için Allaha havale hepsı bır durum olursa

Ewt canım işimden izin almam sıkıntı olmuyo çok şükür evden de çalışabiliyorum ben işlerimi yürütüyorum.

Back