• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Ben daha küçük diye düşünmüştüm ama alışır muhakkak tek çocuk olanların çoğu keşke kardeşim olsaydı diye ebeveynlerine kızıyorlar eminim sevinecektir içinizi ferah tutun
Insallah
Bizimki fazla rahat.
Benim ailemde de ilk torun her istedigi olan el bebek gul bebek yani.

Ay insallah zarar vermez kiyamaz sanmam.
Oyle hircin bi cocuk degil vurmaz bagirmaz sakin bi cocuk ama icine atar sanki.
Kardesim var yani oglumun dayisi onunla arasi iyi bekar onu konusturucam eger boyle istemiyorum falan derse.

Cunku bir defa sey konustuk
Bak sen kardes istemiyorsun ama benim kardesim yani dayin olmasa kim sana bunlari alacakti?
Kim resim odevine yardim edecekti?
Kim seninle vakit gecirecekti?
Bak sana saat aldi, ayakkabi aldi vs vs baya anlattim konustuk.

Benim iyiki kardesim var ben kardesimi cok seviyorum iyiki dayin olmus keske teyzende olsaydi diye konusmustuk onceden.
Hic sesini cikarmamisti.

Ona gore gerek yokmus.
Ne geregi varmis.
O öyle mutluymus.
Yaşı çok küçük değil bence zarar vermez aklı eriyor çünkü. Ben ortanca kardeşime neler neler yaptım 6 yaştı aramız. Sizinki bence sevginizin bölünmesinden ilginin ufaklığa kayacağından korkuyordur sadece. Güzelce anlatınca kabullenir diye düşünüyorum çok mülayim tatlı bi oğlan belirdi gözümün önüne oğlunuzu düşününce :)

Bende de onun gerginligi var.
O sebepden surekli ileri tarih dusunuyorum.
Teyzem bugun telf. Sakin genital muayine olma yapmak istersede kabul etme dedi.
Kafam iyice karisti.

Sanirim keseyi gormek icin mi kalp atisi icin mi ne oyle muayine gerekiyor demek.
Gerçekten mi :/ o zaman olacak illaki bende ultrasonla bakarlar diye düşünmüştüm. Hazırlıklı gideyim o zaman şok olmayayım.

Gerçekten mi :/ o zaman olacak illaki bende ultrasonla bakarlar diye düşünmüştüm. Hazırlıklı gideyim o zaman şok olmayayım.
Bende hala gidecegim tarihe karar veremedim.
Bi yonden ertelemim diyorum bir yondende gidince kalp atisi duyulsun istiyorum

Bende hala gidecegim tarihe karar veremedim.
Bi yonden ertelemim diyorum bir yondende gidince kalp atisi duyulsun istiyorum
Ben hiç gitmedim daha sadece hamile olduğumu teyit etmek için gittik hiç bişey görünmedi zaten. Şimdi tam ne zaman gitmem gerektiğini bilmiyorum ama doktor 12 gün sonra gel demişti sanırım haftaya gitsem olur karar verdiğim doktora.

Erken mi geç mi gidilmesi gerekir ılk muayeneye?

Ben hiç gitmedim daha sadece hamile olduğumu teyit etmek için gittik hiç bişey görünmedi zaten. Şimdi tam ne zaman gitmem gerektiğini bilmiyorum ama doktor 12 gün sonra gel demişti sanırım haftaya gitsem olur karar verdiğim doktora.

Erken mi geç mi gidilmesi gerekir ılk muayeneye?
Benim sat 12 ocak
16 subatda ogrendim ben gebeligimi hemen dr. Aradim o da 15 gun sonra goruselim dedi.
Martin basina tekabul ediyor
Ben de mart 10 dusunuyorum kan degerime gore gidicem ben
Bi rakam vardi unuttum o rakamlarda cikarsa kandaki gebelik degeri kalp atisi duyulur deniyordu bi bak istersen onu takip edip gidebilirsin.

Benim ilk bebegim kiz ilkinde inanin 8. Haftada basladi tiksinme bulanti o da hafifti yani sosyal hayatimi etkilemiyordu pek fazla sadce bazi seyleri yemiyordum arada midem eksiyordu onun disinda kahvaltimi yapardim cok guzel kahvemi icerdim her aksam sutumu icerdim. Acaba ikinciler de daha mi yogun oluyo belirtiler benim gibi olan var mii??? Yani yine kusmuyorum ama resmen hayattan sogudum ne yesem sonrasinda midem bulaniyo yemesem gene bulaniyo dogru duzgun kahvalti yapamiyorum birakin sut icmeyi hayatta vazgecemem dedigim kahve den tiksindim zaten midemi de rahatsiz ediyor surekli oturdugum yerden midemi yatistirmaya calisiyorum hasta gibiyim zaten dilimde tat yok sacma sapan seyleri ust uste yiyorum asiri yorgunluk ta var bu gidisle fil gibi olcam sanirim bi de o var cok kotuu yaa :(((((

Karından mı baktı belki ondan duymamıştır benim de sol tarafım çok ağrıyo çok korkuyorum olacam diye
Kalp atışı için çok erken zaten ben kızımdada 8.haftada duymuştum geç döllenmeden dolayı 5+5tim muaynede dün haftaya 7+1 tekrar çağırdı bakalım ozaman belki duyarız bebeği görürüz en aZından inşallah bende soldan yumurtladım oyüzden adetime yakında solum ağrıyordu hep

Kızlar,
Kanamam yoğunlaştı bildiğin adet kanı gibi rengi ama aşırı değil. Betahcg baktırdık değer artmış yine normal şekilde dr umda şaşırdı. Kanama olunca betahcg hemen düşer mi ? Walla sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum. Hamileliğimi bile dr anlayamadım malesef yaa.
Doktoruna guveniyorsan,durumu unutmaya calismalisin, Allah korusun birsey olmayacak.

Kızlar,
Kanamam yoğunlaştı bildiğin adet kanı gibi rengi ama aşırı değil. Betahcg baktırdık değer artmış yine normal şekilde dr umda şaşırdı. Kanama olunca betahcg hemen düşer mi ? Walla sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum. Hamileliğimi bile anlayamadım malesef yaa.
Canım ben çevremden özellikle de büyüklerimden çok duydum hamileyken kanaması olup hiçbir şey olmadan bebeğini doğuranları. Hatta bu kanamayı adet sanıp hamile olduğunu bile anlamayanları. Sana tavsiyem kendini hiç strese sokma bebeğin sağlıklıysa kanamayla asla düşmez ama sağlıksız bir embriyo ise zaten düşmesi en doğrusu olur. Birkaç güne kanaman geçecek emin ol iyi düşün iyi şeyler olsun

Canım ben çevremden özellikle de büyüklerimden çok duydum hamileyken kanaması olup hiçbir şey olmadan bebeğini doğuranları. Hatta bu kanamayı adet sanıp hamile olduğunu bile anlamayanları. Sana tavsiyem kendini hiç strese sokma bebeğin sağlıklıysa kanamayla asla düşmez ama sağlıksız bir embriyo ise zaten düşmesi en doğrusu olur. Birkaç güne kanaman geçecek emin ol iyi düşün iyi şeyler olsun

Ewt canım bnde hep okuyorum ve duyuyorum. Hatta ablamın şakır şakır kanaması olmuştu hamileliğinde. Ama kendime söz geçiremiyorum. Yüreğim ağzımda hep. Yarın olsada keseyi görsemde rahatlasam

Benim sat 12 ocak
16 subatda ogrendim ben gebeligimi hemen dr. Aradim o da 15 gun sonra goruselim dedi.
Martin basina tekabul ediyor
Ben de mart 10 dusunuyorum kan degerime gore gidicem ben
Bi rakam vardi unuttum o rakamlarda cikarsa kandaki gebelik degeri kalp atisi duyulur deniyordu bi bak istersen onu takip edip gidebilirsin.
Benim 15 ocakta son adetim ama baya gecikmeliydi benimki korunmayı yeni bıraktığımız için. 17 şubatta öğrendim bana 2 Mart gibi gel demişti ama başka bi doktora başlamak istiyorum. Bi bakayım o değerler hangi zamana denk gelir ona göre gideyim o zaman acele etmeye gerek yoksa.

Back