Ben yook diye biliyrm hatta yok diye ilk hamileligmde onu alip tuketmistim canim. Yine emin olmAk icin netten bakip yada druna sorabilirsinIhlamurun bir sakıncası var mı peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yook diye biliyrm hatta yok diye ilk hamileligmde onu alip tuketmistim canim. Yine emin olmAk icin netten bakip yada druna sorabilirsinIhlamurun bir sakıncası var mı peki?
Sormadım kese boyutu falan gerek görmedim açıkçası :) zaten haftaya belli olacal kese büyükte olsa küçülte olsa boşyere stres olmak istemiyorumKaçıncı haftadasın canım kesen kaç cıktı, normal gayet bana da 10 gün sonra gel dedi, 5 haftadayım
5+5 ama yine geç döllenme gibi görünüyor dedi haftaya bebek görününce belli olacaktır benim şuan bence 4+5 tir geç yumurtluyorum ben kızımda mesela sattan yaklaşık 45-46 gün geçtiğinde gitmiştim yine sadece kese görülmüştüSormadım kese boyutu falan gerek görmedim açıkçası :) zaten haftaya belli olacal kese büyükte olsa küçülte olsa boşyere stres olmak istemiyorum
Teşekkür ederim, iki gün daha geç gitseymisim gorecekmisim demekki. Şu an varlığı biliyorum ama nokta bile olsa göremedim ya çatlıyorum :)Benim regle iki gun kala 65.97 cikmisti degerim.reglim 5 gun gecince kontrole gitmistim o zaman gorduk keseyi.
Acele etme canim doktorunun cagirdigi zaman git.Yoksa sonra mm hesabi yolk sac gorundu mu vs strese girme hic
Ya siz simdi lokosit yazinca aklima geldi.Kızlar merhaba bugün 4+5 im çarşamba kese gelisimi kontrolumuz var bugun aile hekiminde gebeligin ilk basinda yapilan genel kapsamlı toxoplazma rubella hormonlar tsh hemogram idrar tahlili yaptırdım,idrarda lökösit cıktı bol miktarda malesef aile hekimim bol su iç doktoruna sonuçları gösterince gerekli gördüğü tedaviyi uygular dedi kadın doğum doktorumu arayıp söylediğimde bol bol du iç dedi ilk haftalar da bu sıkıntıyı yasayan oldumu evde ne yapsam bilemedim
Kıyamam kalp atışı için mi iki haftadan önce gitmek istiyorsun. Eğer öyle ise haklısın insan biran önce duyayım ister. Ama kalp atışı için illa hemen duyayım acelen yoksa ilk zaman iki hafta da bir normal. Benim 6+2 de kalp atışı göründü ama küçük olduğu için ses dışarı gelmedi. İki hafta sonra senin garanti olur hem.Ben 4+6 da keseyi gördüm 2 hafta sonra gel dedi doktor. Beklemesem mi. Gitsem niye erken geldin diyecek. Başka doktora mı gitsem devlette falan.
Canım sürekli yat sakın kalkma seni korkutmak istemem ama 6 düşügümüde bu şekilde yaşadım tutunmaya calısıyorr sürekli yat wc dışında kalkmamaya özen gösterrMerhaba 7 haftalık hamileyim sol tarafımda ağrı var . kahverengi şeklinde hafif akıntılarım var . Doktor progestan verdi. yattığım müddetçe iyiğim ayağa kalktığım anda ağrılarım başlıyor sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı?
8 ci haftanın sonuna kadar gostermeye biliyormuş cnmmKizlar bugun yine kontrolum vardi. Kese vardi ama icinde bebek yok dedi doktor.doblore girdim yine gorunmedi.haftaya birdaha bakalim dedi.normalde 7+1 olmam lazimken kese 6+3 cikti.cok moralim bozuk.sanirim bos gebelik
Doğru söylüyorsun beklemişken tam göreyim duyayım. Tahminimce gittiğimde 19mm oluyor. Bebeği de görürüz bence. Çok güzel olur. Sabredeceğim napiim :)Kıyamam kalp atışı için mi iki haftadan önce gitmek istiyorsun. Eğer öyle ise haklısın insan biran önce duyayım ister. Ama kalp atışı için illa hemen duyayım acelen yoksa ilk zaman iki hafta da bir normal. Benim 6+2 de kalp atışı göründü ama küçük olduğu için ses dışarı gelmedi. İki hafta sonra senin garanti olur hem.
2,3 haftalık galiba geç döllenmeKızlar bişe sorucam.bugun kesemi gördük.ama ben heyecandan kaç haftalık sormayı unuttum ultrason kağıdında GS 0.42 cm D7 G19 İR12 Dr125 ob 2/3 yazıyor bunlar ne anlama geliyor bilen varmı ????
kızlar bende bugün keseyi gördüm çok şükür kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi. sizin ne zaman duydunuz kalp atışını? ve kesesinin kaç mm olduğu nerde yazıyor ultrason kağıdında?
Ne çekti canın. Kolay bişeydir inşallah:) Benim de canım su böreği çekti anneme yapalım dedim onu yapıcaz şimdi. Benim canım böyle zor şeyler çeker
Teşekkür ederim, iki gün daha geç gitseymisim gorecekmisim demekki. Şu an varlığı biliyorum ama nokta bile olsa göremedim ya çatlıyorum :)
Ilk gittiğim doktor Mart başında çağırmıştı 7. Haftanın içinde oluyorum sanırım o zaman. Doktora sadece gebelikten emin olmak için gitmiştik şimdi başka bi doktora baslayacagim bi aksilik olmazsa bu hafta ya da önümüzdeki hafta en geç.
Arkadaşım erken gitmemi söyledi vitamin veriyorlarmış. Ne zaman başlanıyor ona?
O kadar acemiyim ki
Haklısın canım bn de sormadım da kendisi söyledi doktorun, zaten herkesin farklı çıkıyor önemli olan normal olmasıSormadım kese boyutu falan gerek görmedim açıkçası :) zaten haftaya belli olacal kese büyükte olsa küçülte olsa boşyere stres olmak istemiyorum
Tavuklu pılav cektınya saka gıbı yaptm yedm bıle sımdı eve glp 1.30 saatte yapıp yedm barıNe çekti canın. Kolay bişeydir inşallah:) Benim de canım su böreği çekti anneme yapalım dedim onu yapıcaz şimdi. Benim canım böyle zor şeyler çeker
Sabır zor ama bu hamilelik işinin başı sonu heryanı sabır. O sabırda biz kadınlarda yokDoğru söylüyorsun beklemişken tam göreyim duyayım. Tahminimce gittiğimde 19mm oluyor. Bebeği de görürüz bence. Çok güzel olur. Sabredeceğim napiim :)
Ohhh afiyet olsun bebişineTavuklu pılav cektınya saka gıbı yaptm yedm bıle sımdı eve glp 1.30 saatte yapıp yedm barı
Gördün mü keseyi canımBende ayniyim kizlar
5+5 ama yine geç döllenme gibi görünüyor dedi haftaya bebek görününce belli olacaktır benim şuan bence 4+5 tir geç yumurtluyorum ben kızımda mesela sattan yaklaşık 45-46 gün geçtiğinde gitmiştim yine sadece kese görülmüştü
Bende dün yoktum. Ama yazıları okudum. Senin hiç yorum yapmadığını görünce dedim heralde miğde tümden gitti. Çok geçmiş olsun. O bahsettiğin ilaç için çok iyi diyorlarSelam kızlar bi kaç gündür çok halsizdim elime telefonu bile alamadım bugün masallah daha iyiyim. Siz de baya kaynatmışsınız okuyamadım bile hepsini mide bulantısı dayanılmayacak durumda olan arkdaslar varsa zofran diye bir ilaç varmış bilen bilir. Sgk karşılamıyor 50 tl civarı doktora danışıp kullanabilirsiniz anında etki yapıyormuş. Benim henüz dayanılmaz bi hale gelmediği için almadim.