• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Çook geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine Allah yardımcın olsun. Ben de çok dikkat etmiyorum iki yaşındaki kızım sürekli kucağıma gelmek üzerimde tepinmek istiyor kıramıyorum sonra da endişeleniyorum tuvalete koşuyorum ıslaklık falan hissettiğimde
Aynıyız cnm bizimkiside 2 buçuk yaşında yanımda yatıyor karnımı tekmeliyor

Mrb kizlar dun gittim dr a keseyi gorduk bugun bulanti kusmam basladi ve afedersiniz fena halde su gibi ishalim neden bilemiyorum

Benim de göğüs full devam ama kasık ara ara oluyor ağrılı:/
Surekli kontrol ediyorum ben ya ondan da azaldi gibi geliyodur belki elim surekli orda biraz azalsa korkuyorum. Onceki dusuklerden biraz korkum cok. Gunde 3 40 kez dokununca ister istemez arada az geliyodur diye dusunuyorum :KK48:

Surekli kontrol ediyorum ben ya ondan da azaldi gibi geliyodur belki elim surekli orda biraz azalsa korkuyorum. Onceki dusuklerden biraz korkum cok. Gunde 3 40 kez dokununca ister istemez arada az geliyodur diye dusunuyorum :KK48:
Acıya alışıyorz sanırım :) korkma Allahın izniyle inşallah kucağına alacaksin=)

göğüs ağrısı mı azalınca korkuyorsun neden ki

kızlar gittiğim tüm doktorların ortak fikri folbiolun folik asit miktarı çok çok fazla onu kullanma diye uyardılar. 400mcg folik asit barındıran markaları kullanmamız gerekiyormuş. Lütfen siz de ona dikkat edin evinizde folbiol varsa yarısını kırıp için en azından. Sizi de uyarmak istedim :anneadayı::KK200:
ben kaç aydır içiyorum ya günee brtane. içmiyim mi şimdi :110:

korkuttun beni benimde ağrılarım azaldı göğüs ağrım yok kasıklar hafif ağırıyor korkmuştum bende şimdi iyice tedirgin oldum
Ya canim hic korkma ben cok okudum o donemler herkesin oluyodu ama devam ediyodu. Ben dusuk yaptim sadece. Hic korkma icini ferah tut. Benim sayi 5 olunca biraz pimpirikliyim. Simdi dua ettim rahatladim. Sen de iyi dusun.

Back