Bana herhangi bir yorum ypmadj canım ama kağıtta normal yazıyorCanım bn de dün doktora gittim, bn geç döllenme olduğunu biliyordum zaten, o da aynısını söyledi, geriden geliyor dedi 5+0 4.6 mm dedi normal dedi, açıkçası bn de tedirgin oldum küçük mu diye, sana ne dedi doktorun
Benimde 0.4 cm 5+0 haftalık ken boyutu idi.bir hafta içinde 3 kat büyüdü kese 1.5 cm olduBana herhangi bir yorum ypmadj canım ama kağıtta normal yazıyor
Aaaaa gerçekten mi canım sevindim cidden buna, o zaman stress yapmaya gerek yok, benm de 4.6 mm 5+0 dayım haftaya artar o zaman insallahBenimde 0.4 cm 5+0 haftalık ken boyutu idi.bir hafta içinde 3 kat büyüdü kese 1.5 cm oldu
Evet güzel artmış bencede bende merak ediyorum betamı ama sabrdeceğim sanırom pzt günü muaynem var ogün görülecek ztn herşey inşallah :) bende coraspin kullanıyorum
Tam 5. Hafta da 1.01 cm di benim.Kızlar 5.haftada kesenizin boyutu ne kadardı ?
Henuz kalp atisi hic duyamadim. Hep kucuk dustu. Allah hayirlisini versin insallah hepimize.Allah yardımcınız olsun bende 2 düşük yaptim kan pıhtılaşması cıktı sadce sizin kaç haftalarda dusugunuz
AminnnHenuz kalp atisi hic duyamadim. Hep kucuk dustu. Allah hayirlisini versin insallah hepimize.
Artar tabiki hızla büyüyorlarAaaaa gerçekten mi canım sevindim cidden buna, o zaman stress yapmaya gerek yok, benm de 4.6 mm 5+0 dayım haftaya artar o zaman insallah
Gece bayagi merak etmistim seni gozun aydin canim.. benim de bugun yine pembe leke gordum.. progesteron iciyorum ve devamli uykum var.. agrinda var mi merak ettim kasiklarda falanİnş canım dr um kan bhcg artışı normal dedi. Progesteron verdi
Senin baya büyükmüş canımTam 5. Hafta da 1.01 cm di benim.
Oh inş benimde öyle olur ve bebeğimi görürüm kalp atısını duyarımBenimde 0.4 cm 5+0 haftalık ken boyutu idi.bir hafta içinde 3 kat büyüdü kese 1.5 cm oldu
Valla anlamadım hiç büyük mü değil mi=) sadece risk olmadığını ve sağlıklı olduğunu söylüyor dr çok şükür. 1 ay sonra kontrol var tekrarSenin baya büyükmüş canım
Kalp atısını duymussundur o zman sen allah saglıkla büyütsün inş hepimizin bebekleriniValla anlamadım hiç büyük mü değil mi=) sadece risk olmadığını ve sağlıklı olduğunu söylüyor dr çok şükür. 1 ay sonra kontrol var tekrar
Perşembe günü duydum canım şükürler olsun hızlı hızlı atıyordu=) Aminn canım sorunsuz güzel hamileliklerimiz olsun sağlıcakla kucağımiza alalım inşallahKalp atısını duymussundur o zman sen allah saglıkla büyütsün inş hepimizin bebeklerini
Maşallah canım o zman darısı başıma .Perşembe günü duydum canım şükürler olsun hızlı hızlı atıyordu=) Aminn canım sorunsuz güzel hamileliklerimiz olsun sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah
Şuan kaç hafta kaç günlüksünMaşallah canım o zman darısı başıma .
Bende 7.haftada gideyim bidaha diyorum sürekli gitmek stres yapıyor insanı
Gece bayagi merak etmistim seni gozun aydin canim.. benim de bugun yine pembe leke gordum.. progesteron iciyorum ve devamli uykum var.. agrinda var mi merak ettim kasiklarda falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?