• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Canım bn de dün doktora gittim, bn geç döllenme olduğunu biliyordum zaten, o da aynısını söyledi, geriden geliyor dedi 5+0 4.6 mm dedi normal dedi, açıkçası bn de tedirgin oldum küçük mu diye, sana ne dedi doktorun
Bana herhangi bir yorum ypmadj canım ama kağıtta normal yazıyor

Bu bekleyiş cok fena..

Düşuğümde cok stres yapmıştım dr. Arayışı napıcam falan diye (13 sene aradan sonra benim hamislik)
Insan unutmuş oluyor okadar aradan sonra.

Bunda hic strese girmicem.
Bu yil bu bebeğin geleceği var.
Rabbim böyle nasip etti inşallah sağlıkla kucagima alicam diyip bekliyorum.

10 gun sonra bi sıkıntı olmazsa keseyi görebiliriz diye dusunuyorum.

Umarım bende ekim anneleriyle devam ederim bu surecde.

Valla anlamadım hiç büyük mü değil mi=) sadece risk olmadığını ve sağlıklı olduğunu söylüyor dr çok şükür. 1 ay sonra kontrol var tekrar
Kalp atısını duymussundur o zman sen allah saglıkla büyütsün inş hepimizin bebeklerini

Kalp atısını duymussundur o zman sen allah saglıkla büyütsün inş hepimizin bebeklerini
Perşembe günü duydum canım şükürler olsun hızlı hızlı atıyordu=) Aminn canım sorunsuz güzel hamileliklerimiz olsun sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah

Perşembe günü duydum canım şükürler olsun hızlı hızlı atıyordu=) Aminn canım sorunsuz güzel hamileliklerimiz olsun sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah
Maşallah canım o zman darısı başıma .
Bende 7.haftada gideyim bidaha diyorum sürekli gitmek stres yapıyor insanı

Gece bayagi merak etmistim seni gozun aydin canim.. benim de bugun yine pembe leke gordum.. progesteron iciyorum ve devamli uykum var.. agrinda var mi merak ettim kasiklarda falan

Canım dün ağrım oldu hatta kanı görünce soğuk soğuk ter boşandı karnım bacaklarım ağrıdı. Ama bugün ağrım yok çok şükür kanda gelmedi. Ama sabah kahverengi leke gelmiş. Peçeteye silincede geliyo çok açık renk kahve rengi. Cuma dr a gidicem. Bhcg de yükselmiş. Dr umda ağrın var mı diye sordu ilk

Back