2018 Ekim Anneleri

Perşembe günü duydum canım şükürler olsun hızlı hızlı atıyordu=) Aminn canım sorunsuz güzel hamileliklerimiz olsun sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah
Gözün aydın canım darısı başımıza doktora gittiğinde tam olarak ne kadarliktin ben 5+6 da gidicem acaba duyabilirmiyim❤

Cnm yanlız erkek bebekte hemen gebelik testinde çıkar eli kolu şekli hemen olur derler senn ilkşn kızdı değil mi bu erkek bence

Niçin zararlıymış cnm

Cbm maşaşşah sana cidden cidden maşallah dünyanın tadı yemekmişben sadece muz yiyebiliyorum aşırı bulantım var su içemiyorum en çok ona üzülüuorım. İşkembe filan nerdeeee,keşke bende yesem yemeye devam et keyfine bak

kızlar gittiğim tüm doktorların ortak fikri folbiolun folik asit miktarı çok çok fazla onu kullanma diye uyardılar. 400mcg folik asit barındıran markaları kullanmamız gerekiyormuş. Lütfen siz de ona dikkat edin evinizde folbiol varsa yarısını kırıp için en azından. Sizi de uyarmak istedim

Kizlar tahlillerinizde progesteron sonuclariniz kac cikmis 2 kez istemis dr benden ilki 16 iken 15.5 cikmis ikincisi ama hcg duzenli artis gostermis.

Cnm aynen öyle kuzenimindr kanaması oldu epey inan o kadar fazla ki,rahimde kalan kirler kanlar pislikler dökülüyordur.bebekle bir ilgisi yoktur sen dşnlen bol bol bol su iç

Kızlar bugün biraz fazla yürüdüm sanırım karnım çok ağrıyor ins kanamam olmaz kasımlarını ağrı giriyor çok korktum

Hangi genlerde var
Bende De varda merkez igneye gerek yok dedi
Burdaki dr kullan dedi
Ne yapacağımı şaşırdım
Cnm napacağın belli sana en yakın araştırma hastanesi tıp fakültesi riskli gebelik bölğmüne gidip ordan bir hocaya muayene olup ona soracaksın.en doğru sonucu onlr diyor.acil git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…