5+1 canımŞuan kaç hafta kaç günlüksün
Bende hiç duymadım hangi ilaçlar kullanıyorsunuzHenuz kalp atisi hic duyamadim. Hep kucuk dustu. Allah hayirlisini versin insallah hepimize.
Gözün aydın canım darısı başımıza doktora gittiğinde tam olarak ne kadarliktin ben 5+6 da gidicem acaba duyabilirmiyim❤Perşembe günü duydum canım şükürler olsun hızlı hızlı atıyordu=) Aminn canım sorunsuz güzel hamileliklerimiz olsun sağlıcakla kucağımiza alalım inşallah
Pazartesi kan tahlili verip riskli gebelik profuna gidicem. Simdilik coraspin clexane. Bi de tiroid ilaci.Bende hiç duymadım hangi ilaçlar kullanıyorsunuz
Doktor mu verdi bunları sana canm pıhtıalsma varmı sendePazartesi kan tahlili verip riskli gebelik profuna gidicem. Simdilik coraspin clexane. Bi de tiroid ilaci.
Coraspini doktor verdi. Progestani ben basladim. 4 hamileligimde kullanmistim cunkuDoktor mu verdi bunları sana canm pıhtıalsma varmı sende
Teşekkürler canım.6+2 ydi duyduğumda. Seni sonraki haftaya çağırır belki net olsun diye canım.Gözün aydın canım darısı başımıza doktora gittiğinde tam olarak ne kadarliktin ben 5+6 da gidicem acaba duyabilirmiyim❤
Ya gogus agriniz hep siddetli mi oluyo? Benim arada hic agri olmuyo korkuyorumTeşekkürler canım.6+2 ydi duyduğumda. Seni sonraki haftaya çağırır belki net olsun diye canım.
Cnm yanlız erkek bebekte hemen gebelik testinde çıkar eli kolu şekli hemen olur derler senn ilkşn kızdı değil mi bu erkek benceMerhabalar benimki sadce sezgi daha gitmedim doktora. Bat a 10 gun varken evde yaptigim testte cift cizgi gordum yani cok erken ogrendim. Cok kilolu degilim ama gobegim simdiden cikti bir de kizima hamile iken mide rahatsizligi bukadar etken baslamamisti 4. Haftada basladi. Tabi oylesine bi his benimki bu belirtiler tek bebekte de olabiliyor :))
Niçin zararlıymış cnmBen kiviyi yiyemiyorum canim.cok eksi geliyor bana eziyet gibi.ama salatalik tursunu yiyorum.azonce 1 tabak yedim.cok hosuma gitti.
Bende gundüz uyuyasim geliyor.gidip yatagima giriyorum esim gelene kadar.surekli esneme ve halsizlik var.
5 gün önce evin hertarafaini halim olmasa da sildim süpürdüm.
Evi dagitmiyorum.elim sürekli topluyor.bide bulaşik çöp filan birakmiyorum.bu sıra salona ve yatak odasina biraz saçim dökülmüs ama bir yere.2 gün daha bekliyim siler süpürurum.yani haftada 1 e getirmeye calisiyorum.süpürge zararliymis çünkü.
Cbm maşaşşah sana cidden cidden maşallah dünyanın tadı yemekmişKizlar vucut ta ne eksikse cani onu istermis hamilenin yiyin bence her seyi ama saglikli gidalarda yemek lazim tabii ki ben iskembe kelle paca yanindan gecemezdim bugun oyle canim istediki aglicaktim resmen yakinlarda da telefon numarasi bulamadim getirecek bir yer gittim kendim aldim geldim kizimla oturduk iskembe kelle paca yedik esimde sehir disinda yarin gelecek simdide canim baska seyler istiyo kizimda canim hic bir sey istememisti hic boyle seyler yasamamistim amann atiyolar be diyodum guluyodum simdi canim biseyler istedikce kendimi disarida buluyorum aninda gidip aliyorum sabahta canim kurt boregi istedi gittim aldim ben boyle gidersem doguma kac kilo girerim hesaplayamiyorum
Eğilip belimizle kuvvet uyguladığımız için ilk haftalarda zararlı olduğu söylenir canım.Niçin zararlıymış cnm
Cnm eminmisin portakal çok asitli mideyi mahvetmesin bana ağır gelir misalyıllardır reflü hastasıyım ama ne bilim dr öyle diince ben içemedim ve perişanım.
tavsiyem portakal bu arada. ya sıkıp için ya da direk yiyin.
Mantıklı ciddenAğrıyo zaten bel süpürüken demek ondanmışEğilip belimizle kuvvet uyguladığımız için ilk haftalarda zararlı olduğu söylenir canım.
İşk bebek ömi cnm korunuyormuydunuz?tebrik ederimkızlar merhaba,
ben de bugün itibaariyle 6 haftalık hamileyim. bizimki tam anlamıyla sürpriz oldu :)
Cnm aynen öyle kuzenimindr kanaması oldu epey inan o kadar fazla ki,rahimde kalan kirler kanlar pislikler dökülüyordur.bebekle bir ilgisi yoktur sen dşnlen bol bol bol su içCanım içimi rahatlattın çok teşekkür ederim o kadar iyi geldin ki..insan bir tek kendisi yaşıyor gibi hissediyor, bir aksilik olunca endişeleniyor.. hamilelikten sanırım akıntım da arttı, günlük ped kullanmayı sevmediğimden günde 3 bazen 4 defa iç çamaşırımı değiştiriyorum bu da normal sanırım değil mi?
Cnm napacağın belli sana en yakın araştırma hastanesi tıp fakültesi riskli gebelik bölğmüne gidip ordan bir hocaya muayene olup ona soracaksın.en doğru sonucu onlr diyor.acil gitHangi genlerde var
Bende De varda merkez igneye gerek yok dedi
Burdaki dr kullan dedi
Ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?