tekrar özelde ücret ödemiyim diye yani merak da edyiırum arttımı diye pzt zaten doktorumla muaynem var ilk muaynemDoktorla gorusmeyeceksen sadece takip icinse veznede yardimci olabilirler.Bi sansini deneyebilirsin.Onun haricinde doktor verir
2 tane 8 2 tanede 5 haftalık herşey normal çıkıyo bakalım bu nasıl olacak çok merak ediyorum kaç çıkacak betaKaç haftalarda dusugunuz ins bunda hiç sorun olmaz benim de 2 dususum var çok zor durum anlyrm sizi kan pıhtılaşması var mı peki
Bnde dün keseyi gördüm bes haftalık 3.2mm geldi acaba cokmu küçük korkuyprum. Sata göre4+5 ultrasona göre5+1 im bugün4+5 diyelim.Ama doktor cok kucuk diye ölçmuyorum sonra haftasini belli edecek zaten dedi.
Ben dış gebelik gecirdigim icin keseyi rahimde gormemiz yeterliydi sevindik oyle diyeyim :))
Sende durum nedir? Animsiyorum ama yanlis bisy soylemeyim
Normal canım. Net Bilgi ancak 7 haftalıkta görünür. Bebek de o zaman görünür.Bnde dün keseyi gördüm bes haftalık 3.2mm geldi acaba cokmu küçük korkuyprum. Sata göre4+5 ultrasona göre5+1 im bugün
Aynen benimdeBen daha 3+3 deyim. Zaman nasıl geçecek hiç bir fikrim yok.
Canım sen nasıl öğrendin böyle erken?
Aynen benimde
Canım bn de dün doktora gittim, bn geç döllenme olduğunu biliyordum zaten, o da aynısını söyledi, geriden geliyor dedi 5+0 4.6 mm dedi normal dedi, açıkçası bn de tedirgin oldum küçük mu diye, sana ne dedi doktorunBnde dün keseyi gördüm bes haftalık 3.2mm geldi acaba cokmu küçük korkuyprum. Sata göre4+5 ultrasona göre5+1 im bugün
Normal miymiş peki boyutu canım ne dedi doktorDün 6 haftalık dedi doktor kalp atışını gördü. 4/5mm dedi boyutu için.
Çok sevindim canım inşallah gelmez tekrarKızlar kan gelmedi bir daha çok şükür. Sabah kahverengi lekelenmem oldu aZıcık. Birde peçeteye çok açık kahverengi leke geliyo silince. Dr betahcg istedi. Kan verdim sonucum 2422 çıktı.
Çok sevindim canım inşallah gelmez tekrar
Evet güzel artmış bencede bende merak ediyorum betamı ama sabrdeceğim sanırom pzt günü muaynem var ogün görülecek ztn herşey inşallah :) bende coraspin kullanıyorumİnş canım dr um kan bhcg artışı normal dedi. Progesteron verdi
Evet
tekrar özelde ücret ödemiyim diye yani merak da edyiırum arttımı diye pzt zaten doktorumla muaynem var ilk muaynem
Bnde dün keseyi gördüm bes haftalık 3.2mm geldi acaba cokmu küçük korkuyprum. Sata göre4+5 ultrasona göre5+1 im bugün
Kizlar selam. 5 dusuk yaptim. Simdi yine hamileyim. Daha yeni ogrendim. İlk kez bi anneler topigine yaziyorum belki ugur getirir. Pazartesi kan vericem sat 16 ocak. Dualarinizda bana da yer verirseniz sevinirim.
Amin insallah. Cok tesekkur ederim.Bence hic stres yapma nasilsa doktora gidecekmissin ugrastirirlarsa bosuna moralini bozma canım
Bu ilk haftalarin bu genel olcumleri iste cok can sıkıcı.O yuzden 7.haftaları beklemek en güzeli canım.Daha kucucukler.Sonucta ölcümde doktorun elinden cikiyor asagi yukari oynama payları var onlarda genel bi sonuc cikariyor
Sağlıkla sıkı sıkı tutunur inşallah,Allah tamamına erdirsiiinn❤
Allah kucağına almayı nasip etsin bende herşey yaptim artık Allah'tan2 tane 8 2 tanede 5 haftalık herşey normal çıkıyo bakalım bu nasıl olacak çok merak ediyorum kaç çıkacak beta
Allah yardımcınız olsun bende 2 düşük yaptim kan pıhtılaşması cıktı sadce sizin kaç haftalarda dusugunuzKizlar selam. 5 dusuk yaptim. Simdi yine hamileyim. Daha yeni ogrendim. İlk kez bi anneler topigine yaziyorum belki ugur getirir. Pazartesi kan vericem sat 16 ocak. Dualarinizda bana da yer verirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?