2018 Ekim Anneleri

Bnde dün keseyi gördüm bes haftalık 3.2mm geldi acaba cokmu küçük korkuyprum. Sata göre4+5 ultrasona göre5+1 im bugün

Bnde dün keseyi gördüm bes haftalık 3.2mm geldi acaba cokmu küçük korkuyprum. Sata göre4+5 ultrasona göre5+1 im bugün
Canım bn de dün doktora gittim, bn geç döllenme olduğunu biliyordum zaten, o da aynısını söyledi, geriden geliyor dedi 5+0 4.6 mm dedi normal dedi, açıkçası bn de tedirgin oldum küçük mu diye, sana ne dedi doktorun

Evet

tekrar özelde ücret ödemiyim diye yani merak da edyiırum arttımı diye pzt zaten doktorumla muaynem var ilk muaynem

Bence hic stres yapma nasilsa doktora gidecekmissin ugrastirirlarsa bosuna moralini bozma canım

Bu ilk haftalarin bu genel olcumleri iste cok can sıkıcı.O yuzden 7.haftaları beklemek en güzeli canım.Daha kucucukler.Sonucta ölcümde doktorun elinden cikiyor asagi yukari oynama payları var onlarda genel bi sonuc cikariyor

Kizlar selam. 5 dusuk yaptim. Simdi yine hamileyim. Daha yeni ogrendim. İlk kez bi anneler topigine yaziyorum belki ugur getirir. Pazartesi kan vericem sat 16 ocak. Dualarinizda bana da yer verirseniz sevinirim.

Sağlıkla sıkı sıkı tutunur inşallah,Allah tamamına erdirsiiinn❤

Amin insallah. Cok tesekkur ederim.

Kizlar selam. 5 dusuk yaptim. Simdi yine hamileyim. Daha yeni ogrendim. İlk kez bi anneler topigine yaziyorum belki ugur getirir. Pazartesi kan vericem sat 16 ocak. Dualarinizda bana da yer verirseniz sevinirim.
Allah yardımcınız olsun bende 2 düşük yaptim kan pıhtılaşması cıktı sadce sizin kaç haftalarda dusugunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…