- 22 Ekim 2017
- 577
- 450
- 53
Canım utah da türk restoranları var diye duydum sanki.Sen yine oralardasın:) oralarda biçok şey bulunabilr ben utah tarafndaym hiçbişy bulamyrm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım utah da türk restoranları var diye duydum sanki.Sen yine oralardasın:) oralarda biçok şey bulunabilr ben utah tarafndaym hiçbişy bulamyrm.
Türk restaurantı yok canm maalesf arada başkente gidince halal restauranta gidiyrz. Yaşadğm yerde o bile yok:)) et için bile başkente gidiyrz:)Canım utah da türk restoranları var diye duydum sanki.
Yaaaa sizin baya zormuş. Bizim o açıdan sıkıntı yok çok şükür, ne ararsan var.Türk restaurantı yok canm maalesf arada başkente gidince halal restauranta gidiyrz. Yaşadğm yerde o bile yok:)) et için bile başkente gidiyrz:)
:) bi tek hamilelğmn ilk dönemlerinde en çok aryrm Tryi:)) hazirlayan olsada yesemleri. Disarda yemeleri falan. Artik ikinci trimestra kadar cekicez:))Yaaaa sizin baya zormuş. Bizim o açıdan sıkıntı yok çok şükür, ne ararsan var.
Geçmiş olsun canım ben de hamileliğe başlarken hasta oldum hala geçmedi. Öksürük konusunda soğanın ortasından delik açıp bir kaşık balı sabaha kadar sızdırıp içebilirsin zararsız olduğunu düşünerek söylüyorum canım. Öksürüğe iyi geliyor. Bir bardak sıcak suya bir limonu sıkıp biraz balla tatlandırabilirsin o da rahatlatıyor. Adaçayıyla boğaza gargara yapabilirsin denemedim ama iyi geldiğini duymuştum sonuçta içmediğin için çok sorun da yaratmazmış gibi geldi. İnş bir an önce toparlarsın canım hamilelikte ilaç da kullanamayınca çok zayıf düşürüyorGünaydın kızlar benim boğazım kötü 2 gündür gece mzeklikle öksürüorum hep faranjit oldum sanırın doğal bir öneriniz varmı bana
Ballı süt , limonlu balli ihlamur iyi geliyor geçmiş olsunGünaydın kızlar benim boğazım kötü 2 gündür gece mzeklikle öksürüorum hep faranjit oldum sanırın doğal bir öneriniz varmı bana
Kadın doğumda muayene olman lazım test yaptırabilmek için.. Çünkü doktor istiyor kan tahliliniDevlet hastaneleri beta yapıyormu gidince hemen?
geçmiş olsun canımm allah bir daha yaşatmasın benim ilk bebeğim olmasına rağmen sevinemiyorum keseyi kalp atışını duymadan o kadar tedirginim ki rüyamda düşük yaptığımı gördüm dün allah hepimizin yavrularını korusunBu arada daldim konuya ama cok erken yazmim dedim.
Çünkü ekim ayında bir düşük yasadim.
Şuan gebelik gordum sat ocak 12 idi.
Regl olamayınca test yaptim.
Çift çizgiyi gordum doktorumu aradim (çünkü düşüğüm vardi 3 ay öncesi endişe yaptim) rahat ol folikaside başla 10 gün sonra görüşelim dedi.
Düştüğümde kese görememiştik ama değerim guzel artıyordu sonra bir anda kanamam başladı ve değerim dustu düşük oldu.
Yani ekim bebesi olacak kismetse.
Ama keseyi gormeden , kalp atisi vs duymadan bi heycan yapmım diyorum bekliyorum Allaha emanet
Allah korusun cok kotu bisi.geçmiş olsun canımm allah bir daha yaşatmasın benim ilk bebeğim olmasına rağmen sevinemiyorum keseyi kalp atışını duymadan o kadar tedirginim ki rüyamda düşük yaptığımı gördüm dün allah hepimizin yavrularını korusun
Eki Görüntüle 2112169 Meraba bende hamileyim heralde adetime 5 gün var böyle çıktı
Gozunuzaydiiinnn :))))Selammm :)) rüyası güzel mucizesi gerçekleşen kısçeler :)))
Bende bir ekim annesi oldum çok şükür :))))
kese ne zaman görülüyor kızlar tam olarak
Arkadaşlar yardım tüp bebek tedavisiyle şükür hamileymiş sat a göre 6+4 transfere göre 5+6günlük bugün ilk kontrole gittim karından baktı kese var hayırlı olsun dedi kalp atışı sordum 15 gün sonra gel dedi benle o şokla bisey sormadım karından baktı kalp altısının duyulması gerekmiyor muydu ultrason kagidindanda bisey anlamadım kafam çok karıştı ne olur yardım edin
Bu arada daldim konuya ama cok erken yazmim dedim.
Çünkü ekim ayında bir düşük yasadim.
Şuan gebelik gordum sat ocak 12 idi.
Regl olamayınca test yaptim.
Çift çizgiyi gordum doktorumu aradim (çünkü düşüğüm vardi 3 ay öncesi endişe yaptim) rahat ol folikaside başla 10 gün sonra görüşelim dedi.
Düştüğümde kese görememiştik ama değerim guzel artıyordu sonra bir anda kanamam başladı ve değerim dustu düşük oldu.
Yani ekim bebesi olacak kismetse.
Ama keseyi gormeden , kalp atisi vs duymadan bi heycan yapmım diyorum bekliyorum Allaha emanet
geçmiş olsun canımm allah bir daha yaşatmasın benim ilk bebeğim olmasına rağmen sevinemiyorum keseyi kalp atışını duymadan o kadar tedirginim ki rüyamda düşük yaptığımı gördüm dün allah hepimizin yavrularını korusun
Kızlar 5.haftada kesenizin boyutu ne kadardı ?
Yani 5 haftlıkken mi öyleydi canımGozunuzaydiinn :)))
Gozunuzaydiiinnn :))))
Ben gunum gectikten 5 gun sonra gittim gorundu.Hemen gorunmeyedebilir.
1 hafta-10 gun fln gectikten sonra gitmek daha iyi sanki :))
Gayet normal canim o zaman.Daha kucuk.
Allah sağlıklı haberlerini duymayı nasip etsin insallah tamamına erdirsinnn❤Insan dusunmedende edemiyor....
Hayir olsun ruyan tersi olur derler diyelim :))
Insallah saglikli haberlerini duyarsiniz hep❤
Bu haftalarin en kotu yanı bu hormonlar tavan,tedirginlik tavan,anlayabilecegimiz hicbisy yok,paso doktor bekliyoruz
Ben gunum gectikten 5 gun sonra gittim 7mmdi canim
Devlet hastaneleri beta yapıyormu gidince hemen?
Yani 5 haftlıkken mi öyleydi canım