Ayy canım benim allahm bebeini sana bağışlasın ne güzel bekletmeden gelmişİçim rahatlasın dersen yaptırabilirsin canım. Önceki testlerin normal çıkmış zaten
CAnım pardon yanlış yazdım başka arkadaşa yazcaktımAyy canım benim allahm bebeini sana bağışlasın ne güzel bekletmeden gelmiş
Ayy canım ne güzel senn bebein seni çok bekletmeden gelmiş peki şimdiki hamileliğinde ilk kan değerin kaçMoralini bozma hiç seni çok iyi anlayabiliyorum bende geçen ay kimyasal yaşadım bu ay hamileyim. Rabbim sana da tez zamanda hemen nasip etsin inşallahi
Umarım değildir inşallah yükselişe geçerYükselenleri okudum bende çok araştırdım bu beta artışlarını okudum burafa düşüp tekrar artıp doğuranları içinizi ferah tutun herşey Allahtan bolbol dua edin umarkm kimyasal değildir
Allahım razı olsun sizlerden dua et bnm için 2. Bebeinide hayırlı şekilde kucaına almayı nasip etsin rabbimCanım benim, Rabbim verir merak etme 6 ay diyosun Allah büyük ilk bebeğim için 2,5 sene uğraştık hiçbir sorun olmadığı halde anca oldu ikinci ise lousa kanamamdan 7 ay sonra tuttu bak yine hamileyim. Demekki hayırlısı bu. Olsun sen duanı esirgeme bizlerde ederiz dua, merak etme olurRabbim yar ve yardımcınız olsun
Bende yaşamıştım bir kez kimyasal ama çoğu kadında yaşıyormuş bunu ama farketmiyormuş bile en azından kürtaj olunmuyor kürtaj daha üzücü yıpratıcı oluyor malesef umarım yükselir değerin kimyasalda olsa üzülme hemen ertesi ay hamile kalabiliyorsun kimyasalda düşük gibi beklemen gerekmiyor aylarcaUmarım değildir inşallah yükselişe geçer
Ben Yurtdisinda yasiyorum canim. Burda randevular biraz gec veriliyor henuz giremedim ultrasona herseyin hatirlisi artij :)Yurtdisinda değilim canım 2yasinda kızım var rabbimin verdiği ikiz oldu buda inşallah canım Türkiye'nin nersindensin
Aynu durumdayiz umarim odem falandir :/Yediklerime dikkat ettiğim halde yinede koca bi göbüşüm oldu. Paketli hiçbir gıda tüketmiyorum.pasta ,çikolata, cips, gazlı içecek, hamurişi, makarna pilav, kızartma yemiyorum. Yesem içim yanmıcak. Ama dikkat ederken şişmek can sıkıcı
Benimde kızımda öyle olmuştu normalde bişey dokunmaz mideme ama hamileyken çok mide yanması oluyorsçdu bendede ilk 3 ay ve son aylarda olmuştu gaviscon bir nebze geçiriyor doktorunıza danışıp kullanın istersenizAyy imdaaaaaatttt!!! Mide gazindab olcem cok rahatsiz ediyor boylr gastrit gibi soda icmektrn soda dan tiksindim. Ne yesem gaz yapiyor karnim sisiyor kizimda boyle olmamisti hafif mide eksimesi ve tiksinme olmustu o da bukadar erken olmamisti. Her hamilelik farkli diyorlar dogruymus. Henuz randevu bile alamadim ebe ilr konustum randevu gonderecem dedi okadar. Niye bukadar mide. Hassaslasti ki anlamadim. Bu gece okadar rahatsiz oldum ki sabaha kadar uyuyamadim.
Devlet hastanesi nde bende bulamadım özel hastaneye gittim 15 gundur gribim korktum bişey olur diye o yüzden acele ettim bekleyemedimBen Yurtdisinda yasiyorum canim. Burda randevular biraz gec veriliyor henuz giremedim ultrasona herseyin hatirlisi artij :)
Yaa yerim seni, Allah razı olsun Rabbim sanada en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebek nasib etsin, inan öncelikle sağlık sonrası gelir bak hamile kalabiliyomuşsun. Ben varya eşimle gitmediğim doktor kalmamıştı ama bi sorun yoktu. Sen gebede kalabiliyosun. Bu ay olmaz diğer ay, diğer ay olmaz bir diğer ay. Ama kafaya takma hamile kalıcam diye ilişki yaşama çok özür dileyerek söylüyorum ama her anınızın keyfini çıkarun eşinle olur merak etmeAllahım razı olsun sizlerden dua et bnm için 2. Bebeinide hayırlı şekilde kucaına almayı nasip etsin rabbim
Geçen hafta gittiğimde benim de sadece kese vardı içindeki için erken dedi drSelamlar bebegi goren oldu mu??? dun dra gittim Benim kesem 17 mm ama daha net sekilde goremedik bebisi. kahverengi kanamam oldugu icin dinleniyorum. Birazda endiseliyim bu yuzden
Canim bu pazartesimi 204 cikti degerinKızlar merhabalar sat 10 ocak aile hekiminde yaptırdım beta tahlilimi pazsrtesi beta (204) kadın doğum doktorum haftaya pazartesi gel keseye bakalim dedi ama ben pazartesiyi bekliyemiycem cumaya randevu aldım umarım kese oluşmuştur görürüz.Bu arada ikinci hamilelegim nasipse :) kızım var 5 yaşında çok istiyordu herkesin ablası kardeşi var bizim niye başka çocuğumuz yok diyodu boğazım tıkanıp kalırdı soru sordugunda inşallah kızımızda bir kardeşi olucak Allah'ım isteyen herkese nasip etsin tüm hamile arkadaşlarımida kutlarım sevgiler.
Ben gaviscon içtim ki artık dün dayanamadım hamilelikte en güvenilir sürüp bi zardari yokmuş amabende dün yalvardım doktora kesinlikle mide bulantısı kusma yok ama yanıyor ateş gibi mide.
Şuan organları oluşuyor hiçbirşey içemezsin su iç bol bol dedi.
Yanıyor midem iki gogsumun arasına sanki biri oturmuş gibi. Agzima acı su geliyor mide de gaz da varBelirtileri neler ne gibi rahatsızlıklar veriyor canım
Masaallah nazar değmesin:)Tekrar kan testi yaptırdım kızlar duramadım
9 şubat 75
11 şubat 163
15 şubat 830
Canım ben geçen ay kan vererek çok stres oldum bu ay hiç kan vermedim idrar testi yaptım. Bekledim 5haftalıkken de dr a gittim kese göründü.Ayy canım ne güzel senn bebein seni çok bekletmeden gelmiş peki şimdiki hamileliğinde ilk kan değerin kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?