Aynen gerçekten sabır işi kendimi teselli ediyorum demkki hamile kalmamda neden yok die sennde rabbim bebeini bağışlasın
Allah yardımcın olsun canım inş bir sorun olmaz da çıkarsın hastanedenKizlar merhaba dun gece biraz lekelenme oldu dr dusuk riskin var yatis verelim dedi ben sok oldum dun geceden beri hastanedeyim dua edin bize
Hakkınızda hayırlısı olsun canım sen iyi ol da rabbim nasip eder inş. Bir arkadaşım da yaşamıştı temmuzda düşük birkaç ay içinde hamile kalmış 22 haftayı doldurdu şimdiCANIM bu gün geldim doktordan kimyasal olabilr pazartesi tekrar yapalım o zmn belirlenir dedi bnde pazartesiyi bekliyom yada kanamam olcak
İçim rahatlasın dersen yaptırabilirsin canım. Önceki testlerin normal çıkmış zatenKızlar ya yazmıştım ama cevap veren olmadı ben cuma günü kan verdim 75 ti pazar günü 163 doktorumu aradım 21 şubatta gel dedi öylece bekliyorum sizce yinede bi kere daha yaptırsam mı kan testi
Moralini bozma hiç seni çok iyi anlayabiliyorum bende geçen ay kimyasal yaşadım bu ay hamileyim. Rabbim sana da tez zamanda hemen nasip etsin inşallahiKIzlar merhaba moralim çok bozuk bata 3 gün kala 22 çıkmıştı değerim bıgün bat günüm 11 e düşmüş kimyasal gebelik mi yoksa yükselme olur mu ki tekrardan yardm edin ltfn kötü durumdayım
DualarımızdasınKizlar merhaba dun gece biraz lekelenme oldu dr dusuk riskin var yatis verelim dedi ben sok oldum dun geceden beri hastanedeyim dua edin bize
Büyük bi ihtimalle görürsünüzKızlar selam bende geldim bugun 5+1 keseyi ne zaman Gördünüz 5+5 de çağırdı doktorum görürmüyüm acaba 4+3 de gitmiştim Dr a
Canım moralini yüksek tut, bu iş tamamen moral işi.. Dualaımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz..Kizlar merhaba dun gece biraz lekelenme oldu dr dusuk riskin var yatis verelim dedi ben sok oldum dun geceden beri hastanedeyim dua edin bize
Benimde sanki karnım çıktı gibi geliyor :)) ama genelde ilk aylar pek kilo alınmıyor bulantılardan asıl kilo 6aydan sonra maalesef :)Yediklerime dikkat ettiğim halde yinede koca bi göbüşüm oldu. Paketli hiçbir gıda tüketmiyorum.pasta ,çikolata, cips, gazlı içecek, hamurişi, makarna pilav, kızartma yemiyorum. Yesem içim yanmıcak. Ama dikkat ederken şişmek can sıkıcı
Benimde bulanmıyor şart değil tabiki ne güzel bulanmaması ama 8 haftadan sonra başlıyor genellikle benim ilk hamileliğimdede az bulanmıştı hiç kusmamıştım yine öyle olur inşallahkızlar benim midem bulanmıyor birazcık kasık ve bel ağrım var bulantı olması şart mı ki
Yükselenleri okudum bende çok araştırdım bu beta artışlarını okudum burafa düşüp tekrar artıp doğuranları içinizi ferah tutun herşey Allahtan bolbol dua edin umarkm kimyasal değildirKIzlar merhaba moralim çok bozuk bata 3 gün kala 22 çıkmıştı değerim bıgün bat günüm 11 e düşmüş kimyasal gebelik mi yoksa yükselme olur mu ki tekrardan yardm edin ltfn kötü durumdayım
Bi ilaç fln kullandınızmı çatlatma iğnesi falan ?KIzlar merhaba moralim çok bozuk bata 3 gün kala 22 çıkmıştı değerim bıgün bat günüm 11 e düşmüş kimyasal gebelik mi yoksa yükselme olur mu ki tekrardan yardm edin ltfn kötü durumdayım
Canım benim, Rabbim verir merak etme 6 ay diyosun Allah büyük ilk bebeğim için 2,5 sene uğraştık hiçbir sorun olmadığı halde anca oldu ikinci ise lousa kanamamdan 7 ay sonra tuttu bak yine hamileyim. Demekki hayırlısı bu. Olsun sen duanı esirgeme bizlerde ederiz dua, merak etme olurCANIM bu gün geldim doktordan kimyasal olabilr pazartesi tekrar yapalım o zmn belirlenir dedi bnde pazartesiyi bekliyom yada kanamam olcak
İnşallah canım inşallah rabbim hayırlısını eylesin çok saol içimi rahatlattınEvet, benim de bir kimyasalım oldu ve doktorun bana dediği şey demek ki hamile kalabiliyorsunuz sakın üzülmeyin ve iki ay sonra tekrar hamile kaldım. Sen de sakın üzülme kimyasal olsa bile. Umarım değerlerin birden bire artar ve bebeğini kucağına alırsın ama aksi olursa da yine hamile kalacaksın. Moralini sakın bozma yalnız değilsin bissürü insan yaşıyor bu durumu
Keseyi 4+6 da gördüm karından ve alttan bakıldı hemen gördü doktor ama adet tarihine göre 5+6ydıKızlar selam bende geldim bugun 5+1 keseyi ne zaman Gördünüz 5+5 de çağırdı doktorum görürmüyüm acaba 4+3 de gitmiştim Dr a
İnaşllah yükselir değerlerim ama yükselmezsede inşallah çok beklemeden tekrar hamile kalırımHakkınızda hayırlısı olsun canım sen iyi ol da rabbim nasip eder inş. Bir arkadaşım da yaşamıştı temmuzda düşük birkaç ay içinde hamile kalmış 22 haftayı doldurdu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?