2018 Ekim Anneleri

Kızlar selam bende geldim bugun 5+1 keseyi ne zaman Gördünüz 5+5 de çağırdı doktorum görürmüyüm acaba 4+3 de gitmiştim Dr a

Aynen gerçekten sabır işi kendimi teselli ediyorum demkki hamile kalmamda neden yok die sennde rabbim bebeini bağışlasın

Evet, benim de bir kimyasalım oldu ve doktorun bana dediği şey demek ki hamile kalabiliyorsunuz sakın üzülmeyin ve iki ay sonra tekrar hamile kaldım. Sen de sakın üzülme kimyasal olsa bile. Umarım değerlerin birden bire artar ve bebeğini kucağına alırsın ama aksi olursa da yine hamile kalacaksın. Moralini sakın bozma yalnız değilsin bissürü insan yaşıyor bu durumu

Kızlar ya yazmıştım ama cevap veren olmadı ben cuma günü kan verdim 75 ti pazar günü 163 doktorumu aradım 21 şubatta gel dedi öylece bekliyorum sizce yinede bi kere daha yaptırsam mı kan testi

Kizlar merhaba dun gece biraz lekelenme oldu dr dusuk riskin var yatis verelim dedi ben sok oldum dun geceden beri hastanedeyim dua edin bize
Allah yardımcın olsun canım inş bir sorun olmaz da çıkarsın hastaneden

CANIM bu gün geldim doktordan kimyasal olabilr pazartesi tekrar yapalım o zmn belirlenir dedi bnde pazartesiyi bekliyom yada kanamam olcak
Hakkınızda hayırlısı olsun canım sen iyi ol da rabbim nasip eder inş. Bir arkadaşım da yaşamıştı temmuzda düşük birkaç ay içinde hamile kalmış 22 haftayı doldurdu şimdi

Kızlar ya yazmıştım ama cevap veren olmadı ben cuma günü kan verdim 75 ti pazar günü 163 doktorumu aradım 21 şubatta gel dedi öylece bekliyorum sizce yinede bi kere daha yaptırsam mı kan testi
İçim rahatlasın dersen yaptırabilirsin canım. Önceki testlerin normal çıkmış zaten

KIzlar merhaba moralim çok bozuk bata 3 gün kala 22 çıkmıştı değerim bıgün bat günüm 11 e düşmüş kimyasal gebelik mi yoksa yükselme olur mu ki tekrardan yardm edin ltfn kötü durumdayım
Moralini bozma hiç seni çok iyi anlayabiliyorum bende geçen ay kimyasal yaşadım bu ay hamileyim. Rabbim sana da tez zamanda hemen nasip etsin inşallahi

Kizlar merhaba dun gece biraz lekelenme oldu dr dusuk riskin var yatis verelim dedi ben sok oldum dun geceden beri hastanedeyim dua edin bize
Dualarımızdasın
Rabbim yardımcın olsun inşalllah hemen çıkarsınız miniğini de sana bağışlasın Rabbim

Benimde sanki karnım çıktı gibi geliyor :)) ama genelde ilk aylar pek kilo alınmıyor bulantılardan asıl kilo 6aydan sonra maalesef :)

KIzlar merhaba moralim çok bozuk bata 3 gün kala 22 çıkmıştı değerim bıgün bat günüm 11 e düşmüş kimyasal gebelik mi yoksa yükselme olur mu ki tekrardan yardm edin ltfn kötü durumdayım
Yükselenleri okudum bende çok araştırdım bu beta artışlarını okudum burafa düşüp tekrar artıp doğuranları içinizi ferah tutun herşey Allahtan bolbol dua edin umarkm kimyasal değildir

CANIM bu gün geldim doktordan kimyasal olabilr pazartesi tekrar yapalım o zmn belirlenir dedi bnde pazartesiyi bekliyom yada kanamam olcak
Canım benim, Rabbim verir merak etme 6 ay diyosun Allah büyük ilk bebeğim için 2,5 sene uğraştık hiçbir sorun olmadığı halde anca oldu ikinci ise lousa kanamamdan 7 ay sonra tuttu bak yine hamileyim. Demekki hayırlısı bu. Olsun sen duanı esirgeme bizlerde ederiz dua, merak etme olur Rabbim yar ve yardımcınız olsun

İnşallah canım inşallah rabbim hayırlısını eylesin çok saol içimi rahatlattın

Kızlar bebeği gördük kalp atışını duyduk hamdolsun
Bebek 7 mm kalbi de dakikada 141 atiyormus
Dr amcamiz şimdilik hersey yolunda dedi
Benim lekelenmeler devam ediyor sıkıntı yok dedi

Hakkınızda hayırlısı olsun canım sen iyi ol da rabbim nasip eder inş. Bir arkadaşım da yaşamıştı temmuzda düşük birkaç ay içinde hamile kalmış 22 haftayı doldurdu şimdi
İnaşllah yükselir değerlerim ama yükselmezsede inşallah çok beklemeden tekrar hamile kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…