Çok güzel yükselmiş maşallah. Ama keseyi göremiyebilirsin göremezsen üzülme normal yani bu değer için.Kızlar merhabalar bugün tekrar tahlil yaptırdım pzrsi 204 bugün 884 olmuş yarına kadın doğuma gidicem bakalim.insallah keseyi görürüz ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel yükselmiş maşallah. Ama keseyi göremiyebilirsin göremezsen üzülme normal yani bu değer için.Kızlar merhabalar bugün tekrar tahlil yaptırdım pzrsi 204 bugün 884 olmuş yarına kadın doğuma gidicem bakalim.insallah keseyi görürüz ❤
Sağol canim bakalim yarin göremezsek artık 1 hafta sonra yeniden giderizÇok güzel yükselmiş maşallah. Ama keseyi göremiyebilirsin göremezsen üzülme normal yani bu değer için.
bende dün yalvardım doktora kesinlikle mide bulantısı kusma yok ama yanıyor ateş gibi mide.Kızlar benim reflü artık tavan yaptı çok fenayım gaviscon şurup içeceğim
cnm geçmiş olsun malesef kimyasal gebelik... tekrar yükselir mi düşük bir ihtimal ama belkı Rabbim bilirKIzlar merhaba moralim çok bozuk bata 3 gün kala 22 çıkmıştı değerim bıgün bat günüm 11 e düşmüş kimyasal gebelik mi yoksa yükselme olur mu ki tekrardan yardm edin ltfn kötü durumdayım
Saol canım gerçekten alt üstüm şuancnm geçmiş olsun malesef kimyasal gebelik... tekrar yükselir mi düşük bir ihtimal ama belkı Rabbim bilir
Geçen hafta salı derken bu hafta salı mı 1 hafta öncesi salımı canim herkeste hormon artış farklı kiminde iki günde 4 kat artıyor kiminde 3 kat o yüzden herkesle bir değerlendirme sonucunu bende 5+1 im haftası düşük olanların benden yüksek betası ama değerlerim kendine göre gayet iyi artıyor oyuzden vakit kaybetmeden kadın dogumcuna git o sana detaylı olarak bilgi verecektirMerhabalar kızlar ben bugün tahlil yaptırdım cumartesi dr a gideceğim elimde olsun diye 6+0 haftayız bhcg 10000 üstü yazıyor ama tam değeri bilmiyorum bu haftalarda normal midir acaba bu değerler ilk testimi geçen hafta salı vermiştim 240 civarıydı sanırım
cnm hemen kendini kötü hissetme kimyasalda olsa bir tutnma var sadece sağlıklı olmadığı için devam etmediSaol canım gerçekten alt üstüm şuan
Randevum cumartesi canım normaldir herhalde. Ben geçen hafta salı vermiştim şimdi dr a gitmeden diğer tahlilleri yaptırayım demiştim tsh kolestrol vs gibi buna da baktırayım emin olayım dedim bebişten. İnş keseyi görür kalp atışlarını duyarızGeçen hafta salı derken bu hafta salı mı 1 hafta öncesi salımı canim herkeste hormon artış farklı kiminde iki günde 4 kat artıyor kiminde 3 kat o yüzden herkesle bir değerlendirme sonucunu bende 5+1 im haftası düşük olanların benden yüksek betası ama değerlerim kendine göre gayet iyi artıyor oyuzden vakit kaybetmeden kadın dogumcuna git o sana detaylı olarak bilgi verecektir
Canım benim inşallah değildir ancak doktora gözüknebde fayda var. Kimyasal gebelikse bu şekilde bhcg düşer ve sıfırlandığında da kanaman başlar diye biliyorum inşallah değildir ama artış göstermediğinde başka bir konu olabilir. Sen bir doktora gözük bakalım ne dicekSaol canım gerçekten alt üstüm şuan
Inşallah canim zaten kadın doğum drları tekrar bir dünya tahlil yapıyolar kansızlığın için kan ilacı verir zaten gebelikte kullanabiliyor tsh içinde gebelikte ilaç kullanılabiliyor o yüzden hiç tatlı canımızı üzmeden doktorlarımız ne diyosa o bende yarın gidicem keseyi görmeye bakalim inşallah görebiliriz benim bugün 884 beta cıktı yarına 1000 bulur dedi aile hekimim görünür dedi hayirlisiRandevum cumartesi canım normaldir herhalde. Ben geçen hafta salı vermiştim şimdi dr a gitmeden diğer tahlilleri yaptırayım demiştim tsh kolestrol vs gibi buna da baktırayım emin olayım dedim bebişten. İnş keseyi görür kalp atışlarını duyarız
6 aydır deniyorz canım bi sevin hevesim kursağımda kaldıcnm hemen kendini kötü hissetme kimyasalda olsa bir tutnma var sadece sağlıklı olmadığı için devam etmedi
ne zamandır deniyorsun?
CANIM bu gün geldim doktordan kimyasal olabilr pazartesi tekrar yapalım o zmn belirlenir dedi bnde pazartesiyi bekliyom yada kanamam olcakCanım benim inşallah değildir ancak doktora gözüknebde fayda var. Kimyasal gebelikse bu şekilde bhcg düşer ve sıfırlandığında da kanaman başlar diye biliyorum inşallah değildir ama artış göstermediğinde başka bir konu olabilir. Sen bir doktora gözük bakalım ne dicek
canım daha çok yenisin ben 3,5 sene sonra hamile kalabildim hem de tüp bebekle ... Bu çocuk işi sabır işi yolun başındasın inş Rabbim fazla aratmaz6 aydır deniyorz canım bi sevin hevesim kursağımda kaldı
Aynen gerçekten sabır işi kendimi teselli ediyorum demkki hamile kalmamda neden yok die sennde rabbim bebeini bağışlasıncanım daha çok yenisin ben 3,5 sene sonra hamile kalabildim hem de tüp bebekle ... Bu çocuk işi sabır işi yolun başındasın inş Rabbim fazla aratmaz
Valla mıeşimin sülalede var diyorduk bi de gülmek için ikiz oluyormuş diyebakalım eğer öle bişi olursa yazcamhayırlı olsun canım masallah değerin iyi ikiz olmasın yüksek baya :))