- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
TLC manyağı oldum bende. Ağır yaşamlar, içindeki canavarlar, obsesifler onları izliyorum...
Ayyyy yok canım ben onları izleyemiyorum yaa. Sen iyi izliyosun. Ben türk film ve yemekteyiz izliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TLC manyağı oldum bende. Ağır yaşamlar, içindeki canavarlar, obsesifler onları izliyorum...
Yok canım bn bu değere falan takılmıyorum da adetime göre 6 haftalik görünüyor ama bn 4 haftalik hesapladım geç yumurtladigim için ondan sordumAminn canim insallah :)
Normal hesaplama yapiyorlar zaten ilerleyen donemde haftasini bazen geciyo bazen haftasina gore geri kaliyo ama bunlar uluslar arasi standarda gore belirlenmis degerler her kiside ayni olmak durumunda degil aman takilmayalim bunlara :)))))))
Yok canım bn bu değere falan takılmıyorum da adetime göre 6 haftalik görünüyor ama bn 4 haftalik hesapladım geç yumurtladigim için ondan sordum
Canım bende ilk doğumumda geç yumurtlama hesaplanmıştı yani bu bir problem sorun değil için rahat olsun gayette güzel geçmişti hamileliğim sağlıkla kucağıma aldım kızımı tek fark geç yumurtluyorsun o ay normalde adet başladıktan 14 gün sonra yumurtluyor her kadın ama adeti 30-35gğn süren hanımların yumurtlamasıda geç oluyor 4/5 gün benim hep öyle oluyor 1 hafta yaklaşık 5haftalıksa 4 haftalık sayılır okadar in rahat olsunYok canım bn bu değere falan takılmıyorum da adetime göre 6 haftalik görünüyor ama bn 4 haftalik hesapladım geç yumurtladigim için ondan sordum
Canım bende ilk doğumumda geç yumurtlama hesaplanmıştı yani bu bir problem sorun değil için rahat olsun gayette güzel geçmişti hamileliğim sağlıkla kucağıma aldım kızımı tek fark geç yumurtluyorsun o ay normalde adet başladıktan 14 gün sonra yumurtluyor her kadın ama adeti 30-35gğn süren hanımların yumurtlamasıda geç oluyor 4/5 gün benim hep öyle oluyor 1 hafta yaklaşık 5haftalıksa 4 haftalık sayılır okadar in rahat olsun
cnm testi 2 gün sonra tekrarlıcaksın kese içinde en az 1 hafta beklıceksın... şimdi yapacagın tek şey folik asite başlamadıysan başlaman ...Kızlar dün gebelik değerim 543 çıkmıştı şimdi yine test yaptırmaya gidiyorum acaba üstten mi alttan mi bakarlar kese için yada herhangi biseye
Evet normal tabi ben mesela bu ay adetim başladı 19.gün yumurtladım yani yine geç yumurtlama hesaplanacaktır kesin :) pzt gideceğim doktora bende yani normal birşey bu adet döngüsüne göre değişiyor yumurtlama ama her zaman yumurtladıktan 14 gün sonra adet geliyor o ay adetin geciktiyse geç yumurtladın demek oluyorTam 1 hafta geri sayiyorum bende normal galiba di mi hesabim :) Doktorumda dedi.
Zaten 33.gun benimde reglde normalde.
sat!a göre cnmArkadaşlar , hamilelik 40 hafta üzerinden hesaplandıpında sat a göre mi yoksa yumurtlamaya göre mi kafam karıştı biraz
Sata göre tabiki ama doktor zaten ilk haftalarda belirliyor geç döllebmeyse haftanızı ona göre haftanız belirleniir yaniArkadaşlar , hamilelik 40 hafta üzerinden hesaplandıpında sat a göre mi yoksa yumurtlamaya göre mi kafam karıştı biraz
Normal normal merak etme masaallah diyelimSaskinAnne canım sonucum çıktı dün yaptırdığım 741 çıktı 2 gün önce 214tü yine fazla artmış ama bu sağlık ocağında yaptırdım öncekileri özeldeydi normaldir umarım
gördüğüm gün 8 gün geçmiştiPeki senin adetin kaç gün geçti
Belirtileri neler ne gibi rahatsızlıklar veriyor canımYine reflu ve gastritli bir mideden merhaba satın anneler
Sabah bisey yemedim yine azdı bu ne yapcam buna bilmiyorum
Tamam canım çok tesekkur ederimCanım bende ilk doğumumda geç yumurtlama hesaplanmıştı yani bu bir problem sorun değil için rahat olsun gayette güzel geçmişti hamileliğim sağlıkla kucağıma aldım kızımı tek fark geç yumurtluyorsun o ay normalde adet başladıktan 14 gün sonra yumurtluyor her kadın ama adeti 30-35gğn süren hanımların yumurtlamasıda geç oluyor 4/5 gün benim hep öyle oluyor 1 hafta yaklaşık 5haftalıksa 4 haftalık sayılır okadar in rahat olsun
benim ki de ölçmedi haftasyla uyumlu endişe edecek bişey yok dedi geçti gitti.Kizlar ya yine yazayim nolur cevap verin. sizin kesenizi dr.lar mm olarak olctu mu?
Benimki olcmedi de acaba bende bi sıkınti mi var dedim