2018 Ekim Anneleri

kızlar bu arada ev işlerini nasıl yapıyorsunuz benim gibi takıntılı olan varmı süpürge eğilip kalkmak zararlı mı doktoruna soran oldu mu ?
Canim dusuk tehliken varsa yapmaman gerekiyo benim kizimda dusuk tehlikem vardi 1 bardak su bile iste getirsinler sen kalkma demisti ama ben yapamadim tabii cok sukur korudu kizimi aldim kucagima bunda da dikkatli ol dedi ama ne kadar dikkat edilir10 aylik kizim surekli kucak istiyo rabbime emanetler :)

Boyle bir durum ulttasonda tespit edilen bir durum fakat tedavisi oldugunu sanmiyorum canim dr boyle bir durumda aileyi bilgulendirir gebeligin devami yada sonlandirilmasi karari anne babaya birakilir.

Ay uyuyamiyorum deli gibi uykum var kizimi uyuttum simdi benim de uyumam lazim yok uyuyamuyorum sinirlerim bozuldu :))))))

Kızlar merhabalar sat 10 ocak aile hekiminde yaptırdım beta tahlilimi pazsrtesi beta (204) kadın doğum doktorum haftaya pazartesi gel keseye bakalim dedi ama ben pazartesiyi bekliyemiycem cumaya randevu aldım umarım kese oluşmuştur görürüz.Bu arada ikinci hamilelegim nasipse :) kızım var 5 yaşında çok istiyordu herkesin ablası kardeşi var bizim niye başka çocuğumuz yok diyodu boğazım tıkanıp kalırdı soru sordugunda inşallah kızımızda bir kardeşi olucak Allah'ım isteyen herkese nasip etsin tüm hamile arkadaşlarımida kutlarım sevgiler.

Grip tim çok ağır geçti hamileliğimi öğrendim dün gittim doktora sok oldum ikizlerin oluyor diyince değişik bir duygu bazen karnımın her tarafı seyriyo gibi
Canim tebrik ederi sen 2016 subat annelerinde de vardin ben de ordaydim bi kizim oldu 2 yasinda simdi ben de bunu ikiz hissediyorum nedense :) bakarsin boylr kader arkadasi oluruz. Yurdisindamisin ben de yurtdisinda yasiyorum.

Merhaba Ekim anneleri, bende dün akşam öğrendim hamiş olduğumu çok heyecanlı ve garip hissediyorum, acaba keseyi ne zaman görürüm, bugün Dr randevum var inşallah iyi geçer
Günaydın canım öncelikle hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Kese için de biraz erken gibi göremezseniz de sorun etme çok yeni bir hamilelik. Hayırlı haberlerle gel inş

Ben de rahat olayim istiyorum canim.ilk bebek sonucta.erkenden bezmeyelim.ablamin bi oğlu var.cok yaramaz.bide ikizi düstü.ablam diyor ki o da olsaydi ben ne yapardim.
Ben 7.haftada kalp atisi icin gidecem. tek olsun saglam olsun.
Herşey güzel olaun inşallh ikiz de güzel ayrı bir duygu ama tek bebekte herşeyi doya doya yaşıyor insan

Canim tebrik ederi sen 2016 subat annelerinde de vardin ben de ordaydim bi kizim oldu 2 yasinda simdi ben de bunu ikiz hissediyorum nedense :) bakarsin boylr kader arkadasi oluruz. Yurdisindamisin ben de yurtdisinda yasiyorum.
Yurtdisinda değilim canım 2yasinda kızım var rabbimin verdiği ikiz oldu buda inşallah canım Türkiye'nin nersindensin

Merhaba Ekim anneleri, bende dün akşam öğrendim hamiş olduğumu çok heyecanlı ve garip hissediyorum, acaba keseyi ne zaman görürüm, bugün Dr randevum var inşallah iyi geçer
Tebrikler canım senin de ilk gebeliğin sanırım :) kese için iki hafta kadar beklemen gerekiyor tabi böyle bir durumda beklemenin ne zor olduğunu kendimden biliyorum :)

Bugun dr gittim tahlil yaptırdım hamileyim3000 lerde değerim iki hafta sonra gel keseye bakalım dedi
Canım benim son adet tarihim 8ocak bebeğim bugün 5hafta 3 günlük oldu tahmini Doğum 15 ekim olarak görünüyor. pazartesi beta 22.500 çıktı. Senin son adet tarihin nedir? Benim mi değerim çok yüksek acaba ya

Kızlar dün gebelik değerim 543 çıkmıştı şimdi yine test yaptırmaya gidiyorum acaba üstten mi alttan mi bakarlar kese için yada herhangi biseye

Benim kadar cok mide yanmasi ve bel agrisi çeken varmi zaten midem sorunluydu şimdi iyice kötü oldu surupda içiyorum fayda etmiyor surekli kaziniyor

Benim kadar cok mide yanmasi ve bel agrisi çeken varmi zaten midem sorunluydu şimdi iyice kötü oldu surupda içiyorum fayda etmiyor surekli kaziniyor
Bende bir günde acayip açık.aya başladım gece açlıktan titredim kalktım biseyler yedim sabaha karşı tekrar ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…