- 11 Ağustos 2017
- 1.249
- 876
- 73
Neden .. şimdi doktora gidiyorum doktora istemiyorummu demeliyim ne zamanda kadar bekliyimDoktora git ama kese icin acele etme canim
Doktoruna sordunmu canım evet baya yüksek değerin ikiz olabilirmi :)Canım benim son adet tarihim 8ocak bebeğim bugün 5hafta 3 günlük oldu tahmini Doğum 15 ekim olarak görünüyor. pazartesi beta 22.500 çıktı. Senin son adet tarihin nedir? Benim mi değerim çok yüksek acaba ya
Ay benimde agrilarim cok artti :/Bende uyuyamıyorum karnımın ici ağrıyor: (
Evet ilk daha 6 aylık evliyim :)Tebrikler canım senin de ilk gebeliğin sanırım :) kese için iki hafta kadar beklemen gerekiyor tabi böyle bir durumda beklemenin ne zor olduğunu kendimden biliyorum :)
Hayirli olsun canim hosgeldin aramiza :)))Evet ilk daha 6 aylık evliyim :)
Hayirli olsun canim hosgeldin aramiza :)))
Yarın gideceğiz doktora ben de araştırdım ikiz diye hissediyorum ama bakalım :)Doktoruna sordunmu canım evet baya yüksek değerin ikiz olabilirmi :)
Siz keseyi gördünüz mü kalp atışı falanTebrikler canım senin de ilk gebeliğin sanırım :) kese için iki hafta kadar beklemen gerekiyor tabi böyle bir durumda beklemenin ne zor olduğunu kendimden biliyorum :)
Allah gönlüne göre versin inşallah bende çok isterim:)Yarın gideceğiz doktora ben de araştırdım ikiz diye hissediyorum ama bakalım :)
Aminn canim insallah :)Allah razı olsun, inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız
Kızlar merhaba, ben tam adet günümde baktirmistum betaya 322 çıkmıştı, daha doktora gitmedim üstünden 4 gün geçti ve bnm son adet tarihim 1 ocak ve ben bu ay kontrol amaclı doktora gittiğimde geç yumurtladigimi söyledi , bnm hafta hesabı nasıl olacak bilen var mı,
Hic biyle bir sey duymadim acikcasi dr un bi gariplik olsa mutlaka kendisi soylerdi hic kafana takma kuzum rabbim saglikla tamamlamayi nasip etsin insallah :)merhaba kızlar kafama birşey takıldı.
5.haftada kesesi vajinal yoldan gördü doktor henüz içinde bebeği göremedik ama yolksac oluşuyor dedi onu gördü.
internette biryerde rast geldim kesenin şekli kalemle çizilmiş gibi yuvarlar olmalıymış eger girinti çıkıntı varssa kese basıncı ve sıvısı yetersiz olabiliyormuş. benim kesemde de var sanki girinti çıkıntı sizce böyle şeyler normal mi sorun yaşayabilir miyim. bilen varmı bı yorum yapsanız
Tebrikler ne güzel keseyi görmüşsünüz yolk sac ta çok önemli herşey normal bence haftaya görürsünüz bebişide metak etmeyin hiç duymadım kese şekli ile ilgili söylediğinizi sorun olsa söylerdi doktorunuz bencemerhaba kızlar kafama birşey takıldı.
5.haftada kesesi vajinal yoldan gördü doktor henüz içinde bebeği göremedik ama yolksac oluşuyor dedi onu gördü.
internette biryerde rast geldim kesenin şekli kalemle çizilmiş gibi yuvarlar olmalıymış eger girinti çıkıntı varssa kese basıncı ve sıvısı yetersiz olabiliyormuş. benim kesemde de var sanki girinti çıkıntı sizce böyle şeyler normal mi sorun yaşayabilir miyim. bilen varmı bı yorum yapsanız
Henüz görmedim yarın gideceğim canımSiz keseyi gördünüz mü kalp atışı falan
Tebrik ederimKızlar merhaba bende bugün şükürler olsun hamile oldugumu öğrendim cok mutluyum isteyen herkese nasip olsun ve herkese rahat gebelik ve dogum nasip etsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?