2018 Ekim Anneleri

Günaydın hanımlar bugün ilk defa midem bulandı gece uyuyamdim doktorum protestan iğne yaptı yürümekte zorlaniyorum bu iğne den olan var mı?

Canım benim son adet tarihim 8ocak bebeğim bugün 5hafta 3 günlük oldu tahmini Doğum 15 ekim olarak görünüyor. pazartesi beta 22.500 çıktı. Senin son adet tarihin nedir? Benim mi değerim çok yüksek acaba ya
Doktoruna sordunmu canım evet baya yüksek değerin ikiz olabilirmi :)

SaskinAnne canım sonucum çıktı dün yaptırdığım 741 çıktı 2 gün önce 214tü yine fazla artmış ama bu sağlık ocağında yaptırdım öncekileri özeldeydi normaldir umarım

Kızlar merhaba, ben tam adet günümde baktirmistum betaya 322 çıkmıştı, daha doktora gitmedim üstünden 4 gün geçti ve bnm son adet tarihim 1 ocak ve ben bu ay kontrol amaclı doktora gittiğimde geç yumurtladigimi söyledi , bnm hafta hesabı nasıl olacak bilen var mı,

merhaba kızlar kafama birşey takıldı.
5.haftada kesesi vajinal yoldan gördü doktor henüz içinde bebeği göremedik ama yolksac oluşuyor dedi onu gördü.
internette biryerde rast geldim kesenin şekli kalemle çizilmiş gibi yuvarlar olmalıymış eger girinti çıkıntı varssa kese basıncı ve sıvısı yetersiz olabiliyormuş. benim kesemde de var sanki girinti çıkıntı sizce böyle şeyler normal mi sorun yaşayabilir miyim. bilen varmı bı yorum yapsanız

Eklentiler

• ultrason.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 71
Allah razı olsun, inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız
Aminn canim insallah :)

Normal hesaplama yapiyorlar zaten ilerleyen donemde haftasini bazen geciyo bazen haftasina gore geri kaliyo ama bunlar uluslar arasi standarda gore belirlenmis degerler her kiside ayni olmak durumunda degil aman takilmayalim bunlara :)))))))

Hic biyle bir sey duymadim acikcasi dr un bi gariplik olsa mutlaka kendisi soylerdi hic kafana takma kuzum rabbim saglikla tamamlamayi nasip etsin insallah :)

Tebrikler ne güzel keseyi görmüşsünüz yolk sac ta çok önemli herşey normal bence haftaya görürsünüz bebişide metak etmeyin hiç duymadım kese şekli ile ilgili söylediğinizi sorun olsa söylerdi doktorunuz bence

Oyyy sayfalar nasil da ilerlemis :)
Iyi haberler alanlarin durumu daim olsun insallah.Sikintilari olanlarda tez vakitte sifa bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…