2018 Ekim Anneleri

A

nladım canım merak ettim foruma yazmayınca bol bol dinlen bende pzt gideceğim sabredemiyorum bendee

Dinleniyorum canım. Haftaya cumaya kadar izin aldım. Evde hiç bişi yapmıyorum yatıyorum. Ama ben hiperaktifim biraz oturmak , yatmak hiç bana göre değil aslında. Napiim bebişim için hareketlerimi kısıtlamalıyım belli bi süre. Yazarım canım. İlgin için çok tşkler

Canım hayırlı olsun hamileliğin öncelikle ne mutlu sana.degerin çok normal sat ne zamandı.kayninin kızı neden özürlü doğmuş anne karnında oluşan bi durummu bunu doktor sorar.icinde şüphe kalmasın 2li tarama 3 lü tarama falan yapıldığı zaman hamilelikte ilk ikili tarama testinde çıkar. Doktor riskini söyler tedavini yapar tedavi gerekirse şimdi güzel gunlerim tadını çıkar.

Bende 4.5 haftaligim kan 600 lerde cikti seninkide gayet normal. Kaynindan gelen genetik bir seymi var.birde engelli olmasi herkesin basina gelebilir nedensiz bile rabbim korusun ins canim hepimizinkinide

teşekkür ederim seninde hayırlı olsun aynıyız hemen hemen :) son adet tarihim 15 ocak ama erken yumurtladım bat ne zamandı bilmiyorum inan. kaynımın 3 çocuğu var 2 si sağlıklı biri engelli doğdu eli yök bacağı kısa doktor akraba evliliği demiş ama sülalede öyle biri de yok. bende korkuyorum stres etkiler diye. peki tespit edebilir ama tedavi varmı allah korusun bir problem varsa

Bende 4.5 haftaligim kan 600 lerde cikti seninkide gayet normal. Kaynindan gelen genetik bir seymi var.birde engelli olmasi herkesin basina gelebilir nedensiz bile rabbim korusun ins canim hepimizinkinide
insallah haftaya tekrar gideceğim. inan bilmiyoruz annesi bile son ayında öğrendi doktorla şuan davalık. bende basıma gelmesinden korkuyorum.

Ya çok bastiriyorlar.deliyorlar sanki göbeği.onun icin 7.hafta gidecem canim.sende öyle yap.biraz geç git.
Bugün sorun olmadı rahat gördü. Kalp atımı çok yüksek çıktı bende ona takıldım. Yüksek olunca kız diyorlar. Tabiki şehir efsaneside olabilir. Ama işte kadın aklı. Takıcak yeni bi konu bulmuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Birde deli gibi tuzlu limon yiyorum oğlumda da ekşi yemiştim ama bukadar değildi

Değerinin yükselmesine sevindim canım. İzin almanda çok iyi olmuş. Dinlenmeye başlayınca alışıyorsun. Hatta sonra kalkması zor geliyor insana

Değerinin yükselmesine sevindim canım. İzin almanda çok iyi olmuş. Dinlenmeye başlayınca alışıyorsun. Hatta sonra kalkması zor geliyor insana

Çok sağol canım. Bakalım bayağı evdeyim. Ama çalışmak bana daha iyi geliyo.

Sağol cnm aslında çokta aram yok süt ve peynir tüketsemde olur harhalde

Mrb canım hayırlı olsun bebeğin. Dr soruyor zaten senin ya da eşinin ailesinde bilmem kaç kuşağa kadar engeli olan yada genetik hastalığı olan var mı diye. Ve taramalar da ihtimallerin oranı çıkar. Anlamadığım Dr eşinizin yiğeninde bu durumu nasıl anlıyamamış. Hem ultrason da hem taramalar da anlaşılamaması talihsizlik olmuş. Rabbim kolaylıklar versin. Kendini strese sokma bence o Dr da sorun varmış. Çok daha önce anlaşılmalıydı. Sizde bunu Dr unuza danıştığınızda sizi aydınlatacaktır

sağol canım. bilmiyorum acemilik mi denmeli ama baya sorumsuz olduğu kesin. insallah bir problem olmaz anne karnında tedavi yöntemleri var mı onu soracağım doktoruma insallah yoktur bir sorun

kızlar bu arada ev işlerini nasıl yapıyorsunuz benim gibi takıntılı olan varmı süpürge eğilip kalkmak zararlı mı doktoruna soran oldu mu ?

kızlar bu arada ev işlerini nasıl yapıyorsunuz benim gibi takıntılı olan varmı süpürge eğilip kalkmak zararlı mı doktoruna soran oldu mu ?
Her zamanki gibi devam. Hasta değiliz hamileyiz kardeşim. Relax olalım. Eğer düşük tehliken yada başka bi sıkıntılı durum yoksa. Süpürge bulaşk bunlarda bişey olmaz ama yerleri bezle silmek üst dolaplara uzanmaya çalışmak cam silmek bunlara dikkat etmk lazım. Ani harektlere bide. Zaten son aylar ağırlaşnca biçok şeyi yapamayabiliriz. O yüzden bende tavsiye doğum ve snrasında yalnızsanız, orta trimestr zamnda buzluğa bişeyler yapıp atabilrsiniz. Ağır kaldırmamaya dikkat etmek gerekiyorr

Hayirli olsun rabbim saglikli huzurlu bi gebelik gecirmeni nasip etsin oncelikle canim. Kayninin evladinin engenin ne oldugunu dr la mutlaka paylas engeli ozru edir genetikmi dogumsal mi bunlara gore dr degerlendirip sana yapilmasi gerekenleri net sekilde anlatacaktir biz ne desek bos arastirma ne kadar yapilsa bos rabbim ne yazdiysa onu yasayacagiz guzel hayirli yazilar yazmis oksun bizlerede evlatlarimiza da insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…