- 11 Ağustos 2017
- 1.249
- 876
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah bukadar erken duyulmus saglicakla gelsin insKızlar bugün bende kalp atışını duydum minigimin çok güzel bir duygu Allah duymayanlarada en kısa sürede nasip etsin. Dakikada 124 atiyormus ve 5 mm olmuş doktor normal dedi çok sevindim. darısı sizlere.
Benim 3. Ve plansiz olunca ondan botleyim saniri ilk ikisinde cok farkliydi hele 1.de 2 ayri dr a gidiyordumbi sıkıntın yoksa biraz bekleyebilirsin belki hem keseyi hem bebegi gorebilirsin biz biraz acele ettik boyle oluncada stres olduk tabi en iyisi sabretmek
Cok zor oluyor canim yagli olunca.doktor bastiriyor ha bastiriyor.ben evde bile o kadar sarsmiyirum kendimi.korkuyorrum.Benimde bel çevrem kalın canım 6+2de gördüm ben kalp atışını ses gelmedi dışarı net. Bikaç gün bekleyip garanti edebilirsin
Bende euthyrox 50 mg kullaniyirum.Kızlar bir sorum var benim troidim var levotiron kullanıyorum 100mg durumu benim gbi olan varmi
Evet ben kullanıyorum ilk gebeliğimde 25 lik kullandım şimdi 50 lik kullanıyorumKızlar bir sorum var benim troidim var levotiron kullanıyorum 100mg durumu benim gbi olan varmi
evet canıım hoşgeldin sendeN nalyecetemtahin burdamısın sende:)
Yeterli geliyomuymus doktor ne dediBende euthyrox 50 mg kullaniyirum.
Teşekkür ederimmmevet canıım hoşgeldin sende
Ben varim canim eutrox kullaniyorum bende 100 luk ama mutlaka dr una soyle hamilelikte daha da yukseliyor ilac dozu ayarlamasi yapiyorlar belli bir dozun ustune cikamiyorsun ilacta.Kızlar bir sorum var benim troidim var levotiron kullanıyorum 100mg durumu benim gbi olan varmi
Allah tamamina erdirsin canım tüp bebek falanmi yoksa kendiligindenmi ikizGrip tim çok ağır geçti hamileliğimi öğrendim dün gittim doktora sok oldum ikizlerin oluyor diyince değişik bir duygu bazen karnımın her tarafı seyriyo gibi
turuncu_girl nerelerdesin cnm nasılsın?
25 lik basladik.50 ye ciktikYeterli geliyomuymus doktor ne dedi
Daha bug7n öğrendim cuma gidicem insallah endişeliyim bu konidaBen varim canim eutrox kullaniyorum bende 100 luk ama mutlaka dr una soyle hamilelikte daha da yukseliyor ilac dozu ayarlamasi yapiyorlar belli bir dozun ustune cikamiyorsun ilacta.
nladım canım merak ettim foruma yazmayınca bol bol dinlen bende pzt gideceğim sabredemiyorum bendeeCanım dinleniyorum ben. İşyerindende izin aldım. Haftaya cuma dr a gidicem. En son 344,5 çıktı kan sonucum. Dr um kan vermeye gerek yok artık artış iyi haftaya cuma gel bi bakalım dedi. Heyecanla cumayı bekliyorum yani. Arada kahverengi lekelenmelerim geliyo genelde akşam saatlernde. 2 gündür akşamları yemeğe gidiyoruz arabadan dolayı mı bilemiyorum
Bugünkü kontrolde değilde bi öncekinde fazla doku değil mesane diye okadar çok bastırdı ki Dr kasığım morardı. 3_4 gün oturup kalkamadım.Cok zor oluyor canim yagli olunca.doktor bastiriyor ha bastiriyor.ben evde bile o kadar sarsmiyirum kendimi.korkuyorrum.
Pazartesi gitmeyi düsünüyorum.hem o gün benim dogum günüm