2018 Ekim Anneleri

bi sıkıntın yoksa biraz bekleyebilirsin belki hem keseyi hem bebegi gorebilirsin biz biraz acele ettik boyle oluncada stres olduk tabi en iyisi sabretmek
Benim 3. Ve plansiz olunca ondan botleyim saniri ilk ikisinde cok farkliydi hele 1.de 2 ayri dr a gidiyordum

Benimde bel çevrem kalın canım 6+2de gördüm ben kalp atışını ses gelmedi dışarı net. Bikaç gün bekleyip garanti edebilirsin
Cok zor oluyor canim yagli olunca.doktor bastiriyor ha bastiriyor.ben evde bile o kadar sarsmiyirum kendimi.korkuyorrum.
Pazartesi gitmeyi düsünüyorum.hem o gün benim dogum günüm

turuncu_girl nerelerdesin cnm nasılsın?

Canım dinleniyorum ben. İşyerindende izin aldım. Haftaya cuma dr a gidicem. En son 344,5 çıktı kan sonucum. Dr um kan vermeye gerek yok artık artış iyi haftaya cuma gel bi bakalım dedi. Heyecanla cumayı bekliyorum yani. Arada kahverengi lekelenmelerim geliyo genelde akşam saatlernde. 2 gündür akşamları yemeğe gidiyoruz arabadan dolayı mı bilemiyorum

A
nladım canım merak ettim foruma yazmayınca bol bol dinlen bende pzt gideceğim sabredemiyorum bendee

Cok zor oluyor canim yagli olunca.doktor bastiriyor ha bastiriyor.ben evde bile o kadar sarsmiyirum kendimi.korkuyorrum.
Pazartesi gitmeyi düsünüyorum.hem o gün benim dogum günüm
Bugünkü kontrolde değilde bi öncekinde fazla doku değil mesane diye okadar çok bastırdı ki Dr kasığım morardı. 3_4 gün oturup kalkamadım.

merhaba kızlar hamileyim çok şükür allah olmayan herkese nasip etsin olanları da bağışlasın insallah. bir iki sorum olacak kan değerim 415 4 haftalık kan değerim iyi mi sizce? ikinci sorum ise kaynımın kızı doğuştan engelli allah korusun benimde öyle bir riskim varmı? varsa anne karnında tedavi ediliyor mu? bilen herkesten cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…