bi sıkıntın yoksa biraz bekleyebilirsin belki hem keseyi hem bebegi gorebilirsin biz biraz acele ettik boyle oluncada stres olduk tabi en iyisi sabretmekAyni sayılırız ben dr a gitmeye pek niyetim yok hala soku atlatamadim haftaya giderim sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi sıkıntın yoksa biraz bekleyebilirsin belki hem keseyi hem bebegi gorebilirsin biz biraz acele ettik boyle oluncada stres olduk tabi en iyisi sabretmekAyni sayılırız ben dr a gitmeye pek niyetim yok hala soku atlatamadim haftaya giderim sanirim
Ben de rahat olayim istiyorum canim.ilk bebek sonucta.erkenden bezmeyelim.ablamin bi oğlu var.cok yaramaz.bide ikizi düstü.ablam diyor ki o da olsaydi ben ne yapardim.Birimde çok küçüktü yarısı kadardı diğerinin belki arkada falandır ya bakalım bir dahiline be diyecek benimki için kaybolabilir demişti hayırlısı olsun ikiz gebelik zor inşallh çok rahat olursun
masallah cok cabuk duymussun darisi basimizaKızlar bugün bende kalp atışını duydum minigimin çok güzel bir duygu Allah duymayanlarada en kısa sürede nasip etsin. Dakikada 124 atiyormus ve 5 mm olmuş doktor normal dedi çok sevindim. darısı sizlere.
Çok sevindim canim.Rabbim korusun bebisini.Kızlar bugün bende kalp atışını duydum minigimin çok güzel bir duygu Allah duymayanlarada en kısa sürede nasip etsin. Dakikada 124 atiyormus ve 5 mm olmuş doktor normal dedi çok sevindim. darısı sizlere.
Canim benim sorumu sordun mu doktora?Ben bugün gittim Dr a. Buraya yazayım sizlere belki faydası olur. Benim sat 23 Aralık'tı. Kontrolde de uyumlu çıktı 7+5 hafta 1.44 cm 12.haftaya kadar ilişkiye ve bedeni yoracak her türlü aktivite yasak. yani yürüyüşü dahi abartma dedi. 2 hafta sonra kontrol. Aslında 3. 5 hafta sonra gel ikili tarama için dedi ama ben 2 hafta sonra da geleyim dedim tmm dedi.3.5 hafta uzun geldi.
Hayır benimde ilk haftalardaydı 7falandı içiyırdum doktorum vermişti zaten ama hamileler için olanı sonlara doğruda olmuştu yine içmiştim düşük tehlikem dahi yoktu fıldır fıldır geziyordum yani :)ama yine doktoruna sor tabi herkes te aynı etkiyi gösterir göstermez en iyisini onlar bilirKaçıncı haftadaydı canim sonlara doğru veriyorlar da daha yeni ya
Canım msjını gördüm bugün ama bir türlü dönemedim sana. Dr a bu şekilde soramadım çünkü bi arkadaşım diye bahsetsem ve sorsam o da bi soru sorsa senin durumunla ilgili hiçbirşey bilmiyorum. Adama desem kk bi arkadaş sordu o da garip gelir diye soramadım.ama bugün bana dediki ufacık bi kanaman bile olsa mutlaka ara. Kanama kesinlikle istemediğimiz birşey. 12.haftaya kadar çok dikkat ediceksin. İnternette birçok doktorun Blog u var ve hemen hemen aynı gün cvp veriyorlar. Onlara sorsan canım belki kafan rahatlar birazGüle güle git canim.ins bebisinin kalp atisini duyarsin.
Benim bir sorum var.
Benim.gecen gün kahveye yakin icerden silince peceteye silince leke geliyordu.bende doktora sordum.progesteron verdi.eve geldim kesilmisti.kullanmadim.paket öyle duruyor.sadece 1 gün gelmisti.
Simdi ben kullanmasam zarari olur mu?yada kahve leke gelmedigi halde parogesteron kullanmak zararli mi?
Cok uzun oldu kusura bakma.sorarsan sevinirim canim.benim doktorum uzakta özelde
Yine de telefonlara cikmiyor.2 hafta sonra gel dedi.ama benim icim icimi yiyor.
Yoğurt ve meyve yiyecegim bi sure midem dinlensin biraz belki duzelirHayır benimde ilk haftalardaydı 7falandı içiyırdum doktorum vermişti zaten ama hamileler için olanı sonlara doğruda olmuştu yine içmiştim düşük tehlikem dahi yoktu fıldır fıldır geziyordum yani :)ama yine doktoruna sor tabi herkes te aynı etkiyi gösterir göstermez en iyisini onlar bilir
Anladim canim.benim kanamam yoktu.kahve leke de kahve gibi degildi.çok açikrenkti.zaten o gün bidaha gelmedi.doktor da yazinca endise ettim.kullanmadim diye.Canım msjını gördüm bugün ama bir türlü dönemedim sana. Dr a bu şekilde soramadım çünkü bi arkadaşım diye bahsetsem ve sorsam o da bi soru sorsa senin durumunla ilgili hiçbirşey bilmiyorum. Adama desem kk bi arkadaş sordu o da garip gelir diye soramadım.ama bugün bana dediki ufacık bi kanaman bile olsa mutlaka ara. Kanama kesinlikle istemediğimiz birşey. 12.haftaya kadar çok dikkat ediceksin. İnternette birçok doktorun Blog u var ve hemen hemen aynı gün cvp veriyorlar. Onlara sorsan canım belki kafan rahatlar biraz
Maşallah kaç haftalıksınız?Kızlar bugün bende kalp atışını duydum minigimin çok güzel bir duygu Allah duymayanlarada en kısa sürede nasip etsin. Dakikada 124 atiyormus ve 5 mm olmuş doktor normal dedi çok sevindim. darısı sizlere.
Sakıncası yok tatlim ama yukleyemedim
Kücük resimi seç yükle canim.
Kücük resimi seç yükle canim.
Canım jinekolojik danışma hattı ya da kadın doğum danışma hattı diye bi yazsana Google a. Birsürü forum çıkıyor genellikle de sorulan sorulara cvp veriyorlar. Ama anladığım kadarıyla baya gün geçti senin şekerden sonra. Kötü bişey olsa devam ederdi diye düşünüyorum.Anladim canim.benim kanamam yoktu.kahve leke de kahve gibi degildi.çok açikrenkti.zaten o gün bidaha gelmedi.doktor da yazinca endise ettim.kullanmadim diye.
Gereksiz yere kullanmak bebege zarar veriyormus.ondan kullanmak istemiyorum.
Yine de saol canim.
Doktorun dediğine göre 6 haftalık canım. Ultrason ile karnimdan dinledi. Pıt pıt cok güzeldi hala aglamakliyim aklıma geldikçe duygulaniyorum.Maşallah kaç haftalıksınız?
Çok sevindim canim.Rabbim korusun bebisini.
Ben daha duymadim.gitsem duyarmiyim ki.
Sen karindan mi baktirdin canim.bide kac haftaliksin canim.
Evet bir kez yaşadım çok şükür en kıymetli andıryine yaşarız inşallah bebek bekleyen hepimizDoktorun dediğine göre 6 haftalık canım. Ultrason ile karnimdan dinledi. Pıt pıt cok güzeldi hala aglamakliyim aklıma geldikçe duygulaniyorum.
Evet canim.çok şükür devam etmiyor.kullanmayayim.C
Canım jinekolojik danışma hattı ya da kadın doğum danışma hattı diye bi yazsana Google a. Birsürü forum çıkıyor genellikle de sorulan sorulara cvp veriyorlar. Ama anladığım kadarıyla baya gün geçti senin şekerden sonra. Kötü bişey olsa devam ederdi diye düşünüyorum.
6+2 yim.karnim çok yağlı.duyulmaz bence.7.haftada gideyim.Canım 7 haftaliksa duyarsin. 6. Haftadan itibaren duyuluyor.
Evet bir kez yaşadım çok şükür en kıymetli andıryine yaşarız inşallah bebek bekleyen hepimiz
Benimde bel çevrem kalın canım 6+2de gördüm ben kalp atışını ses gelmedi dışarı net. Bikaç gün bekleyip garanti edebilirsinEvet canim.çok şükür devam etmiyor.kullanmayayim.
6+2 yim.karnim çok yağlı.duyulmaz bence.7.haftada gideyim.