İnşallah artmştır şuan bnm 4 haftalık mı oluyo canım sata göreSilik de olsa hamilesinizdir diye yazıyordu internette okuduğumda, çünkü benim de silikti, 50 değer çıktı kanda da, bence daha çok yeni olduğu için değer öyledir, yeni vereceğin kanda artmış çıkacaktır, inşallah mutlu haberi alırsınız.
İnşallah artmştır şuan bnm 4 haftalık mı oluyo canım sata göre
cnm benımde ilk ölçtürdüğümde 210 du 2 gün sonra 625 oldu yane korkulacak birsey yok değerin fazla rtması az artmasından daha iyiKızlar acil cevap verin nolur
Pazartesi 189 du bugün 613 olmuş bu neden bu kadar arttiki
Hımm tamam canımm galiba ilk verdiğim 3+4 dü bakalm artık yarın çok saol cvbn içinİlk
İlk kan verdiğinizde 3 haftalıkmış bence, ben de 4 haftalıkken öğrendim. Ama tam bilmiyorum tabi ki, tahminen bir de internet yardımıyla söylüyorum :)
Ben yarın sabah gidiyorum inşallah 7.haftaya girdim ben zaten 6+2 hayırlı olsunEvet ben de onu düşünerek haftaya aldım randevuyu, kese 5. haftada da görünür dediler ama tam bilmiyorum, kalp atışı vs için 6. haftada gitmem gerektiğinden haftaya aldım.
ilk korktum da şimdi anladım canım sağolasıncnm benımde ilk ölçtürdüğümde 210 du 2 gün sonra 625 oldu yane korkulacak birsey yok değerin fazla rtması az artmasından daha iyi
benımde adet olacakmışım gibi ağrılarım var birde çok uykum var sürekli uyuyorum , şimdilik bu kadar... bu arada sen le aramıza bir gün var ... ben en son testi cuma günü yaptım 625 gördüm birdahada tekrarlamadım... Pazartesi günü doktora gideceğim keseyi görürüm inş :)ilk korktum da şimdi anladım canım sağolasın
anormal adet ağrısı gibi ağrılarım vardı önceki hamileliğimde de olmuştu normaldir herhalde
Ben asla market yogurdu almiyorum eve yiyemiyorum acikcasi hep sutcum manda ve inek sutu getirir kensim mayalarim yogurdumukızlar merhaba birsey soracagım siz ev yapımı yoğurt mu tüketiyorsunuz yoksa market yoğurdu mu ?
Kesinlikle dis gebelik ihtimali kese gorunduyse kalkar ortadan canim.Hanimlar kese gorundukden sonra dis gebelik olma olasiligi ortadan kalkiyormus dogru mu bilginiz var mi
Hayirli olsun degerlerin super artis gostermis harikaaa :)))Kızlar acil cevap verin nolur
Pazartesi 189 du bugün 613 olmuş bu neden bu kadar arttiki
Cnm en azından senn oğlan laf anlayacak yaşta bizimkisi 2 buçuk yaşlarında dur durak yok hareketli nasıl görsen sürekli oyın modunda bu kadar enerjiyi nerden bulıyor bilmiyrm. Halaizlik hat safhda bnğBenim bi oğlum var 7 yaşında. Sürekli yorgunum, bulduğum yerde uyuyorum, sabahları kalkınca ilk yarım saat miğdem çok bulanıyor, gün içinde de çok olmasa da sürekli var bulantı
Canim senin sat nezamanbende pazartesi yaptirmiatim 785 cikmiati bugun bi daha yaptiracam bakalim ne cikacak
Annem norml doğurmuştu teyzem de ama başka bi tandk sezeryan olmştu. Bende norml yaptım ama yinede iğne yedim. Epidural norml yapmıştım. İğneden korkma canım bende fıtık yok bu arada
Eğer toksotoksop direncin gelişmemişse ev yapımı yoğurt bebek için risk. Toksoplazmaya baktırdıysan ve pozitif cıktıysa yiyebilirsin. Benim toksoplazma negatif o yüzden yersem ve virüs bulaşırsa çok ciddi sonuçları var Allah korusun. Yoğurt mayalanınca birçok bakteri ölmesine rağmen toksoplazma direnci olmayana kesinlikle önerilmezkızlar merhaba birsey soracagım siz ev yapımı yoğurt mu tüketiyorsunuz yoksa market yoğurdu mu ?
Evet verdim cnm ama sağlık ocağında yarın çıkacak sonuçNazz3416 sende kan verecektin canim bugun
Hayırlı olsunMerhaba ben de hem sayfaya hem de grubunuza yeni katıldım. 5 hafta 3 gün gebeliğim. Allah izin verirse Ekim annelerinden olacağım ben de.
Aynı dönem olan arkadaşların durumlarını merak ettim, çok fazla ağrım oluyor, henüz doktora gitmedim 6. haftada gideceğim, bu adet sancısı gibi ağrılar normal mi acaba? sizlerde de oluyor mu?
Çok sevindim darısı başımıza inşallahhhKızlar selaaam :) bugün dr kontrolüm vardı eşimi ve oğlumu da aldım gittim :) pıt pıtlat duyuldu sat’la uyumlu bi bebişim daha varArtık hamile olduğuma alışma süreci başlasın Kalp atışını duymayanlardan da haber bekliyorum. İlkemizi unutmayın; pozitif düşünün iyi düşünün bool bol dua edin Herşey güzel olucak Bu arada rutin testler içşnde 5 tüp kan aldılar ve bide idrar testi verdim.
Bende haftaya çarşamba gideceğim sanirim henüz gün kesinlestirmedik doktorum az önce aramış ama tel kapalıydı aradım ulasamadimbenımde adet olacakmışım gibi ağrılarım var birde çok uykum var sürekli uyuyorum , şimdilik bu kadar... bu arada sen le aramıza bir gün var ... ben en son testi cuma günü yaptım 625 gördüm birdahada tekrarlamadım... Pazartesi günü doktora gideceğim keseyi görürüm inş :)
Aĺlah razı olsun canimmmmBen asla market yogurdu almiyorum eve yiyemiyorum acikcasi hep sutcum manda ve inek sutu getirir kensim mayalarim yogurdumu
Kesinlikle dis gebelik ihtimali kese gorunduyse kalkar ortadan canim.
Hayirli olsun degerlerin super artis gostermis harikaaa :)))
Haydi hayırlısı insaallahEvet verdim cnm ama sağlık ocağında yarın çıkacak sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?