2018 Ekim Anneleri

İnşallah artmştır şuan bnm 4 haftalık mı oluyo canım sata göre

Kızlar hafif bulantim var gazoz içiyorum ama zararı olur mu ki

İlk

İlk kan verdiğinizde 3 haftalıkmış bence, ben de 4 haftalıkken öğrendim. Ama tam bilmiyorum tabi ki, tahminen bir de internet yardımıyla söylüyorum :)
Hımm tamam canımm galiba ilk verdiğim 3+4 dü bakalm artık yarın çok saol cvbn için

cnm benımde ilk ölçtürdüğümde 210 du 2 gün sonra 625 oldu yane korkulacak birsey yok değerin fazla rtması az artmasından daha iyi
ilk korktum da şimdi anladım canım sağolasın
anormal adet ağrısı gibi ağrılarım vardı önceki hamileliğimde de olmuştu normaldir herhalde

ilk korktum da şimdi anladım canım sağolasın
anormal adet ağrısı gibi ağrılarım vardı önceki hamileliğimde de olmuştu normaldir herhalde
benımde adet olacakmışım gibi ağrılarım var birde çok uykum var sürekli uyuyorum , şimdilik bu kadar... bu arada sen le aramıza bir gün var ... ben en son testi cuma günü yaptım 625 gördüm birdahada tekrarlamadım... Pazartesi günü doktora gideceğim keseyi görürüm inş :)

kızlar merhaba birsey soracagım siz ev yapımı yoğurt mu tüketiyorsunuz yoksa market yoğurdu mu ?
Ben asla market yogurdu almiyorum eve yiyemiyorum acikcasi hep sutcum manda ve inek sutu getirir kensim mayalarim yogurdumu
Hanimlar kese gorundukden sonra dis gebelik olma olasiligi ortadan kalkiyormus dogru mu bilginiz var mi
Kesinlikle dis gebelik ihtimali kese gorunduyse kalkar ortadan canim.
Kızlar acil cevap verin nolur
Pazartesi 189 du bugün 613 olmuş bu neden bu kadar arttiki
Hayirli olsun degerlerin super artis gostermis harikaaa :)))

Benim bi oğlum var 7 yaşında. Sürekli yorgunum, bulduğum yerde uyuyorum, sabahları kalkınca ilk yarım saat miğdem çok bulanıyor, gün içinde de çok olmasa da sürekli var bulantı
Cnm en azından senn oğlan laf anlayacak yaşta bizimkisi 2 buçuk yaşlarında dur durak yok hareketli nasıl görsen sürekli oyın modunda bu kadar enerjiyi nerden bulıyor bilmiyrm. Halaizlik hat safhda bnğ

Annem norml doğurmuştu teyzem de ama başka bi tandk sezeryan olmştu. Bende norml yaptım ama yinede iğne yedim. Epidural norml yapmıştım. İğneden korkma canım bende fıtık yok bu arada

Teşekkür ederim canım inşallah bende normal yaparim

Kızlar keseyi ne zaman gördünüz ? Benim beta 2429 geldi kese gözükmedi normal mi bu

kızlar merhaba birsey soracagım siz ev yapımı yoğurt mu tüketiyorsunuz yoksa market yoğurdu mu ?
Eğer toksotoksop direncin gelişmemişse ev yapımı yoğurt bebek için risk. Toksoplazmaya baktırdıysan ve pozitif cıktıysa yiyebilirsin. Benim toksoplazma negatif o yüzden yersem ve virüs bulaşırsa çok ciddi sonuçları var Allah korusun. Yoğurt mayalanınca birçok bakteri ölmesine rağmen toksoplazma direnci olmayana kesinlikle önerilmez

Selam herkese aklıma takılan birkaç şey var kızlar benim artışım yaklaşık 4 kat gibiydi kanda bu normalmi acaba? Ve karnım şuan bile belirgin durumda sizdede böylemi adetim henüz 4 gün gibi geçti idrar testi hergün yapıyorum bugünkü çizgi normal kırmızo çizgiyle aynı koyulukta ama değerim okadar yükselte değil pzt günü 214tü yine 4 kat artmış olsa en fazla 800gibidir yani normalmi bu?

Hayırlı olsun Benim de 6. haftada ağrılarım hafif oluyordu. Ama çok ağrı iyi değil diye biliyorum. İnşallah nasip olur da alırız bebeklerimizi kucağımıza

Çok sevindim darısı başımıza inşallahhh

Bende haftaya çarşamba gideceğim sanirim henüz gün kesinlestirmedik doktorum az önce aramış ama tel kapalıydı aradım ulasamadim
Aĺlah razı olsun canimmmm

Evet verdim cnm ama sağlık ocağında yarın çıkacak sonuç
Haydi hayırlısı insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…