2018 Ekim Anneleri

Kızlar acil cevap verin nolur
Pazartesi 189 du bugün 613 olmuş bu neden bu kadar arttiki

Canım forumda bir kişi daha var boyle ilerleyen kimyasal sandılar baştaan ama artışlar düzenli olunca normal gebelik geç dollenmiş dediler canını sıkma dinlen bol bol dua et

Caan

Canim cok artmasi kotu bise degil bebegin seninle birlikte icini ferah tut canm

Canim guzel artmis degerin super gozun aydin cok degil aslinda olmasi gerektigi kadar artmis 3.5 kat guzel bir artis
Normalmis şimdi baktım netten sagolun kizlar

Normal degilmi canim hergün 2 kat artacaksa 189un iki kati sali onun iki katida carsamba
Yok caanim 2 günde 2 kat artacak

Canim benim son adet tarihim 28 aralik 4 5 gun gecince test yaptim silik cikti.
1 subat ilk kan verme 23 cikti
3 subat kan verme 96 cikti
5 subat kan verme 221 cikti
Birdaha verdim sonucu almadim yetismedi sonuc dr usg ile bakti kese gorundu yeni olusuyor surada diye gosterdi.. bence sen kanda artisi takip et canim

İnşallah Hepiniz için dua ediyorum inşallah Rabbim hepimizi en yakın zamanda kavuşturur miniklerimize
Maşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah. Bakalım ben de kan vericem bugün yarın. Hayırlısı olsun hakkımızda

Merhaba ben de hem sayfaya hem de grubunuza yeni katıldım. 5 hafta 3 gün gebeliğim. Allah izin verirse Ekim annelerinden olacağım ben de.

Aynı dönem olan arkadaşların durumlarını merak ettim, çok fazla ağrım oluyor, henüz doktora gitmedim 6. haftada gideceğim, bu adet sancısı gibi ağrılar normal mi acaba? sizlerde de oluyor mu?

MErhaba kızlar benim sat 15 ocak 10 şubatta isdrar testi çift çizgi çıktı silikti tabi 12 şubatta bata 2 gün kala kan testi yaptırdım 22.4 çıktı bana değer düşük gibi geldi ben şimdi kaç haftalık hamileyim hesaplayamadm yarın tekrar kan vericem inşallah bol katlanmıştır ama ben stres yaptım değerin düşük olmasından yardm edermsn canlar

Ben de 5+1 Benim de adet olacak gibi sürekli lavaboya gidiyorum korkudan demekki sadce bende degilmis

Ben de 5+1 Benim de adet olacak gibi sürekli lavaboya gidiyorum korkudan demekki sadce bende degilmis

Evet genel de sol tarafımda ağrı var, sol yumurtalıkta çatlamıştır diyenler oldu, normaldir dediler ama ben hamile birisinde duymak istemiştim :) normal sanırım o zaman, sevindim. Hayırlı olsun sizin de sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Amin canim Benim de 2 düşüğüm oldu daha önce o yüzden çok tedirginim

Silik de olsa hamilesinizdir diye yazıyordu internette okuduğumda, çünkü benim de silikti, 50 değer çıktı kanda da, bence daha çok yeni olduğu için değer öyledir, yeni vereceğin kanda artmış çıkacaktır, inşallah mutlu haberi alırsınız.

benim geçen hafta 5 hafta idi ağrıdan bittim diyebilirim ilk kez öyle ağrılar oldu sağda solda adet öncesi gibi hayırlı olsun dikkat edin

o nedenle ben doktora yarın gidiyorum 6 hafta bitiyor şimdi kese görünür inşallah

Evet ben de onu düşünerek haftaya aldım randevuyu, kese 5. haftada da görünür dediler ama tam bilmiyorum, kalp atışı vs için 6. haftada gitmem gerektiğinden haftaya aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…