2018 Ekim Anneleri

Benimse adete 2 gün kala 12 çıktı sonra arttı sorun değil yani bu merak etmeyin artışlar önemli 2 günde bir

Benimse adete 2 gün kala 12 çıktı sonra arttı sorun değil yani bu merak etmeyin artışlar önemli 2 günde bir
Bende haftaya çarşamba gideceğim sanirim henüz gün kesinlestirmedik doktorum az önce aramış ama tel kapalıydı aradım ulasamadim

Aĺlah razı olsun canimmmm

Haydi hayırlısı insaallah
canın seninde artışın yüksek olmuş bende tedirgin oldum bira ama umarım normaldir benimde 4 kat artmıştı

Kızlar mide bulantınız ne durumda? Ben çok kötüyüm sürekli bulanıyor dün gece bulantıdan uyuyamadım, krakerden bile tiksindim. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz ?

O değerde keseyi gorebildimi aaa çok şaşırdım herses bin ve üzeri görüyor

Kızlar bişe sorucam bugün bende şu saatlere göre kasik ağrısı yoktu normalde hergun olurdu sol kasigimda biseler oliyodu hissediyordum biraz çok az akıntı gelmiş normalde sarı gelir bu sarıdan biraz koyu tam kahve değil soluk kahve diyebiliriz ve şuanda kasiklarim ağrıyor sizce kahve rengi akitni kötü bı durummu

Iyi akşamlar kızlar. Uykudan gözümü yeni açabildim çok halsizim ve açım ama canım bişey istemiyor yemek öneriniz var mı Bana?? Bugün kan sonucumu da aldım 10.000 cıktı sizce nasıl hesabıma göre 6+2 bugün.

Kese de bebis de gorunur canim bence bu degere gore
Ne zaman gideceksin doktora

Yerlesme ile ilgili olabilir canim devam ederse mutlaka dr ile gorus

Kese de bebis de gorunur canim bence bu degere gore
Ne zaman gideceksin doktora
Sanırım haftaya değil diğer hafta giderim eşim vardiyalı çalışıyor onu beklemem lazım. Ama değeri gördüm ya içim rahatladı biraz çok şükür hiç leke falan gelmedi ve folikasit de kullanıyorum zaten o yüzden acele etmedim

Masallah cok guzel yukselmis 2 hafta bekliyeceksen bence haftaya tekrarlasan iyi olur mu ki kan testini.. keske saglik ocaklarindada usg olsa bazen oyle istiyorum ki

Masallah cok guzel yukselmis 2 hafta bekliyeceksen bence haftaya tekrarlasan iyi olur mu ki kan testini.. keske saglik ocaklarindada usg olsa bazen oyle istiyorum ki
Belki tekrar yaptırırım eğer hastaneye gitmezsem. Eşim cumartesi günü öğrenecek vardiyasına ona göre bakarız artık :)

Onceki hamileligimde de 180 den 500 kusüre artmisti muhtemelen seninki de böyle çıkacak yarını bekleme netten bakabilirsin sonuca

Onceki hamileligimde de 180 den 500 kusüre artmisti muhtemelen seninki de böyle çıkacak yarını bekleme netten bakabilirsin sonuca
İnşallah canım ben daha öncekilerde tekrarlamamıştım kızımda hiç kan testi yapmadım zaten bakıyırum ara ara ama çıkmamış spnuç ztn yarın 11 gibi bakabilirsin dediler internetten ancak çıkar dedi doktor çatlayacağımmm

Maalesef öyle iki bebekle çalışıyorum bende çok zor bende haZır yoğurt severdim ev yoğurdundan midem bulanırdı niyetse ama direndim ve alıştım sende alıştır kendini süt içemiyorum ben ama çocuklar muzlu süt salan yapıyorum belki kendime de yağarım öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…