Benimse adete 2 gün kala 12 çıktı sonra arttı sorun değil yani bu merak etmeyin artışlar önemli 2 günde birMErhaba kızlar benim sat 15 ocak 10 şubatta isdrar testi çift çizgi çıktı silikti tabi 12 şubatta bata 2 gün kala kan testi yaptırdım 22.4 çıktı bana değer düşük gibi geldi ben şimdi kaç haftalık hamileyim hesaplayamadm yarın tekrar kan vericem inşallah bol katlanmıştır ama ben stres yaptım değerin düşük olmasından yardm edermsn canlar
Benimse adete 2 gün kala 12 çıktı sonra arttı sorun değil yani bu merak etmeyin artışlar önemli 2 günde birMErhaba kızlar benim sat 15 ocak 10 şubatta isdrar testi çift çizgi çıktı silikti tabi 12 şubatta bata 2 gün kala kan testi yaptırdım 22.4 çıktı bana değer düşük gibi geldi ben şimdi kaç haftalık hamileyim hesaplayamadm yarın tekrar kan vericem inşallah bol katlanmıştır ama ben stres yaptım değerin düşük olmasından yardm edermsn canlar
canın seninde artışın yüksek olmuş bende tedirgin oldum bira ama umarım normaldir benimde 4 kat artmıştıBende haftaya çarşamba gideceğim sanirim henüz gün kesinlestirmedik doktorum az önce aramış ama tel kapalıydı aradım ulasamadim
Aĺlah razı olsun canimmmm
Haydi hayırlısı insaallah
haftandandır bence vajinal mi görünmedi karındanmı? Karındansa sanıyorım 3000den sonra görünür ancakKızlar keseyi ne zaman gördünüz ? Benim beta 2429 geldi kese gözükmedi normal mi bu
O değerde keseyi gorebildimi aaa çok şaşırdım herses bin ve üzeri görüyorCanim benim son adet tarihim 28 aralik 4 5 gun gecince test yaptim silik cikti.
1 subat ilk kan verme 23 cikti
3 subat kan verme 96 cikti
5 subat kan verme 221 cikti
Birdaha verdim sonucu almadim yetismedi sonuc dr usg ile bakti kese gorundu yeni olusuyor surada diye gosterdi.. bence sen kanda artisi takip et canim
Canım elma birebir.cok iyi geliyor bana.sende bi dene.Kızlar mide bulantınız ne durumda? Ben çok kötüyüm sürekli bulanıyor dün gece bulantıdan uyuyamadım, krakerden bile tiksindim. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz ?
Sonucunu almadigim kani gecen cuma vermistim yani 9 subatda 1000 i gecmistir canim zatenO değerde keseyi gorebildimi aaa çok şaşırdım herses bin ve üzeri görüyor
Kese de bebis de gorunur canim bence bu degere goreIyi akşamlar kızlar. Uykudan gözümü yeni açabildim çok halsizim ve açım ama canım bişey istemiyor yemek öneriniz var mı Bana?? Bugün kan sonucumu da aldım 10.000 cıktı sizce nasıl hesabıma göre 6+2 bugün.
Yerlesme ile ilgili olabilir canim devam ederse mutlaka dr ile gorusKızlar bişe sorucam bugün bende şu saatlere göre kasik ağrısı yoktu normalde hergun olurdu sol kasigimda biseler oliyodu hissediyordum biraz çok az akıntı gelmiş normalde sarı gelir bu sarıdan biraz koyu tam kahve değil soluk kahve diyebiliriz ve şuanda kasiklarim ağrıyor sizce kahve rengi akitni kötü bı durummu
Sanırım haftaya değil diğer hafta giderim eşim vardiyalı çalışıyor onu beklemem lazım. Ama değeri gördüm ya içim rahatladı biraz çok şükür hiç leke falan gelmedi ve folikasit de kullanıyorum zaten o yüzden acele etmedimKese de bebis de gorunur canim bence bu degere gore
Ne zaman gideceksin doktora
Masallah cok guzel yukselmis 2 hafta bekliyeceksen bence haftaya tekrarlasan iyi olur mu ki kan testini.. keske saglik ocaklarindada usg olsa bazen oyle istiyorum kiSanırım haftaya değil diğer hafta giderim eşim vardiyalı çalışıyor onu beklemem lazım. Ama değeri gördüm ya içim rahatladı biraz çok şükür hiç leke falan gelmedi ve folikasit de kullanıyorum zaten o yüzden acele etmedim
Belki tekrar yaptırırım eğer hastaneye gitmezsem. Eşim cumartesi günü öğrenecek vardiyasına ona göre bakarız artık :)Masallah cok guzel yukselmis 2 hafta bekliyeceksen bence haftaya tekrarlasan iyi olur mu ki kan testini.. keske saglik ocaklarindada usg olsa bazen oyle istiyorum ki
Onceki hamileligimde de 180 den 500 kusüre artmisti muhtemelen seninki de böyle çıkacak yarını bekleme netten bakabilirsin sonucaBenimse adete 2 gün kala 12 çıktı sonra arttı sorun değil yani bu merak etmeyin artışlar önemli 2 günde bir
canın seninde artışın yüksek olmuş bende tedirgin oldum bira ama umarım normaldir benimde 4 kat artmıştı
İnşallah canım ben daha öncekilerde tekrarlamamıştım kızımda hiç kan testi yapmadım zaten bakıyırum ara ara ama çıkmamış spnuç ztn yarın 11 gibi bakabilirsin dediler internetten ancak çıkar dedi doktorOnceki hamileligimde de 180 den 500 kusüre artmisti muhtemelen seninki de böyle çıkacak yarını bekleme netten bakabilirsin sonuca
Karından baktı canım4+3 üm ne cuma günü tekrar bakacak cok korkuyorum .haftandandır bence vajinal mi görünmedi karındanmı? Karındansa sanıyorım 3000den sonra görünür ancak
Amin canım benimÇok sevindim darısı başımıza inşallahhh
Canım erken değilmi haftana göre ?ancak alttan görünür şuan bence tedirgin olma kesinlikle gayet güzel değerinde maşallah 1 hafta sonra göüzkecektirKarından baktı canım4+3 üm ne cuma günü tekrar bakacak cok korkuyorum .
Maalesef öyle iki bebekle çalışıyorum bende çok zor bende haZır yoğurt severdim ev yoğurdundan midem bulanırdı niyetse ama direndim ve alıştım sende alıştır kendini süt içemiyorum ben ama çocuklar muzlu süt salan yapıyorum belki kendime de yağarım öyleyaa bende yiyemıyorumn hazır yoğurdu daha çok sevıyorum , şu an bende çocuk yok ilk hamileliğim acaba ev yoğurduna alışmaya başlasam mı? süt için diyorlar ama market sütlerine de güvenemıyorum , reçel çok seviyorum ama hazır reçelde yememem lazım çalışıyorum herşeyi kendim yapamam. Doğal beslenmek gerçekten çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?