- 19 Aralık 2008
- 3.583
- 85
- 358
Netten baktim simdi 9 subat 1458 cikmisO değerde keseyi gorebildimi aaa çok şaşırdım herses bin ve üzeri görüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Netten baktim simdi 9 subat 1458 cikmisO değerde keseyi gorebildimi aaa çok şaşırdım herses bin ve üzeri görüyor
Sağol canım . İnş ya ne bileyim dr cuma günü gözükmesi lazım dedi galiba beta yüksek oldgu için öyle dıyor. Alttan baktırmak istmeiyorum zararlı diğer gebelğimde sürekli alttan bakıldı ve düşük yaptım.Canım erken değilmi haftana göre ?ancak alttan görünür şuan bence tedirgin olma kesinlikle gayet güzel değerinde maşallah 1 hafta sonra göüzkecektir
Oyyy hayırlı olsun benimde ikizlerim var 17aylık sana tavsiyem bol bol uyuSlm anneler 7 haftaligiz ikizlerim olacakmış
Canim iki tane mi kese var?bi resmini yüklermisin.bende 2 kese gördü dr.Ben de kan verdim bugün ama yarın çıkar dediler bakıyorum sürekli çıkmamış çatlıcam testim baya kırmızı kese görünmedi rahim kalınlaşmış derdi sadece . 5+1şuan da ikizlerimde 5+4te kese görünmüştğ
Tebrikler canim.Rabbim sağlikla kucagina almayı nasip etsin.Slm anneler 7 haftaligiz ikizlerim olacakmış
Belki ikiz falandır pndan yüksektir içini ferah tut gözükecektirSağol canım . İnş ya ne bileyim dr cuma günü gözükmesi lazım dedi galiba beta yüksek oldgu için öyle dıyor. Alttan baktırmak istmeiyorum zararlı diğer gebelğimde sürekli alttan bakıldı ve düşük yaptım.
Maşallah ne güzel tebrikler sizin beta sonuçlarınız nasıldı genelde yüksek oluyor diye biliyorum çoğul gebeliklerde öylemiydi?Slm anneler 7 haftaligiz ikizlerim olacakmış
Bndr 4+3 üm gözüjmedi kese 2429 beta o zamn normal bnmdeBen de kan verdim bugün ama yarın çıkar dediler bakıyorum sürekli çıkmamış çatlıcam testim baya kırmızı kese görünmedi rahim kalınlaşmış derdi sadece . 5+1şuan da ikizlerimde 5+4te kese görünmüştğ
Amin canımTebrikler canim.Rabbim sağlikla kucagina almayı nasip etsin.
Tavsiyem için sağol tatlım ama imkansız gibi 9 ve 2 yaşında iki kızım varOyyy hayırlı olsun benimde ikizlerim var 17aylık sana tavsiyem bol bol uyu
Ben pek tahlil yaptıramadım doktor sebebinden hastaneye dün gidebildim hala saskinimMaşallah ne güzel tebrikler sizin beta sonuçlarınız nasıldı genelde yüksek oluyor diye biliyorum çoğul gebeliklerde öylemiydi?
Hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişlerini :) nasıl hissediyorsun :)Slm anneler 7 haftaligiz ikizlerim olacakmış
Slm anneler 7 haftaligiz ikizlerim olacakmış
Canim iki tane mi kese var?bi resmini yüklermisin.bende 2 kese gördü dr.
benim sat 10 ocak bugun ikinci kani verecektim doktor bi bakalim ultrasondan dedi ona gore verirsin dedi ved keseyi gorduk vugun cok sukur 5+0da 2 hafta sonra tekrar gidicem baska tahliller verdim bu gundeCanim senin sat nezaman
Ayyy tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallahSlm anneler 7 haftaligiz ikizlerim olacakmış
Grip tim çok ağır geçti hamileliğimi öğrendim dün gittim doktora sok oldum ikizlerin oluyor diyince değişik bir duygu bazen karnımın her tarafı seyriyo gibiHayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişlerini :) nasıl hissediyorsun :)