• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Canım erken değilmi haftana göre ?ancak alttan görünür şuan bence tedirgin olma kesinlikle gayet güzel değerinde maşallah 1 hafta sonra göüzkecektir
Sağol canım . İnş ya ne bileyim dr cuma günü gözükmesi lazım dedi galiba beta yüksek oldgu için öyle dıyor. Alttan baktırmak istmeiyorum zararlı diğer gebelğimde sürekli alttan bakıldı ve düşük yaptım.

4+3 5 hafta içinde olan arkadaslarım kesenizi gördünüz mü ? Ne zaman gördünüz? Yeni hamişler

Ben de kan verdim bugün ama yarın çıkar dediler bakıyorum sürekli çıkmamış çatlıcam testim baya kırmızı kese görünmedi rahim kalınlaşmış derdi sadece . 5+1şuan da ikizlerimde 5+4te kese görünmüştğ

Ben de kan verdim bugün ama yarın çıkar dediler bakıyorum sürekli çıkmamış çatlıcam testim baya kırmızı kese görünmedi rahim kalınlaşmış derdi sadece . 5+1şuan da ikizlerimde 5+4te kese görünmüştğ
Canim iki tane mi kese var?bi resmini yüklermisin.bende 2 kese gördü dr.

Sağol canım . İnş ya ne bileyim dr cuma günü gözükmesi lazım dedi galiba beta yüksek oldgu için öyle dıyor. Alttan baktırmak istmeiyorum zararlı diğer gebelğimde sürekli alttan bakıldı ve düşük yaptım.
Belki ikiz falandır pndan yüksektir içini ferah tut gözükecektir :KK200:

Bndr 4+3 üm gözüjmedi kese 2429 beta o zamn normal bnmde

Hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişlerini :) nasıl hissediyorsun :)
Grip tim çok ağır geçti hamileliğimi öğrendim dün gittim doktora sok oldum ikizlerin oluyor diyince değişik bir duygu bazen karnımın her tarafı seyriyo gibi

Back