- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
En erken sensın hadı bakalım test mınyapcanKızlar benim de 23 ocak bekliyoruz
Aynen olmazsam inş hadi bakalımEn erken sensın hadı bakalım test mınyapcan
İnşallah canım tez zaman da gelsin aminKızlar belirtilere aldanmayin. Psikolojik olabiliyo. Ben adetlerimde asla göğüs ağrısı çekmeyen bir insanım. Geçen ay ağrıdan iki üç defa uyandığımı biliyorum. Şuan da aynı şekilde ağrılarım var. Adet öncesi sivilcem de çıktı yüzümde. Beni neler bekliyor hiç bilmiyorum. Ne oğlumda ne kızımda hiç belirti yaşamamıştım. Eğer bu ay olmazsa ne yazık ki iki üç yıl sonra denemek zorundayım. O yüzden çok istiyorum.
Canım ne zaman öğrendin hamileliğini bizler aynısın bat kaçtı?Allahım hayırlısıyla kucağına al biran önce canım belirti var muyduMerhabalar insallah bir aksilik olmazsa 2 Ekim de 2.bebegimiz bizimle olacak..
Bana mı soruyosun bilmiyorum canım ama. Belirti olarak iliskiden aonraki hafta ara ara nefesimi kesen sizlamalar batmalar oldu bazen sol kasigimda bazen de karnimin derinlerinde. Su icemiyorum normalde günde bı iki bardak. Ama tuvalete çıkmam sıklaştı. Ama dediğim gibi belirti olarak göremiyorum. Sadece sizlamalar çok fazla oldu diger aylarda oyle bişey yaşamadım. Zaten korunmadigimiz üçüncü ay. Diğer aylarda yumurtlamayı kaçırmıştık. Bitek bu ay yakaladık. Hayırlısı olsun inşaallah hepimizin hakkında.Bu ay belirtin oldu mu canım
Dün kanda bhcg 84 cıktı ama son 4 gündür testlerim hep silikti. Dün testim biraz koyulaşınca bhcg baktırdım kanda ve böyle cıktı. Bat 26 Aralık idi.Canım ne zaman öğrendin hamileliğini bizler aynısın bat kaçtı?Allahım hayırlısıyla kucağına al biran önce canım belirti var muydu
bakalkm neler olcak korkuyorum zamanda gecmıyoCanım ne zaman öğrendin hamileliğini bizler aynısın bat kaçtı?Allahım hayırlısıyla kucağına al biran önce canım belirti var muydu
Ilıskıden kac gun sonra test yaptın ve sılık cıktı cnm 9.gunum ılıskıden sonra bata 3 gun var nezaman yapmalıyım testDün kanda bhcg 84 cıktı ama son 4 gündür testlerim hep silikti. Dün testim biraz koyulaşınca bhcg baktırdım kanda ve böyle cıktı. Bat 26 Aralık idi.
11 veya 12. güne kadar beklemek en iyisi.. 9. Gün cıktı benimki ilk ama 1 saat sonra falan.. Sonrasında süre hızlandı tabi.Ilıskıden kac gun sonra test yaptın ve sılık cıktı cnm 9.gunum ılıskıden sonra bata 3 gun var nezaman yapmalıyım test
Evet canım bu ay biz de yumurtlamayı yakaladık yani haftasındaki inş vardır aminBana mı soruyosun bilmiyorum canım ama. Belirti olarak iliskiden aonraki hafta ara ara nefesimi kesen sizlamalar batmalar oldu bazen sol kasigimda bazen de karnimin derinlerinde. Su icemiyorum normalde günde bı iki bardak. Ama tuvalete çıkmam sıklaştı. Ama dediğim gibi belirti olarak göremiyorum. Sadece sizlamalar çok fazla oldu diger aylarda oyle bişey yaşamadım. Zaten korunmadigimiz üçüncü ay. Diğer aylarda yumurtlamayı kaçırmıştık. Bitek bu ay yakaladık. Hayırlısı olsun inşaallah hepimizin hakkında.
Canım benim d bat 23 hep çizgi çıkıyor 6 gün önce kan yaptırdım 50 çıktı ama doktorumu aradım kimyasal olabilir adetin geçmesini bekle dedi yani baya bir arada kaldım neyim diye adrti bekliyorum çok sevindim değerin çok iyi maşallahDün kanda bhcg 84 cıktı ama son 4 gündür testlerim hep silikti. Dün testim biraz koyulaşınca bhcg baktırdım kanda ve böyle cıktı. Bat 26 Aralık idi.
Belkı buaksam test yapar ıkı gun beklerım cnm 9.gun normal kaset testtemı cıktı cnm11 veya 12. güne kadar beklemek en iyisi.. 9. Gün cıktı benimki ilk ama 1 saat sonra falan.. Sonrasında süre hızlandı tabi.
Yap bakalım canım çok merak ediyorum seninkini hadi inşallahBelkı buaksam test yapar ıkı gun beklerım cnm 9.gun normal kaset testtemı cıktı cnm
Iste dun erken gebelık yapınca t de koyu bı cızgı belırgınlesır gıbı oldu sonradan negatıfendondu sonrada baktıgımda t de beya bı cızgı kalmıstı sınırlerım bozuldu yerı bellı ama hıc pembelık yok ;( ben korkuyorum ılactan progestandan dıye belırtılerım ılk kez bukdrnheycanlandımYap bakalım canım çok merak ediyorum seninkini hadi inşallah
Amin canım rabbim herkese nasib etsin inşallah28 Ocak
Cidden ya,ne kaybi ne beklemesi hic 2. nasilsa diyemiyor insan❤
Yerlesme lekelenmendir insallah.Acaba erken gebelik testi denesen mi?
Masallah saglikla katlasın insallah degerin,sıkı sıkı tutunsun annesine minik❤
Canım degerin kendiliginden duser insallah yükselmezsede ama regl gb kanama oldugundan dusundurucu.
Takipleri birakma.Beta hcgni takip ettir.
Lekelenmen devam eder muhtemelen.
Degerin tekrar artip durabilirde dış gebelik olabilir.
Keşke 2 gün sonra bhcg tekrarlasaydın en azından içinde kuşku kalmazdı. Ben kan yaptırdım ama 8 haftalık olmadan doktora gitmeyeceğim. Bundan sonraki süreç daha stresli çünkü. 4 haftaya kadar sağlıksız ise gebelik sonlanır sağlıklı ise zaten kalp atışını dinlemiş olurum. Ilkinden tecrübe ettim ki sık sık gitmek de iyi değil doktora.. Zaten belirli haftalar var gidilmesi gereken ve ben de o zamanlarda gitmeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa. Bu arada eczaneden folik asit aldım başladım kullanmaya.Canım benim d bat 23 hep çizgi çıkıyor 6 gün önce kan yaptırdım 50 çıktı ama doktorumu aradım kimyasal olabilir adetin geçmesini bekle dedi yani baya bir arada kaldım neyim diye adrti bekliyorum çok sevindim değerin çok iyi maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?