Bence sakin kalmaya çalışıp gününü beklemeye çalış. Benim de günlerce çok silikti ve birsürü test yaptım ama günü gelmeden 30 tane de test yapsan ise yaramıyor..Iste dun erken gebelık yapınca t de koyu bı cızgı belırgınlesır gıbı oldu sonradan negatıfendondu sonrada baktıgımda t de beya bı cızgı kalmıstı sınırlerım bozuldu yerı bellı ama hıc pembelık yok ;( ben korkuyorum ılactan progestandan dıye belırtılerım ılk kez bukdrnheycanlandım
Keşke 2 gün sonra bhcg tekrarlasaydın en azından içinde kuşku kalmazdı. Ben kan yaptırdım ama 8 haftalık olmadan doktora gitmeyeceğim. Bundan sonraki süreç daha stresli çünkü. 4 haftaya kadar sağlıksız ise gebelik sonlanır sağlıklı ise zaten kalp atışını dinlemiş olurum. Ilkinden tecrübe ettim ki sık sık gitmek de iyi değil doktora.. Zaten belirli haftalar var gidilmesi gereken ve ben de o zamanlarda gitmeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa. Bu arada eczaneden folik asit aldım başladım kullanmaya.
Haklısın cnm yarın 10.gun olcak tabı kosmet belkı bıgun sonra tuttu bıgun gec cıkıcak bat gunu tam bellı olur zaten dıyorumBence sakin kalmaya çalışıp gününü beklemeye çalış. Benim de günlerce çok silikti ve birsürü test yaptım ama günü gelmeden 30 tane de test yapsan ise yaramıyor..
Ben de kızımda sık sık gittim ama anladım ki gereksizmiş. Bunda da aynısını yapmak istemiyorum. Bakalım şimdilik 8.hafatayı bekliyorum. Tabi bu arada da kendime iyi bir doktor bulmam lazım. Benim Ilk gebelik sezaryen ve 2. normal olsun istiyorum.Aynen canım bende doktora sık sık gitme taraftarı değilim. Tabi doktor gelmen gerek diyorsa o ayrı. Oğlumda her ay gittim. Kızım da çocukla gitmek zordu diye sadece dört kez gittim. Doktorum belirli onemli haftalar olduğunu söyledi. Mesela kalbini kemiklerini vs kontrol ettigi haftalar. Cinsiyetini ogrendigimiz hafta vs.
Ne güzel canım. Benim de ilk sezaryen oldu. 41. Haftada hala doğmayınca 12 saat suni sanciyla açılma olmadı ve sezaryene alındim. Bi sene sonra kızım doğdu ve doktorum sezaryen olacağımı söyledi. İki sene olsaydı en azından denerdik dedi. Şimdi normal istiyorum bende ama bakalım bilemiyorum . İkiden sonra ssvd olmuyormuş. Bu arada iki tane arkadaşım ikinci dogumlarino ssvd yaptı. Hayırlısı ne ise o olsun. Sağlıkla dogsunlar da. Sezeryan olursam da genel anestezi olmak istemiyorum. Çocuklarımın ilk dogduklari ani gormek koklamak sarilmak istiyorum. İnşaallah..Ben de kızımda sık sık gittim ama anladım ki gereksizmiş. Bunda da aynısını yapmak istemiyorum. Bakalım şimdilik 8.hafatayı bekliyorum. Tabi bu arada da kendime iyi bir doktor bulmam lazım. Benim Ilk gebelik sezaryen ve 2. normal olsun istiyorum.
Arkadaşların hangi şehirde doğum yaptılar acaba? Benimki kısmet olursa 2sinin arası 5 buçuk yıl olacak.Ne güzel canım. Benim de ilk sezaryen oldu. 41. Haftada hala doğmayınca 12 saat suni sanciyla açılma olmadı ve sezaryene alındim. Bi sene sonra kızım doğdu ve doktorum sezaryen olacağımı söyledi. İki sene olsaydı en azından denerdik dedi. Şimdi normal istiyorum bende ama bakalım bilemiyorum . İkiden sonra ssvd olmuyormuş. Bu arada iki tane arkadaşım ikinci dogumlarino ssvd yaptı. Hayırlısı ne ise o olsun. Sağlıkla dogsunlar da. Sezeryan olursam da genel anestezi olmak istemiyorum. Çocuklarımın ilk dogduklari ani gormek koklamak sarilmak istiyorum. İnşaallah..
Canım biraz daha bekle hissediyorum var sende birşeyler inşallahIste dun erken gebelık yapınca t de koyu bı cızgı belırgınlesır gıbı oldu sonradan negatıfendondu sonrada baktıgımda t de beya bı cızgı kalmıstı sınırlerım bozuldu yerı bellı ama hıc pembelık yok ;( ben korkuyorum ılactan progestandan dıye belırtılerım ılk kez bukdrnheycanlandım
Canım biraz daha bekle hissediyorum var sende birşeyler inşallah
Denebilir yaptığında çok silik dahi olsa vardır bileylerBende cıdden bısıler var kendımı gercekten degısıkmhıssedıyorum ama ılactan mı gercekten bebısmı bılmıyorum ya aksama yada sabaha bı test yağım cıkmaz ama denım en azından
Benim arası olursa baya olacak şu an 7 yaşında Benin oğlanArkadaşların hangi şehirde doğum yaptılar acaba? Benimki kısmet olursa 2sinin arası 5 buçuk yıl olacak.
Iste 9 neredyse 10 gun cıkmazsa ıkı gun sonra yapcam az once de hafıf yakıskan akıntımgeldı neden acaba ya belırtı olabılırmıDenebilir yaptığında çok silik dahi olsa vardır bileyler
Aynen canım ben de sık sıkgitme taraftarı değilim adetim geçerse eğer kan yaptıracağım ona göre ararım doktorumu inş adetim gelmez aminKeşke 2 gün sonra bhcg tekrarlasaydın en azından içinde kuşku kalmazdı. Ben kan yaptırdım ama 8 haftalık olmadan doktora gitmeyeceğim. Bundan sonraki süreç daha stresli çünkü. 4 haftaya kadar sağlıksız ise gebelik sonlanır sağlıklı ise zaten kalp atışını dinlemiş olurum. Ilkinden tecrübe ettim ki sık sık gitmek de iyi değil doktora.. Zaten belirli haftalar var gidilmesi gereken ve ben de o zamanlarda gitmeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa. Bu arada eczaneden folik asit aldım başladım kullanmaya.
Olabilir akıntı ben de de yapışkan ara ara geliyor rengi beyazsa belki olabiliriz hamile inşIste 9 neredyse 10 gun cıkmazsa ıkı gun sonra yapcam az once de hafıf yakıskan akıntımgeldı neden acaba ya belırtı olabılırmı
Evet beyaz cnm allalla ya yumurtlamadan ıkı gun sonra geldı dun suluydu bugunde yapıskan beyazOlabilir akıntı ben de de yapışkan ara ara geliyor rengi beyazsa belki olabiliriz hamile inş
Olabilir canım şimdi meraklandım bak hadi inşsllahEvet beyaz cnm allalla ya yumurtlamadan ıkı gun sonra geldı dun suluydu bugunde yapıskan beyaz
Yumurtlaman geçti demi kaç gün kaldı adetine şimdiOlabilir canım şimdi meraklandım bak hadi inşsllahAllahım ol de
Keşke 2 gün sonra bhcg tekrarlasaydın en azından içinde kuşku kalmazdı. Ben kan yaptırdım ama 8 haftalık olmadan doktora gitmeyeceğim. Bundan sonraki süreç daha stresli çünkü. 4 haftaya kadar sağlıksız ise gebelik sonlanır sağlıklı ise zaten kalp atışını dinlemiş olurum. Ilkinden tecrübe ettim ki sık sık gitmek de iyi değil doktora.. Zaten belirli haftalar var gidilmesi gereken ve ben de o zamanlarda gitmeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa. Bu arada eczaneden folik asit aldım başladım kullanmaya.
Ayn ıns cnm allahın ıznıyleOlabilir canım şimdi meraklandım bak hadi inşsllahAllahım ol de
Çok iyi sen çok rahat yaparsın canım. Biri kocaelide. Bebeklerinin arası iki yaş. Doktoru belli bi taroh vermisti. Bu tarihten sonrasını riske atamam demişti. Ama o sancısı başlayıp ilerleyene kadar gitmedi doktora. Çok kolay olmuş. Diğer arkadaşımda Yalova'da. Dört buçuk yıl aradan sonra normal doğum yaptı. Ona da doktoru aynı şekilde süre vermiş. O da sancılarını beklemiş. Akşamdan sabaha sancısını çekmiş. O da çok rahat doğurmuş. Hayırlısı olsun hakkımızda.Arkadaşların hangi şehirde doğum yaptılar acaba? Benimki kısmet olursa 2sinin arası 5 buçuk yıl olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?