2018 Ekim Anneleri

Bence sakin kalmaya çalışıp gününü beklemeye çalış. Benim de günlerce çok silikti ve birsürü test yaptım ama günü gelmeden 30 tane de test yapsan ise yaramıyor..

Benim yarin 11. Gün adetten sonra. Erkn gebelik testi yapıcam bakalım sonuç ne olacak. Eğer pozitif çıkıp adet olmazsam o zamam doktora gidicem inşaallah.

Aynen canım bende doktora sık sık gitme taraftarı değilim. Tabi doktor gelmen gerek diyorsa o ayrı. Oğlumda her ay gittim. Kızım da çocukla gitmek zordu diye sadece dört kez gittim. Doktorum belirli onemli haftalar olduğunu söyledi. Mesela kalbini kemiklerini vs kontrol ettigi haftalar. Cinsiyetini ogrendigimiz hafta vs.

Bence sakin kalmaya çalışıp gününü beklemeye çalış. Benim de günlerce çok silikti ve birsürü test yaptım ama günü gelmeden 30 tane de test yapsan ise yaramıyor..
Haklısın cnm yarın 10.gun olcak tabı kosmet belkı bıgun sonra tuttu bıgun gec cıkıcak bat gunu tam bellı olur zaten dıyorum

Ben de kızımda sık sık gittim ama anladım ki gereksizmiş. Bunda da aynısını yapmak istemiyorum. Bakalım şimdilik 8.hafatayı bekliyorum. Tabi bu arada da kendime iyi bir doktor bulmam lazım. Benim Ilk gebelik sezaryen ve 2. normal olsun istiyorum.

Ne güzel canım. Benim de ilk sezaryen oldu. 41. Haftada hala doğmayınca 12 saat suni sanciyla açılma olmadı ve sezaryene alındim. Bi sene sonra kızım doğdu ve doktorum sezaryen olacağımı söyledi. İki sene olsaydı en azından denerdik dedi. Şimdi normal istiyorum bende ama bakalım bilemiyorum . İkiden sonra ssvd olmuyormuş. Bu arada iki tane arkadaşım ikinci dogumlarino ssvd yaptı. Hayırlısı ne ise o olsun. Sağlıkla dogsunlar da. Sezeryan olursam da genel anestezi olmak istemiyorum. Çocuklarımın ilk dogduklari ani gormek koklamak sarilmak istiyorum. İnşaallah..

Arkadaşların hangi şehirde doğum yaptılar acaba? Benimki kısmet olursa 2sinin arası 5 buçuk yıl olacak.

Canım biraz daha bekle hissediyorum var sende birşeyler inşallah

Bende cıdden bısıler var kendımı gercekten degısıkmhıssedıyorum ama ılactan mı gercekten bebısmı bılmıyorum ya aksama yada sabaha bı test yağım cıkmaz ama denım en azından
Canım biraz daha bekle hissediyorum var sende birşeyler inşallah

Bende cıdden bısıler var kendımı gercekten degısıkmhıssedıyorum ama ılactan mı gercekten bebısmı bılmıyorum ya aksama yada sabaha bı test yağım cıkmaz ama denım en azından
Denebilir yaptığında çok silik dahi olsa vardır bileyler

Aynen canım ben de sık sıkgitme taraftarı değilim adetim geçerse eğer kan yaptıracağım ona göre ararım doktorumu inş adetim gelmez amin

Iste 9 neredyse 10 gun cıkmazsa ıkı gun sonra yapcam az once de hafıf yakıskan akıntımgeldı neden acaba ya belırtı olabılırmı
Olabilir akıntı ben de de yapışkan ara ara geliyor rengi beyazsa belki olabiliriz hamile inş

Bence gidip keseyi gormelisin
Her gebelik kendini atmaz vucuttan,mudahale acil olarak gerekirsede o daha da zor olur.
Allah korusun..
Allah sağlıklı haberler almayı nasip etsin bizde kuyruğa girelim pesinden insallah :)

Arkadaşların hangi şehirde doğum yaptılar acaba? Benimki kısmet olursa 2sinin arası 5 buçuk yıl olacak.
Çok iyi sen çok rahat yaparsın canım. Biri kocaelide. Bebeklerinin arası iki yaş. Doktoru belli bi taroh vermisti. Bu tarihten sonrasını riske atamam demişti. Ama o sancısı başlayıp ilerleyene kadar gitmedi doktora. Çok kolay olmuş. Diğer arkadaşımda Yalova'da. Dört buçuk yıl aradan sonra normal doğum yaptı. Ona da doktoru aynı şekilde süre vermiş. O da sancılarını beklemiş. Akşamdan sabaha sancısını çekmiş. O da çok rahat doğurmuş. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…