- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Ons olur cnm hayırlısoyla bıtane evladın bar ıns kardesı gelır bnm kardesm 9 yıl sonra olmustuCanım bu ay olmazsa gideceğim inşallah geç kalmamışımdır evet 40 a kadar vakti var Onu da Allsh bilir hakkımızda hayırlısı oğlum çok kardeş istiyor onu kardeşsiz bırakmak istemiyorum
Maşallah ama ilkin olunca fazla ara verme çünkü ben çok pişmanım çocuk bile zamanında yapmak lazım sonra arıyorsun yaşta geçiyorOns olur cnm hayırlısoyla bıtane evladın bar ıns kardesı gelır bnm kardesm 9 yıl sonra olmustu
Silik çizgi var canım görünüyor. Ama testler beni daha önce çok yanılttı. İnşallah devamı hayırlı olur senin :)Eki Görüntüle 2098318 Ben kafayı yemeden silik bir gölge görüyorum 8 gun kala sizce?
Çok erken canım daha bir kaç gün sonra tekrar yap idrar silik dahi çıksa hamilelik vardır inşallahAdetime 7 gün var.test bozuk olabilirmi?
Kızlar transfer sonrası 9. gün 72,48 yükselme nasıl sizce bi önceki 7. Gün 13.51 di. Sanırım artık bende aranızdayım
Amin canım hepimize inşallahÇok iyi tebrik ederim
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah
Kızlar adet gibi oldum kahverengi lekeye döndü bir hafta sürdü tesadüf dr hormon testi istedi hcg 48 çıktı ertesi gün 56 sizce normal mi ve kaçıncı günümde böyle bilmiyorum
Haklsn cnm kısmett dıyelım ıns olur bıran once zamanı geşınceMaşallah ama ilkin olunca fazla ara verme çünkü ben çok pişmanım çocuk bile zamanında yapmak lazım sonra arıyorsun yaşta geçiyor
Maşallah ama ilkin olunca fazla ara verme çünkü ben çok pişmanım çocuk bile zamanında yapmak lazım sonra arıyorsun yaşta geçiyor
İnşallah rabbim bebişin geleceği zamanı bilir o zaman da hemen olsun inşallahMerhaba anne adayları :) Ben de 1 senedir 2. Çocuğumu istiyorum. ama malesef olmuyor. Son iki ay klomen kullandım ama yine de olmadı. Bu ay yumurtalardan biri kistte dönüştüğü için klomen de kullanamadım. Yine de belki bir süpriz olur diye bir kenarda yerini alıyım dedim :) bat 8 şubat daha çok çok zaman var hayırlısı.
İnşallah canım dua edelimHaklsn cnm kısmett dıyelım ıns olur bıran once zamanı geşınce
Maşallah canım Allah bize de nasip etsin aminKızlar transfer sonrası 9. gün 72,48 yükselme nasıl sizce bi önceki 7. Gün 13.51 di. Sanırım artık bende aranızdayım
Amin ıns ya kac gun daha bekleme ız gerekıyor bılmıyorum kı test ıcın elımde normal ıdrar testı varİnşallah canım dua edelim
Canım bugün senin ilişkiden kaç gün oldu?Amin ıns ya kac gun daha bekleme ız gerekıyor bılmıyorum kı test ıcın elımde normal ıdrar testı var
Tahminen hesaplarıma göre senin için hesap yapıyorum canım 12. Gün belki silik çizgi çıkar ama çıkmazsa üzülme geç döllenmede olabiliyorAmin ıns ya kac gun daha bekleme ız gerekıyor bılmıyorum kı test ıcın elımde normal ıdrar testı var
Cnm benım ayın 14 unde sabah lh testım pık yaptı 15:00 da sılıklesmısto yumurtlamadan 9.gunum tabı bı gun sonrada dollenmıs olabılır o bırgun bıle cok etkı yapar testte cıkmayabılır 12. 14. Gun bakalım ne cıkcak testte bat persembe en erken en gec pazar buhafta ıns hamıleyızdır yaTahminen hesaplarıma göre senin için hesap yapıyorum canım 12. Gün belki silik çizgi çıkar ama çıkmazsa üzülme geç döllenmede olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?