2018 Ekim Anneleri

Canım bu ay olmazsa gideceğim inşallah geç kalmamışımdır evet 40 a kadar vakti var Onu da Allsh bilir hakkımızda hayırlısı oğlum çok kardeş istiyor onu kardeşsiz bırakmak istemiyorum
Ons olur cnm hayırlısoyla bıtane evladın bar ıns kardesı gelır bnm kardesm 9 yıl sonra olmustu

Ons olur cnm hayırlısoyla bıtane evladın bar ıns kardesı gelır bnm kardesm 9 yıl sonra olmustu
Maşallah ama ilkin olunca fazla ara verme çünkü ben çok pişmanım çocuk bile zamanında yapmak lazım sonra arıyorsun yaşta geçiyor

Kızlar adet gibi oldum kahverengi lekeye döndü bir hafta sürdü tesadüf dr hormon testi istedi hcg 48 çıktı ertesi gün 56 sizce normal mi ve kaçıncı günümde böyle bilmiyorum

Kızlar adet gibi oldum kahverengi lekeye döndü bir hafta sürdü tesadüf dr hormon testi istedi hcg 48 çıktı ertesi gün 56 sizce normal mi ve kaçıncı günümde böyle bilmiyorum

Önemli olan ertesi gün değil 2 günlük sonrası değer ve 2 ye katlanmasi
Bunun için tekrar aynı saatte aynı yerde BCG vermeniz gerekmektedir

Merhaba anne adayları :) Ben de 1 senedir 2. Çocuğumu istiyorum. ama malesef olmuyor. Son iki ay klomen kullandım ama yine de olmadı. Bu ay yumurtalardan biri kistte dönüştüğü için klomen de kullanamadım. Yine de belki bir süpriz olur diye bir kenarda yerini alıyım dedim :) bat 8 şubat daha çok çok zaman var hayırlısı.

İnşallah rabbim bebişin geleceği zamanı bilir o zaman da hemen olsun inşallah

Amin ıns ya kac gun daha bekleme ız gerekıyor bılmıyorum kı test ıcın elımde normal ıdrar testı var
Tahminen hesaplarıma göre senin için hesap yapıyorum canım 12. Gün belki silik çizgi çıkar ama çıkmazsa üzülme geç döllenmede olabiliyor

Tahminen hesaplarıma göre senin için hesap yapıyorum canım 12. Gün belki silik çizgi çıkar ama çıkmazsa üzülme geç döllenmede olabiliyor
Cnm benım ayın 14 unde sabah lh testım pık yaptı 15:00 da sılıklesmısto yumurtlamadan 9.gunum tabı bı gun sonrada dollenmıs olabılır o bırgun bıle cok etkı yapar testte cıkmayabılır 12. 14. Gun bakalım ne cıkcak testte bat persembe en erken en gec pazar buhafta ıns hamıleyızdır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…