- 20 Mart 2013
- 161
- 137
- 303
- 33
Allah razı olsun dualarım sizlerle canımMaşallah canım Allah bize de nasip etsin amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun dualarım sizlerle canımMaşallah canım Allah bize de nasip etsin amin
İnşallah canım işte adetten önce çıkınca ümitleniyoruz ama adetten sonra daha kesin aslında benim de adet gibi ağrım var karnım ve belim korkuyorum olacağım diye Hakkımızda hayırlısı Bebişlerimiz sıkı tutunsun inşallahCnm benım ayın 14 unde sabah lh testım pık yaptı 15:00 da sılıklesmısto yumurtlamadan 9.gunum tabı bı gun sonrada dollenmıs olabılır o bırgun bıle cok etkı yapar testte cıkmayabılır 12. 14. Gun bakalım ne cıkcak testte bat persembe en erken en gec pazar buhafta ıns hamıleyızdır ya
Amin canım inşallahAllah razı olsun dualarım sizlerle canım
Benmde dunden berı oyşe cnm ama bukdr erken baslarmı belırtışer bılmıyorum acıkcası ılk olarak hamıle kalcagım ıcın ıns hıc bılmıyorum kı aslında napcamı da bılmıyorum suan ne dusunup hıssedocg ımıde bıyandan heycanlı bıyandan korkuşuyomİnşallah canım işte adetten önce çıkınca ümitleniyoruz ama adetten sonra daha kesin aslında benim de adet gibi ağrım var karnım ve belim korkuyorum olacağım diye Hakkımızda hayırlısı Bebişlerimiz sıkı tutunsun inşallah
Aynı benim gibisin ama diğer aylardan farklıysa belirtilerin olmalı muhtemelBenmde dunden berı oyşe cnm ama bukdr erken baslarmı belırtışer bılmıyorum acıkcası ılk olarak hamıle kalcagım ıcın ıns hıc bılmıyorum kı aslında napcamı da bılmıyorum suan ne dusunup hıssedocg ımıde bıyandan heycanlı bıyandan korkuşuyom
Bılmıyom progestan kullanıyorum ondanmı dedım 9.gunde basladı ılacın ılk zaman baslamazmıydı ışacın bugun sonn gunuAynı benim gibisin ama diğer aylardan farklıysa belirtilerin olmalı muhtemel
Doktor mu verdi düşük riskinde mi kullanılıyor bu ilaç ne için kullanıyorsunBılmıyom progestan kullanıyorum ondanmı dedım 9.gunde basladı ılacın ılk zaman baslamazmıydı ışacın bugun sonn gunu
Adet duzensızlıgım vardı sanırom oyuzden verdı hamılelerde dusuk rıskı ıcın kullanılıyo cnmDoktor mu verdi düşük riskinde mi kullanılıyor bu ilaç ne için kullanıyorsun
Evet canım ondan sordum oğlumdan önce düşük yaşamıştım onda kullanmıştım ondan sordum düzene girdi mi peki girdiyse daha rahat yumurtlama gününü hesaplarsınAdet duzensızlıgım vardı sanırom oyuzden verdı hamılelerde dusuk rıskı ıcın kullanılıyo cnm
Az kalmış canım sabret adeti bekle inşallah gelecek bebilin [/QUOTE]İiiQUOTE="Papatyalardaguzel, post: 54462517, member: 605617"]Kızlar son adet tarihim 5 ocak yumurtlama gününüde değerlendirdim acaba en erken ne zaman ve nasıl sonucu ogrenebilirim
Valla bılmıyorum cnm ılk ayım sende goguslerde soslık acı yaptımıEvet canım ondan sordum oğlumdan önce düşük yaşamıştım onda kullanmıştım ondan sordum düzene girdi mi peki girdiyse daha rahat yumurtlama gününü hesaplarsın
Şişlik yaptı çok acı yok birde karardı kendim beyazım ben de üşüme ve titreme çok oluyor ama hamilelik mi bilmiyorum adet gününü atlatmam lazım hayırlısıylaValla bılmıyorum cnm ılk ayım sende goguslerde soslık acı yaptımı
Ama olma ihtimalin var çünkü kendini bilirsin diğer aylardan farklı ise inş gelmiştirValla bılmıyorum cnm ılk ayım sende goguslerde soslık acı yaptımı
Aynı belırtışer bende de var ıns ılactan degıl hamılelıktendır cnmŞişlik yaptı çok acı yok birde karardı kendim beyazım ben de üşüme ve titreme çok oluyor ama hamilelik mi bilmiyorum adet gününü atlatmam lazım hayırlısıyla
İnşallah canım hakkımızda hayırlısıAynı belırtışer bende de var ıns ılactan degıl hamılelıktendır cnm
Kızlar nasılsınız batı bekleyen barmı benım gıbı belırtıler yasayab
İnsan ikinci gebelikte daha bir sabırsız oluyor :) ilk hamileligimde testimi 33.günde yapmışım, eski fotolari karıştırırken gördüm, simdi ise 26. Günümdeyim 2 kere test yaptım bile duramadım :))
Evet sonra kayboldu bi kaç saat sonrada böyle oldu.dünde çok hafif kahve bir akinti gelmiş ama çok az hiç bişey anlamadim
Kızlar transfer sonrası 9. gün 72,48 yükselme nasıl sizce bi önceki 7. Gün 13.51 di. Sanırım artık bende aranızdayım
Kızlar adet gibi oldum kahverengi lekeye döndü bir hafta sürdü tesadüf dr hormon testi istedi hcg 48 çıktı ertesi gün 56 sizce normal mi ve kaçıncı günümde böyle bilmiyorum
Benımde 25 28 en gec olmam lazm cnm varmı belırtı28 Ocak
Cidden ya,ne kaybi ne beklemesi hic 2. nasilsa diyemiyor insan❤
Yerlesme lekelenmendir insallah.Acaba erken gebelik testi denesen mi?
Masallah saglikla katlasın insallah degerin,sıkı sıkı tutunsun annesine minik❤
Canım degerin kendiliginden duser insallah yükselmezsede ama regl gb kanama oldugundan dusundurucu.
Takipleri birakma.Beta hcgni takip ettir.
Lekelenmen devam eder muhtemelen.
Degerin tekrar artip durabilirde dış gebelik olabilir.
Kızlar benim de 23 ocak bekliyoruzBenımde 25 28 en gec olmam lazm cnm varmı belırtı