2018 Ekim Anneleri

İnşallah canım işte adetten önce çıkınca ümitleniyoruz ama adetten sonra daha kesin aslında benim de adet gibi ağrım var karnım ve belim korkuyorum olacağım diye Hakkımızda hayırlısı Bebişlerimiz sıkı tutunsun inşallah

Benmde dunden berı oyşe cnm ama bukdr erken baslarmı belırtışer bılmıyorum acıkcası ılk olarak hamıle kalcagım ıcın ıns hıc bılmıyorum kı aslında napcamı da bılmıyorum suan ne dusunup hıssedocg ımıde bıyandan heycanlı bıyandan korkuşuyom

Aynı benim gibisin ama diğer aylardan farklıysa belirtilerin olmalı muhtemel

İiiQUOTE="Papatyalardaguzel, post: 54462517, member: 605617"]Kızlar son adet tarihim 5 ocak yumurtlama gününüde değerlendirdim acaba en erken ne zaman ve nasıl sonucu ogrenebilirim[/QUOTE]
Az kalmış canım sabret adeti bekle inşallah gelecek bebilin

Bılmıyom progestan kullanıyorum ondanmı dedım 9.gunde basladı ılacın ılk zaman baslamazmıydı ışacın bugun sonn gunu
Doktor mu verdi düşük riskinde mi kullanılıyor bu ilaç ne için kullanıyorsun

Adet duzensızlıgım vardı sanırom oyuzden verdı hamılelerde dusuk rıskı ıcın kullanılıyo cnm
Evet canım ondan sordum oğlumdan önce düşük yaşamıştım onda kullanmıştım ondan sordum düzene girdi mi peki girdiyse daha rahat yumurtlama gününü hesaplarsın

İiiQUOTE="Papatyalardaguzel, post: 54462517, member: 605617"]Kızlar son adet tarihim 5 ocak yumurtlama gününüde değerlendirdim acaba en erken ne zaman ve nasıl sonucu ogrenebilirim
Az kalmış canım sabret adeti bekle inşallah gelecek bebilin [/QUOTE]
Insallahh

Evet canım ondan sordum oğlumdan önce düşük yaşamıştım onda kullanmıştım ondan sordum düzene girdi mi peki girdiyse daha rahat yumurtlama gününü hesaplarsın
Valla bılmıyorum cnm ılk ayım sende goguslerde soslık acı yaptımı

Valla bılmıyorum cnm ılk ayım sende goguslerde soslık acı yaptımı
Şişlik yaptı çok acı yok birde karardı kendim beyazım ben de üşüme ve titreme çok oluyor ama hamilelik mi bilmiyorum adet gününü atlatmam lazım hayırlısıyla

Şişlik yaptı çok acı yok birde karardı kendim beyazım ben de üşüme ve titreme çok oluyor ama hamilelik mi bilmiyorum adet gününü atlatmam lazım hayırlısıyla
Aynı belırtışer bende de var ıns ılactan degıl hamılelıktendır cnm

Kızlar nasılsınız batı bekleyen barmı benım gıbı belırtıler yasayab

28 Ocak

İnsan ikinci gebelikte daha bir sabırsız oluyor :) ilk hamileligimde testimi 33.günde yapmışım, eski fotolari karıştırırken gördüm, simdi ise 26. Günümdeyim 2 kere test yaptım bile duramadım :))

Cidden ya,ne kaybi ne beklemesi hic 2. nasilsa diyemiyor insan❤

Evet sonra kayboldu bi kaç saat sonrada böyle oldu.dünde çok hafif kahve bir akinti gelmiş ama çok az hiç bişey anlamadim

Yerlesme lekelenmendir insallah.Acaba erken gebelik testi denesen mi?

Kızlar transfer sonrası 9. gün 72,48 yükselme nasıl sizce bi önceki 7. Gün 13.51 di. Sanırım artık bende aranızdayım

Masallah saglikla katlasın insallah degerin,sıkı sıkı tutunsun annesine minik❤

Kızlar adet gibi oldum kahverengi lekeye döndü bir hafta sürdü tesadüf dr hormon testi istedi hcg 48 çıktı ertesi gün 56 sizce normal mi ve kaçıncı günümde böyle bilmiyorum

Canım degerin kendiliginden duser insallah yükselmezsede ama regl gb kanama oldugundan dusundurucu.
Takipleri birakma.Beta hcgni takip ettir.
Lekelenmen devam eder muhtemelen.
Degerin tekrar artip durabilirde dış gebelik olabilir.

Benımde 25 28 en gec olmam lazm cnm varmı belırtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…