Ben de Istanbuldayim en kısa zamanda bir doktor bulmalıyım çünkü hep aynı kişiyle devam etmek istiyorum.Çok iyi sen çok rahat yaparsın canım. Biri kocaelide. Bebeklerinin arası iki yaş. Doktoru belli bi taroh vermisti. Bu tarihten sonrasını riske atamam demişti. Ama o sancısı başlayıp ilerleyene kadar gitmedi doktora. Çok kolay olmuş. Diğer arkadaşımda Yalova'da. Dört buçuk yıl aradan sonra normal doğum yaptı. Ona da doktoru aynı şekilde süre vermiş. O da sancılarını beklemiş. Akşamdan sabaha sancısını çekmiş. O da çok rahat doğurmuş. Hayırlısı olsun hakkımızda.
O da ayrı stres yaratıyor yaşamak istemiyorum açıkçası.. Bu arada kasıklarımda ağrı hala kesilmedi korkmuyor da değilim haniBence gidip keseyi gormelisin
Her gebelik kendini atmaz vucuttan,mudahale acil olarak gerekirsede o daha da zor olur.
Allah korusun..
Allah sağlıklı haberler almayı nasip etsin bizde kuyruğa girelim pesinden insallah :)
Bildiğim kadarı ile ss2vd yapan var ama bizim ülkede olur mu nasıl olur bilemem..Ben doktprumdan çok ama çok memnundum. Ama bana bir daha asla ama asla normal doğum yapamayacağımı, 10 yıl sonrada 20 yıl sonrada doğursam üçüncü bebeğimi sezaryenle doğurmak zorunda olduğumu söyledi. O yüzden bende hamileysem yeni doktor arayışına giricem. Çok önemli doktor seçimi. Uzukuyorum bi yandanda doktorumla devam etmediğim için. Eğer gittiğim her doktor artık ssvd mümkün değil sende derse o zaman devam ederim galiba.
Kullan canım ben de ne olur olmaz kullanıyorumBu arada bende bi umut folik asit kullanıyorum.:))
Ben de aksine fazla sıcaklama durumları oldu..Kızlar bende de çok üşüme var ellerim ayaklarım buz gibi özellikle akşamları belirti olabilir mi
Sabaha karşınaıcaklsma basıyor akşam üşüme valla bir gArip oldumBen de aksine fazla sıcaklama durumları oldu..
Belki seninki belirtidir.
O da ayrı stres yaratıyor yaşamak istemiyorum açıkçası.. Bu arada kasıklarımda ağrı hala kesilmedi korkmuyor da değilim hani
Ben doktprumdan çok ama çok memnundum. Ama bana bir daha asla ama asla normal doğum yapamayacağımı, 10 yıl sonrada 20 yıl sonrada doğursam üçüncü bebeğimi sezaryenle doğurmak zorunda olduğumu söyledi. O yüzden bende hamileysem yeni doktor arayışına giricem. Çok önemli doktor seçimi. Uzukuyorum bi yandanda doktorumla devam etmediğim için. Eğer gittiğim her doktor artık ssvd mümkün değil sende derse o zaman devam ederim galiba.
Bildiğim kadarı ile ss2vd yapan var ama bizim ülkede olur mu nasıl olur bilemem..
Aynen canım benim de bir oğlum var ben nerdeyse bir haftadır böyleyim üşümekten hiç bir işimi yapamıyorumBenim de bat 28 Ocak
Ellerim ve ayaklarım buz,kızımda da boyleydi.Kasıklarımda ara ara ağrı oliyor ama bakalim kismet.
Kese fln görene kadar rahat yok,takip edilmeli biraz.
Bn normalde kış günü yaz gibi giyinen bi insanım. Sürekli yanarım. İki gündür ayaklarim buz gibi yuzum ateş gibi. Anlamadım gitti. Ay bi yarın olsa :)))Sabaha karşınaıcaklsma basıyor akşam üşüme valla bir gArip oldum
Canım senin de olabilir hamilelik inşsllah rabbimBn normalde kış günü yaz gibi giyinen bi insanım. Sürekli yanarım. İki gündür ayaklarim buz gibi yuzum ateş gibi. Anlamadım gitti. Ay bi yarın olsa :)))
Cuma 56 pazartesi 85 düsükmüÖnemli olan ertesi gün değil 2 günlük sonrası değer ve 2 ye katlanmasi
Bunun için tekrar aynı saatte aynı yerde BCG vermeniz gerekmektedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?