2018 Ekim Anneleri

Ben de Istanbuldayim en kısa zamanda bir doktor bulmalıyım çünkü hep aynı kişiyle devam etmek istiyorum.

Bence gidip keseyi gormelisin
Her gebelik kendini atmaz vucuttan,mudahale acil olarak gerekirsede o daha da zor olur.
Allah korusun..
Allah sağlıklı haberler almayı nasip etsin bizde kuyruğa girelim pesinden insallah :)
O da ayrı stres yaratıyor yaşamak istemiyorum açıkçası.. Bu arada kasıklarımda ağrı hala kesilmedi korkmuyor da değilim hani

Ben doktprumdan çok ama çok memnundum. Ama bana bir daha asla ama asla normal doğum yapamayacağımı, 10 yıl sonrada 20 yıl sonrada doğursam üçüncü bebeğimi sezaryenle doğurmak zorunda olduğumu söyledi. O yüzden bende hamileysem yeni doktor arayışına giricem. Çok önemli doktor seçimi. Uzukuyorum bi yandanda doktorumla devam etmediğim için. Eğer gittiğim her doktor artık ssvd mümkün değil sende derse o zaman devam ederim galiba.

Bildiğim kadarı ile ss2vd yapan var ama bizim ülkede olur mu nasıl olur bilemem..

Kızlar bende de çok üşüme var ellerim ayaklarım buz gibi özellikle akşamları belirti olabilir mi

Hatta tshirt falan giyip oturmuşum. Kayınpeder kızım üşürsün böyle diyene kadar tshirtlu olduğumu fatketmemistim

Dlkkydlntpl nerdesin canım test yaptın mı

Bendede iki gündür bir sıcaklama var.sabahları çok terlemiş utanıyorum. Birde mimde çok gaz var.bu arada bir kızım var 2010 doğumlu o çok istiyor kardes bakalım hayırlısı.

O da ayrı stres yaratıyor yaşamak istemiyorum açıkçası.. Bu arada kasıklarımda ağrı hala kesilmedi korkmuyor da değilim hani

Hislerine guven tabii en onemlisi o❤

Bildiğim kadarı ile ss2vd yapan var ama bizim ülkede olur mu nasıl olur bilemem..

Ssvd yapan cok kizlar artik ama gecirilen ilk dogum hikayesi,mudahalede onemli sanirim.Ekstra bisy olmadiysa mumkun genelde.
Arkadasim 1 sene arayla yani buyuk oglunun dogum gunune 2.bebegini yapti ssvd.
Nasip sanırım birazda :)
Allah saglikla kavustursunda.

Benim de bat 28 Ocak
Ellerim ve ayaklarım buz,kızımda da boyleydi.Kasıklarımda ara ara ağrı oliyor ama bakalim kismet.
Kese fln görene kadar rahat yok,takip edilmeli biraz.

Benim de bat 28 Ocak
Ellerim ve ayaklarım buz,kızımda da boyleydi.Kasıklarımda ara ara ağrı oliyor ama bakalim kismet.
Kese fln görene kadar rahat yok,takip edilmeli biraz.
Aynen canım benim de bir oğlum var ben nerdeyse bir haftadır böyleyim üşümekten hiç bir işimi yapamıyorum

Kızlar yarın adet olmazsam kan testini ne zaman yaptırayım öoknkorkuyorum birşey çıkmazsa diye

Bn normalde kış günü yaz gibi giyinen bi insanım. Sürekli yanarım. İki gündür ayaklarim buz gibi yuzum ateş gibi. Anlamadım gitti. Ay bi yarın olsa :)))
Canım senin de olabilir hamilelik inşsllah rabbim

Canım degerin kendiliginden duser insallah yükselmezsede ama regl gb kanama oldugundan dusundurucu.
Takipleri birakma.Beta hcgni takip ettir.
Lekelenmen devam eder muhtemelen.
Degerin tekrar artip durabilirde dış gebelik olabilir.[/QUOTE]
Persembe 48 cuma 56 pazartsi 85 düsükmü ya çok heveslenmiştim dr 56 gördü hamilesin bile dedi sonra bugünküne baktı 85 dedi sorunlu biraz tutunamayabilir benm yapmam gereken ne var dinlenmekten başka artık anne olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…