• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Bizim senşnle aynı gözüküyor haftamız 10 ocakmı sat
10 ocak canim. Yumurtlama geç oldu 28 günde adet olmuyorum ben. Adetime 3 gün kala 18 çıkmıştı senin kaçtı değerin soylemissindir belki de unutmusum kusuruma bakma

Lekelenmeler acik pembe/kahverengi halen devam ediyor normal mi acaba pazar gününden beri
1 haftadir İlaç olarak proluton depot progestan coraspin jel ve folik asit kullaniyorum
Perşembe kontrol var:110:

10 ocak canim. Yumurtlama geç oldu 28 günde adet olmuyorum ben. Adetime 3 gün kala 18 çıkmıştı senin kaçtı değerin soylemissindir belki de unutmusum kusuruma bakma
Aa benimde öyle sat 10 ocak yani bat 10 şubattu30/32 günde bir oluyorum bende geç döllenme hesaplanacaktır kesin 1 hafta benim 8 şubatta 12 çıktı 12 şubatta 214 yarın tekrar baktıracağım bakalım sen bir kezmi yaptırdın?

Hayırlısı olsun insaallah
Bu arada galiba midem kötü ya benim sabah bulantim olmuyor akşam oluyor normal mi bu?
Afedersiniz az önce hallettim ama bu defa da korktum istifra ederken bisey olmaz dimi
Ooooo oğluma hamileyken diyodumki çocuk ağzımdan çıkmaz dimi gülüyolardı bana :D hiçbişey olmaz allahın izniyle ama istifra ederken sıvı kaybediyoruz, su iç bol bol içini ferah tur ❤️❤️

Kızlar benim bugün öglenden veri midem bulaniyordu.hic bisey yiyemedim.markete gittik.canim cips istedi.aldik eve gekdik yedim.ama midem bulanmadı.tiksinmedim de.ardindan 4 tane de halley yedim.
Bikac gündür ne yesem midem bulaniyordu.cipsi yiyince gecti.agzima seker bile vurmuyordum.
Ama bi yandan korkuyorum cips zararli diye.bi yandan da baska bisey yiyemiyorum.

Lekelenmeler acik pembe/kahverengi halen devam ediyor normal mi acaba pazar gününden beri
1 haftadir İlaç olarak proluton depot progestan coraspin jel ve folik asit kullaniyorum
Perşembe kontrol var:110:
Canim benim 2. Cocugumda 6.haftadan itibaren lekem oldu hep yattim ilac kullandim gecmedi igne vuruldum ancak oyle durdu dr iyisini bilir ama igne daha etkili bu arada cinsiyetin kiz olabilir belinde agri varmi

Aa benimde öyle sat 10 ocak yani bat 10 şubattu30/32 günde bir oluyorum bende geç döllenme hesaplanacaktır kesin 1 hafta benim 8 şubatta 12 çıktı 12 şubatta 214 yarın tekrar baktıracağım bakalım sen bir kezmi yaptırdın?
Benimde sat 10 12 arasi olmasi gerekiyor ayniyiz sanirim dr a gittinizmi kese vs

Benimde sat 10 12 arasi olmasi gerekiyor ayniyiz sanirim dr a gittinizmi kese vs
Yok gitmedim konuştum doktorumla pzt günü gel dedi anca görünecektir diye heralde 5+5 oluyor pzt günü ama benim geö döllenme olabilir sdet döngüm 30-32 gün yani belki daha geriden hesaplanır pzt günü bakalım artık göreceğiz:) siz gittinizmi? Beta yaptırdınızmı

Yok gitmedim konuştum doktorumla pzt günü gel dedi anca görünecektir diye heralde 5+5 oluyor pzt günü ama benim geö döllenme olabilir sdet döngüm 30-32 gün yani belki daha geriden hesaplanır pzt günü bakalım artık göreceğiz:) siz gittinizmi? Beta yaptırdınızmı
Ben hala sok yasiyorum sadece evde test yaptim bugun sabahta saglik ocaginda kan tahlili verdim sonuca gire dr a gidicem planli olmadığı icin beklemiyordum gogsumun agrisi hala gitmedinyuzum sivilce icinde ve mide eksimesi beni suphelendirdi yoksa hep gunum geciyordu ondan dolayi rahattim taki test yapanakadar

Back