- 19 Ocak 2018
- 98
- 121
- 13
- 36
Gunaydın kuzular :)
Oo Sayfada hareket başlamış :) ama keşkem hamileliğe hazırlık kısmındaki topiklerden faydalansanız yazmış olduğunuz sorular ve sohbetlerle alakalı olarak :) inşallah ekim ayı annesiyim diye yazacağınız günlerde gelir :)
Anladım canım konu bağlığı ile konular karışmış ondan dedim :)Ben fazla topik araştırmadim direk buraya yazdım
İnşallah hayırlısı bakalim
Rabbim nasip etsin hepimize
kendimi o kadar çok hazırladım ki ekim annesi olmayaAnladım canım konu bağlığı ile konular karışmış ondan dedim :)
Anladım canım konu bağlığı ile konular karışmış ondan dedim :)
kendimi o kadar çok hazırladım ki ekim annesi olmaya
Rabbim insallah naip eder benimde transferimin 7.günü bugün transfer gununu de sayiyormuyuz? Benim test günüm cuma.. rabbim hayirlisini nasip etsinhicbir belirtim yok 3.gün 8 hüvreli 1.kalite emriyosu ama siz birsey hissediyormusnuz?
Ben yılın 6 ayıdır kendimi o ay annesi ilan ediyorumkendimi o kadar çok hazırladım ki ekim annesi olmaya
Canım benim de üşümem vardı yeni yeni geçti bekliyorum adetime 2 gün kaldı inş rabbim hamileyizdirTek belirtim ayak üşümesi
Ayaklarım donuyo evde sıcak normalde
2 kat çorap ve 1 patik le duruyorum ve halen isinamadim
Var canım benim 23 ocak senin bat kaç?Kızlar nasılsınız batı bekleyen barmı benım gıbı belırtıler yasayab
25 28 ocaga kadar olmam lazım cnm en gec ya sulu akıntım goguslerım sıstı dmarlar belırdı acıyolar ara sora kasık bel agrım oluyo ya ılıskıden 8 gun gecctı normalmı acaba senın nekdr oldu neler varVar canım benim 23 ocak senin bat kaç?
Canım aynı belirtiler ben de var inşallah hamileyizdir.benim ilişkiden kaç gün geçti bilmiyorum yumurtlama gümlerinde uğraştık adete yakın idrar testi yap istersen şimdi çıkmaz ama25 28 ocaga kadar olmam lazım cnm en gec ya sulu akıntım goguslerım sıstı dmarlar belırdı acıyolar ara sora kasık bel agrım oluyo ya ılıskıden 8 gun gecctı normalmı acaba senın nekdr oldu neler var
Yok bıkac gun beklıcem 8.gunumdu yumuetlamadan 10 olsun en azından cnm dımı valla ıns hamıleyızdırCanım aynı belirtiler ben de var inşallah hamileyizdir.benim ilişkiden kaç gün geçti bilmiyorum yumurtlama gümlerinde uğraştık adete yakın idrar testi yap istersen şimdi çıkmaz ama
İnşallah canım Allahım yardım etsin bütün isteyenlereYok bıkac gun beklıcem 8.gunumdu yumuetlamadan 10 olsun en azından cnm dımı valla ıns hamıleyızdır
Ins cnm belırsızlıkte cok kotu bıran once cıksa ogrensek yaİnşallah canım Allahım yardım etsin bütün isteyenlere
Aynen en çokta belirsizlik beni sıkıyor.Sabretmek lazım acaba var mı yok mu?diye beklemek zor senin ilk gebelik mi?Ins cnm belırsızlıkte cok kotu bıran once cıksa ogrensek ya
Evet cnm ılk olcak allahın ıznıyle sulu yapıskan akıntımmbugun yogun devam edıyo kasık hassasıyetımde goguslerde kendımı ılk kez hamıle gıbı hıssedıyorum ınsallah hamıleyızdır sen nezaman test yapcaksınAynen en çokta belirsizlik beni sıkıyor.Sabretmek lazım acaba var mı yok mu?diye beklemek zor senin ilk gebelik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?