- 19 Ocak 2018
- 98
- 121
- 13
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptım 6 gün kala çıktı ikinci silik çizgi,aynı gün kan yaptırdım değerim düşük çıktı doktoru aradım kimyasal olabilir dedi adeti geçirmen şazım dedi erken yapmışım şimdi adetimin geçmesini bekliyorum olmazsa kan tahlili yaptıracağım çok ümitlenmek istemiyorum.bel ağrımda çok var adet olacak gibi bekliyorum yani benim bir oğlum var ikinci için uğraşıyorumEvet cnm ılk olcak allahın ıznıyle sulu yapıskan akıntımmbugun yogun devam edıyo kasık hassasıyetımde goguslerde kendımı ılk kez hamıle gıbı hıssedıyorum ınsallah hamıleyızdır sen nezaman test yapcaksın
Aynen canım oğlumda 3 gün kala yapmıştım bunda kaç gün önceden başladım duramadımİnsan ikinci gebelikte daha bir sabırsız oluyor :) ilk hamileligimde testimi 33.günde yapmışım, eski fotolari karıştırırken gördüm, simdi ise 26. Günümdeyim 2 kere test yaptım bile duramadım :))
Hafı ıns cnm ya sılık coktında yumurtlamandan kac gun gecmıstı 10 gun gecınce cıkarmıkı acaba belırtılerm dunden basladı benım bıraz bılgı berormısınBen yaptım 6 gün kala çıktı ikinci silik çizgi,aynı gün kan yaptırdım değerim düşük çıktı doktoru aradım kimyasal olabilir dedi adeti geçirmen şazım dedi erken yapmışım şimdi adetimin geçmesini bekliyorum olmazsa kan tahlili yaptıracağım çok ümitlenmek istemiyorum.bel ağrımda çok var adet olacak gibi bekliyorum yani benim bir oğlum var ikinci için uğraşıyorum
Yok canım hcg hormonu 10 gün geçince kan tahlilinde çıkar idrarda çıkması için 15 gün geçmesi lazım internetten araştırdım bir de kişiden kişiye değişiyormuş 12. Gün de silik çıkabilirmiş bence 2,3 gün sonra yap istersen çıkmazsa üzülme adete yakın yine yapHafı ıns cnm ya sılık coktında yumurtlamandan kac gun gecmıstı 10 gun gecınce cıkarmıkı acaba belırtılerm dunden basladı benım bıraz bılgı berormısın
Belırtıler var 8 gunde olurmukı gogus acısı bel kasık agrısı sulu akıntı pskolojık olmaz heralde ıns allahın ıznıyle hamıleyızdır persembe gunu bat gunum normalde ama bakalkm nolck allahın oznıyle ya cok heycanlıyımYok canım hcg hormonu 10 gün geçince kan tahlilinde çıkar idrarda çıkması için 15 gün geçmesi lazım internetten araştırdım bir de kişiden kişiye değişiyormuş 12. Gün de silik çıkabilirmiş bence 2,3 gün sonra yap istersen çıkmazsa üzülme adete yakın yine yap
İnşallah canım annelere malum olurmuş kaç aydır uğraşıyorsun ?Belırtıler var 8 gunde olurmukı gogus acısı bel kasık agrısı sulu akıntı pskolojık olmaz heralde ıns allahın ıznıyle hamıleyızdır persembe gunu bat gunum normalde ama bakalkm nolck allahın oznıyle ya cok heycanlıyım
Uc ay oldu daha cnm ya yenıyız ama yas gecıyo 28 ın ıcındeyım yanı ılıskıden 7 8 gun sonra bekırtıler baslayabılır dımı senın tecrubelerın ıcın soruyorumİnşallah canım annelere malum olurmuş kaç aydır uğraşıyorsun ?
Hamile olup olmadığımı belli olmadığından canım bişey diyemiyorum.İnşallah belirtilerimiz doğrudur.Oğlumu hatırlamıyorum 7 yıl oldu.Ama oğlum adete 3 gün varken israrda çıkmıştıUc ay oldu daha cnm ya yenıyız ama yas gecıyo 28 ın ıcındeyım yanı ılıskıden 7 8 gun sonra bekırtıler baslayabılır dımı senın tecrubelerın ıcın soruyorum
Hayırlısı ozaman. Cnm belortılerımız hamılelıktır ıns gpgus halka be uclarda hafıf koyulasma var allahım dıysun dualarımızı baya olmus zaman senınde cnmHamile olup olmadığımı belli olmadığından canım bişey diyemiyorum.İnşallah belirtilerimiz doğrudur.Oğlumu hatırlamıyorum 7 yıl oldu.Ama oğlum adete 3 gün varken israrda çıkmıştı
Bnde gordm ılk bes dkdamı cıktı cnmEki Görüntüle 2098318 Ben kafayı yemeden silik bir gölge görüyorum 8 gun kala sizce?
Evet canım baya oldu yaşımda çok bir an önce gelir Benin’lerimiz inşallahHayırlısı ozaman. Cnm belortılerımız hamılelıktır ıns gpgus halka be uclarda hafıf koyulasma var allahım dıysun dualarımızı baya olmus zaman senınde cnm
Adetin kaç gün geçti canımEvet sonra kayboldu bi kaç saat sonrada böyle oldu.dünde çok hafif kahve bir akinti gelmiş ama çok az hiç bişey anlamadim
Ins cnm gelıcek allahın ıznıyle bısıkıntınız olmasında ıns ınsEvet canım baya oldu yaşımda çok bir an önce gelir Benin’lerimiz inşallah
Senin daha yeniymiş yaşın da geç değil canım oğlumu 31yaşımda doğurdum.şuan 38 yaşındayım çok az vaktim kaldıIns cnm gelıcek allahın ıznıyle bısıkıntınız olmasında ıns ıns
Yerleşme kanaması olabilir canım adetin geçtiyse kan tahlili yaptır canım smin inş bebişin gelmiştir aminEvet sonra kayboldu bi kaç saat sonrada böyle oldu.dünde çok hafif kahve bir akinti gelmiş ama çok az hiç bişey anlamadim
Annem kardesımı 40 tandogırdu hemde normal cnm haklısın gec degıl hıcbısey ıcın bısıkıntın yoksada dr kontrolune gıt derım ben dusunmeye baslayınca gıttımSenin daha yeniymiş yaşın da geç değil canım oğlumu 31yaşımda doğurdum.şuan 38 yaşındayım çok az vaktim kaldı
Canım bu ay olmazsa gideceğim inşallah geç kalmamışımdır evet 40 a kadar vakti var Onu da Allsh bilir hakkımızda hayırlısı oğlum çok kardeş istiyor onu kardeşsiz bırakmak istemiyorumAnnem kardesımı 40 tandogırdu hemde normal cnm haklısın gec degıl hıcbısey ıcın bısıkıntın yoksada dr kontrolune gıt derım ben dusunmeye baslayınca gıttım