• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Yeni uyeyim kızlar ancak sizleri takip ediyordum ama bir iki gündür pasif kaldı başlık, idrar testi yapıp da olumlu sonuç o alan var mi lütfen paylaşın ya... Daha çok erken ama yapmak için zor tutuyorum kendimi
Canım ben yaptım çizgi var ama adet günü gelmeden kesin olmaz dedi doktorum adeti beklemek lazım ama oğlum da da üç gün önce çıkmıştı

Hamile haberlerini alalım inşallah buraya yazan herkes hamiledir :anneadayı: Allahım sen bizlere yardım et yüzümüzü güldür :KK200:

Pek kimyasal gb durmuyor senin :))))))
Insallah degildirde.Degerinde yuksektir diye tahmin ediyorum
Hep hayirli guzel haberler duy insallah.
Tahmini 30 Eylul galiba?

Pek kimyasal gb durmuyor senin :))))))
Insallah degildirde.Degerinde yuksektir diye tahmin ediyorum
Hep hayirli guzel haberler duy insallah.
Tahmini 30 Eylul galiba?
Amin canım hepimize inşallah var ise eylül sonu ama doktor adet gelmezse kan yaptır dedi folik verdi önlem amaçlı

Ben de eczaneden aldım folik asit, çünkü hamile kalmadan kullanmak gerek ya onu. 2. Çocuğum olacak inşallah bu olursa ama her şeyi unutmuşum

Foto atmayı da bilmiyorum, umarım olmuştur ikinci çizgim çok silik fotoda görmek için büyüteç gerek :)) yorum yapar misiniz?

Eklentiler

• P_20180120_220024.jpg
    P_20180120_220024.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 70
Ben de tüp bebek yaptırdım bugün 5. Günüm
3. Tüp bebek denemem
Haftaya perşembe test günüm
Eğer Allah nasip kısmet ederse yavrum bana tutunursa bende ekim annesi olacagim yine burdan devam etmek buraya yazmak nasip olur insallah
Rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın inşallah
Bu arada 13 yıllık evliyim

3. Tüp bebek denemem
Eğer Allah nasip kısmet ederse yavrum bana tutunursa bende ekim annesi olacagim yine burdan devam etmek buraya yazmak nasip olur insallah
İnşallah canım benim :) inşallah sana sıkı sıkıya tutunacak annesi :emir_bebek::KK200:

Foto atmayı da bilmiyorum, umarım olmuştur ikinci çizgim çok silik fotoda görmek için büyüteç gerek :)) yorum yapar misiniz?

Gözünaydınnn :) Gayet belli bile :)

3. Tüp bebek denemem

Hayırlısıyla,sağlıkla sıkı sıkı tutunsun insallah bebeğin❤❤❤

Ilıskodenn 7 8 gun gctımkızlar goguslermsıstı acıyo normalmı

3. Tüp bebek denemem
Rabbim insallah naip eder benimde transferimin 7.günü bugün transfer gununu de sayiyormuyuz? Benim test günüm cuma.. rabbim hayirlisini nasip etsinhicbir belirtim yok 3.gün 8 hüvreli 1.kalite emriyosu ama siz birsey hissediyormusnuz?

İnşallah canım benim :) inşallah sana sıkı sıkıya tutunacak annesi :emir_bebek::KK200:

Amin inşallah Allah razı olsun canım

Gözünaydınnn :) Gayet belli bile :)

Hayırlısıyla,sağlıkla sıkı sıkı tutunsun insallah bebeğin❤❤❤

Allahın izni ile inşallah çok sağolun

Rabbim insallah naip eder benimde transferimin 7.günü bugün transfer gununu de sayiyormuyuz? Benim test günüm cuma.. rabbim hayirlisini nasip etsinhicbir belirtim yok 3.gün 8 hüvreli 1.kalite emriyosu ama siz birsey hissediyormusnuz?

Ben pazartesi günü transfer oldum
O gün sayılmiyor
Benimde haftaya perşembe 10. Gün tahlil istediler
Ayrıca benimde 1.kalite 3. Gün 8 hücreli
Bazı belirtiler var ama çok takilmak istemiyorum
Rabbim ikimizde de pozitif sonuçlar almak nasip etsin inşallah

Back