Sağol canım hassas testlerden adetten önce çıkan testin yaptım çıktı hemen var ihtimal ama adeti beklemek lazımBenimde adetime 9 10 gün kala kasiklarimda adet sancısı başlamıştı ama hamilelikmis sonrasında 10 gün geçince gününden test yapmıştım canim inşallah bebek istiyorsan hamilesindir ♡
Hayırlısı neyse o olsun ınsallah hamilesindir ♡♡♡Sağol canım hassas testlerden adetten önce çıkan testin yaptım çıktı hemen var ihtimal ama adeti beklemek lazım
Ama simdi testini de gördüm bana kalırsa hamilesin ben 10 gün geçtikten sonra test yapmıştım cok belirgin çıkmıştı 1 aylık falandı sende 2 3 haftalık falan gibi duruyorsun belirtilerimiz aynı inşallah sağlıkla da kucağına alırsınSağol canım hassas testlerden adetten önce çıkan testin yaptım çıktı hemen var ihtimal ama adeti beklemek lazım
Ben 7 haftalığım suan arada hala kasıklarıma adet sancısı girerAmin canım çok sağolsen kaç haftalıksın ?
Ben de göğüsler çok şiş bir de ağzım kuruyor adet belirtileri gibi canım ama ben kesin diyemiyorum dahaBen 7 haftalığım suan arada hala kasıklarıma adet sancısı girer
Benimde şişmişti canim simdi hala şiş sızlıyor bilmiyorum ama ınsallah hamilesindir sende allahtan hep hayırlısını isteBen de göğüsler çok şiş bir de ağzım kuruyor adet belirtileri gibi canım ama ben kesin diyemiyorum daha
Benimde tahmini doğum 1 ekim bat 18 şubat belirtilerimiz aynı benimde gosuglerim şiş ve sürekli ağzım kuruyor gece kalkıp şu içme istigi duyuyorum ve bugün 2 testtede silik çizgiyi gördüm inşallah doğrudurBen de göğüsler çok şiş bir de ağzım kuruyor adet belirtileri gibi canım ama ben kesin diyemiyorum daha
Gördüysen vardır canımBenimde tahmini doğum 1 ekim bat 18 şubat belirtilerimiz aynı benimde gosuglerim şiş ve sürekli ağzım kuruyor gece kalkıp şu içme istigi duyuyorum ve bugün 2 testtede silik çizgiyi gördüm inşallah doğrudur
Canım adet olacakbir kadi misafirleri belirtileri hamilelik sanabilir. Hamile bir kadın da belirtileri adet sanabilir. Yani belirtilere hiç ama hiç inanma .Ben de göğüsler çok şiş bir de ağzım kuruyor adet belirtileri gibi canım ama ben kesin diyemiyorum daha
Bat 18 Şubat derken?? Çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına versin bebeğini. Bu arada coft çizgi cikarsa pek yanilmiyo tek çizgi de yanılgı daha fazla oluyo.Benimde tahmini doğum 1 ekim bat 18 şubat belirtilerimiz aynı benimde gosuglerim şiş ve sürekli ağzım kuruyor gece kalkıp şu içme istigi duyuyorum ve bugün 2 testtede silik çizgiyi gördüm inşallah doğrudur
18 ocakBat 18 Şubat derken?? Çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına versin bebeğini. Bu arada coft çizgi cikarsa pek yanilmiyo tek çizgi de yanılgı daha fazla oluyo.
Herkesin hayat tarzı farklı canım. Ama gerçekten endişelenme. Diğer cocuklari kaç yaşında. Bende oğluma yedi aylık hamileyken kızıma hamile kaldığımı öğrenmiştim. Tabi o zaman oğluma nasıl bakarım diye çok ağladım çok yiprattim kendimi. Çünkü ilk hamileliğimde çok ağır bulantı kuama ve baş ağrısı yaşamıştım. Iki ay yatalak gibiydim resmen. Ama rabbim yardim etti. Kızımda hiç öyle kötü olmadım. Yataklara düşecek kadar hastalanmadim. Ve şimdi sukrediyorum. Iyiki boyle olmuş diyorum. Oglum Mayıs'ta dört, kızım Ağustos'ta üç yaşını dolduracak. Oğlum sırf kardeşi geliyor diye daha güzel yetişti. MaşaAllah subhanAllah nazar değmesin. Korkumdan.. uyku düzeni kendi kendine uyuması yemek yemesi. Herşeyi elhamdulillah kendi yapabiliyordu. Sünneti bile doğuma bi hafta kala oldu. Kızım doğduğunda hiç kıskançlık yaşamadık. Onu her zaman aramıza aldık. Hani küçük anne derler ya küçük kızlara. Benim oğlum kardeşinin küçük babası oldu. Bez ve ıslak mendil görevlisi oldu. Şimdi arayı açmadan üçüncü kardeş istiyoruz. Hatta ikiz istiyoruz rabbim nasib ederse. Kardeşler arasında az yaş farkı korkutucu gelebilir ama bence bu ilk zor yıllar atlatilinca onlara çok güzel bir şeyin nasib olduğunu fark edeceğiz onlarda bizde. Rabbim gönlüne göre versin. Unutma allah kimseye ama kaldıramayacağı yük vermez.Selamun aleykum kızlar benim daha 6 aylık kızim var 4.cu olacak bu çok korkuyorum daha kesin değil ama ihtimal var
Aleykum selam bu arada :)Selamun aleykum kızlar benim daha 6 aylık kızim var 4.cu olacak bu çok korkuyorum daha kesin değil ama ihtimal var
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah :) maşallah ama 3 çocuk iyi yoruyordur :)Selamun aleykum kızlar benim daha 6 aylık kızim var 4.cu olacak bu çok korkuyorum daha kesin değil ama ihtimal var
Hoşgeldin canım. Galiba kimse kendini umitlendirip kaptırmak istemiyoYeni uyeyim kızlar ancak sizleri takip ediyordum ama bir iki gündür pasif kaldı başlık, idrar testi yapıp da olumlu sonuç o alan var mi lütfen paylaşın ya... Daha çok erken ama yapmak için zor tutuyorum kendimi
Yeni uyeyim kızlar ancak sizleri takip ediyordum ama bir iki gündür pasif kaldı başlık, idrar testi yapıp da olumlu sonuç o alan var mi lütfen paylaşın ya... Daha çok erken ama yapmak için zor tutuyorum kendimi
Hoşgeldin canım. Galiba kimse kendini umitlendirip kaptırmak istemiyo( ben iki gun sonra erken gebelik testi yaomak istiyorum 26 sinda olmam lazım. Hayırlısı bakalım. Karnimda batma var. Kasiklarimda degil karnimda derinlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?