Canım ben yaptım çizgi var ama adet günü gelmeden kesin olmaz dedi doktorum adeti beklemek lazım ama oğlum da da üç gün önce çıkmıştıYeni uyeyim kızlar ancak sizleri takip ediyordum ama bir iki gündür pasif kaldı başlık, idrar testi yapıp da olumlu sonuç o alan var mi lütfen paylaşın ya... Daha çok erken ama yapmak için zor tutuyorum kendimi
Hamile haberlerini alalım inşallah buraya yazan herkes hamiledirAllahım sen bizlere yardım et yüzümüzü güldür
Amin canım hepimize inşallah var ise eylül sonu ama doktor adet gelmezse kan yaptır dedi folik verdi önlem amaçlıPek kimyasal gb durmuyor senin :))))))
Insallah degildirde.Degerinde yuksektir diye tahmin ediyorum
Hep hayirli guzel haberler duy insallah.
Tahmini 30 Eylul galiba?
Foto atmayı da bilmiyorum, umarım olmuştur ikinci çizgim çok silik fotoda görmek için büyüteç gerek :)) yorum yapar misiniz?
ya nasıl da belirgin, maşallah:) tatlım bu erken gebelik testi miEki Görüntüle 2097548 Kızlar benim de 23 ü dün idrar yaptım çizgi var ama adet geçmeden olmaz dedi doktor kimyasal olabilir dedi
Canım resmen var gün geçtikçe koyulaşır o merak etmeFoto atmayı da bilmiyorum, umarım olmuştur ikinci çizgim çok silik fotoda görmek için büyüteç gerek :)) yorum yapar misiniz?
Yok canım 5 ₺ ilk testlerden aldım inşsllah canım adeti bekliyorum 2 gün kaldıya nasıl da belirgin, maşallah:) tatlım bu erken gebelik testi mi
İnşallah canım hepimiz olalım inşsllah topik hsmiş dolsun aminMasal806 MinikMucizemGel kızlar maşallah testlerinize inşallah sağlıkla kucaklariniza da alırsınız Masal806 canım doktorlar hep varsayım üzerine konuşurlar inşallah bebisin seninle güzeli iyiyi düşün :)
ağzından bal damlıyor resmen :)) inşallah burdaki herkes güzel haberler alırCanım resmen var gün geçtikçe koyulaşır o merak etme
İnşallah canım benim :) inşallah sana sıkı sıkıya tutunacak annesiBen de tüp bebek yaptırdım bugün 5. Günüm
3. Tüp bebek denemem
Haftaya perşembe test günüm
Eğer Allah nasip kısmet ederse yavrum bana tutunursa bende ekim annesi olacagim yine burdan devam etmek buraya yazmak nasip olur insallah
Rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın inşallah
Bu arada 13 yıllık evliyim
Foto atmayı da bilmiyorum, umarım olmuştur ikinci çizgim çok silik fotoda görmek için büyüteç gerek :)) yorum yapar misiniz?
Ben de tüp bebek yaptırdım bugün 5. Günüm
3. Tüp bebek denemem
Eğer Allah nasip kısmet ederse yavrum bana tutunursa bende ekim annesi olacagim yine burdan devam etmek buraya yazmak nasip olur insallah
Rabbim insallah naip eder benimde transferimin 7.günü bugün transfer gununu de sayiyormuyuz? Benim test günüm cuma.. rabbim hayirlisini nasip etsinhicbir belirtim yok 3.gün 8 hüvreli 1.kalite emriyosu ama siz birsey hissediyormusnuz?Ben de tüp bebek yaptırdım bugün 5. Günüm
3. Tüp bebek denemem
Buyutmeden gorebildim. :) inşaAllah hamilesindir canım. Hayırlısı olsun :)Foto atmayı da bilmiyorum, umarım olmuştur ikinci çizgim çok silik fotoda görmek için büyüteç gerek :)) yorum yapar misiniz?
İnşallah canım benim :) inşallah sana sıkı sıkıya tutunacak annesi
Gözünaydınnn :) Gayet belli bile :)
Hayırlısıyla,sağlıkla sıkı sıkı tutunsun insallah bebeğin❤❤❤
Rabbim insallah naip eder benimde transferimin 7.günü bugün transfer gununu de sayiyormuyuz? Benim test günüm cuma.. rabbim hayirlisini nasip etsinhicbir belirtim yok 3.gün 8 hüvreli 1.kalite emriyosu ama siz birsey hissediyormusnuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?