- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz..Herkese iyi pazarlar hamis arkadaslarim :)
Ben bugun ruyam da bi erkek cocugum oldugunu gordum cok ta guzel masllah kayinvalidem kucaklamak istiyo kayinpederim vermiyo payalasamiyorlar cocugu o sirada teyzem diyo ki bak diyo dedin oglan istiyorum diye yaptin oglani diyo vallahi hayirlisi olsun insallah :)) bi kizim var bir de oglum olmasini cok isterim cunku baska cocuk dusunmuyoruz. Allahim kismet ederse insallah. Siz hic ruya goruyor musunuz cinsiyet le alakali??? Bu arada tam boyle hamileligimin baslarinda kizimi da gormustum ruyamda gercekten simdi dusununce ruyada gordugum kiz ayni benim kizimin simdiki hallerine benziyor :))
İnşallah devamı gelmez canım takipte ol yada istersen doktorunla bir görüş hayırlı haberlerle insallah önemli birşey degildirBenden açık kahve leke geldi kızlar progestan da kullanıyorum ama
Yerleşmeden dolayı olabilir.çok hareket etme ayaklarının altını da yükselterek uzanBenden açık kahve leke geldi kızlar progestan da kullanıyorum ama
Aminnn canım teşekkür ederimHoşgeldin.inşallah sağlicakla kucağına alırsın
sizin bu gebeliginiz de mi oldu bu boyama isi?Vallahi biz kapilari boyadik plastik boya ile boya lekelerimi de tinerle cikardim benimkine bir sey olmadiysa kimseninkine olmaz herhalde :/
Valla bizde hemen herkes ogreniverdi :))) hic beklemiyordum ben cunku esim istiyordu cok ama ben daha zamani var kizimiz kucuk diyordum allah nasip etti oldu hayirlisi insallah. Kiyamam yavrum yaa sevmedigi oyuncaklari vermeside cok manidarBen daha kimseye söylemedim sadece eşim ve ben biliyoruz :) bende oğluma şimdiden kardeş kavramını aşılıyorum bakalım :) sabahları günaydın diye karnımı öpüyor oyuncaklarini mesela bak kardeş araba diye karnıma gösteriyor sonra pek sevmediği oyuncakları da karnıma koyup kazağımla kapatıyor aklı sıra kardeşi onlarla oynayacak orada
Yaa sorma çok sevdiği bi traktörü var onu ver kardeşin oynasın diyorum karnıma koyup olmaz anne diyip alıyor elimden en çirkinlerini veriyor oynasın diyeValla bizde hemen herkes ogreniverdi :))) hic beklemiyordum ben cunku esim istiyordu cok ama ben daha zamani var kizimiz kucuk diyordum allah nasip etti oldu hayirlisi insallah. Kiyamam yavrum yaa sevmedigi oyuncaklari vermeside cok manidar
Mavi emZik miii ben seninki kesin erkek diyorum canim oyle hissettim. Son zamanlar kiminki me me dediysem cikti hislerim baya kuvvetli galiba. Bir tek kendi bebegimi hissedemiyorum nedense :))Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz..
Evet bende bat gunumden iki gün önce mavi bir emzik almistim elime baya etkilenmistim rüyamda sonrasında hamile oldugumu öğrendim acaba malummu oldu :) bekleyip ogrenecegiz
Evet bunda oldu canim cok yeniydi amasizin bu gebeliginiz de mi oldu bu boyama isi?
İnşallah devamı gelmez canım takipte ol yada istersen doktorunla bir görüş hayırlı haberlerle insallah önemli birşey degildir
Devamı gelmedi şimdilik ama uzanmaya vakit mi var yemek yedik şimdi bulaşık için uğraşacağım ama yormam kendimiYerleşmeden dolayı olabilir.çok hareket etme ayaklarının altını da yükselterek uzan
Merhaba hanımlar kan pıhtılaşması için iğne kullanan var mı? Varsa ne zaman başladınız ?
Ay bu cocuklar cok akillilar masallahhh yaaa istemiyo yavrum traktorunu paylasmayi annesi yaa zorlamaYaa sorma çok sevdiği bi traktörü var onu ver kardeşin oynasın diyorum karnıma koyup olmaz anne diyip alıyor elimden en çirkinlerini veriyor oynasın diye
ben hala doktor gidemedim yarına aldim şuan 4+ 4 acaba bisey olurmu ?Devamı gelmedi şimdilik ama uzanmaya vakit mi var yemek yedik şimdi bulaşık için uğraşacağım ama yormam kendimi
Bennnn. Oksapar kullanıyorum ilk beta hcg pozitif çıktığı gün başladım
Beeennnn daha kizmda aldigim kilolarin tamamini veremeden tekrar hamile kaldim allah yardimcim olsun yandim ben :))))))))))Kilolu hamile kalan var mı ben gibi 73,5 falanım
Bizimki çok afacan canım :) paylaşmayı hiç bilmiyor kardeşi de en çok onun için istedik zaten tek çocuk kalmasın diye :)Ay bu cocuklar cok akillilar masallahhh yaaa istemiyo yavrum traktorunu paylasmayi annesi yaa zorlama
Bisey olmaz bende 4+4um daha 4 gündür yapıyorum corasprin kullanmiyormuydun? Hangi faktör pıhtılaşma eğilimli sende? Benim mthfr 1298A heterozigot kurtajim var önceden yeterli kan akımı gitmeyince kalbimde sorun oldu bebegiminben hala doktor gidemedim yarına aldim şuan 4+ 4 acaba bisey olurmu ?
Sen kaçsın canımBeeennnn daha kizmda aldigim kilolarin tamamini veremeden tekrar hamile kaldim allah yardimcim olsun yandim ben :))))))))))
Benim yas 36 ben hic dusunmezken esimin gazabina ugradim :)))))) esimde tek kalmasin dusuncesiyle istiyordu birde cocuklari cok seviyor ama sadece seviyorBizimki çok afacan canım :) paylaşmayı hiç bilmiyor kardeşi de en çok onun için istedik zaten tek çocuk kalmasın diye :)