• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Merhabalar 2yıl önce tüp bebek tedavisiyle ikizlerine hamile kalmıştım bu zamanlar şimdi mucizeme hanileyim 4+4 görünüyor testler pozitif kan veremedim hala Çarşamba giidcem inşallah. İğme tedavileri tüp bebekler aşılamalar derken nasıl oldu bu anlamadım bebeklerim 17aylık şuan şaşkınım korkuyorum inşallah yetebilirim hepsine

Çok fena ya bisey yiyemiyorum korkudan

Hayırlısı insaallah hayırlı vakitte sağlıkla gelsin bebislerimiz

Evet bugün 4+4
Doktoruma gittim şimdi iki günde bir kan veriyorum benim geç döllenme olmuş herhalde tek ilişki olmuştu o da 15 yada 16.gün olmuştu 29. Gün kan tahlili yaptirmistim simdi kan sulandırıcı iğne progestan ve vitamin kullanıyorum
Senin ilk beta hcg kaçtı?

Benim bat günüm 3 Şubatti 6 Şubat'ta kan verdim 264 cikti betam bilmiyorum normalmi sanki bana düşük gibi geldi
şimdi bidaha yarın vericem inşallah yükselmiştir
Senin beta değerlerin nasıl cikti

Merhabalar 2yıl önce tüp bebek tedavisiyle ikizlerine hamile kalmıştım bu zamanlar şimdi mucizeme hanileyim 4+4 görünüyor testler pozitif kan veremedim hala Çarşamba giidcem inşallah. İğme tedavileri tüp bebekler aşılamalar derken nasıl oldu bu anlamadım bebeklerim 17aylık şuan şaşkınım korkuyorum inşallah yetebilirim hepsine
Hayırlısı olsun inşallah nasıl olduğunu Anlamayacak ne var Rabbim ol demiş olmus yeterki mevlam istesin korkma elbet Allah kolaylığını verir canm

Arkadaslar ben 5+5haftlak hamileym .. cok fena midem bulaniyor hic gecmiyor buna karsi ne yapabilirim?? Bide üniversite okuyorum örgün 4ayim var onu bitirmek istiyorum. Su mide bulantisina acilen bisey bulmaliyim yoksa okulu donduracagim mecbur :((

Benim bat günüm 3 Şubatti 6 Şubat'ta kan verdim 264 cikti betam bilmiyorum normalmi sanki bana düşük gibi geldi
şimdi bidaha yarın vericem inşallah yükselmiştir
Senin beta değerlerin nasıl cikti
Benim bat 10 şubattı 6 şubatta 18
8 şubatta 44 cıktı yarın adetimi 2 gün geçmiş olacak tekrar kan vereceğim insaallah
Ama dedim ya tek ilişki oldu olduktan 1 gün sonra yumurtlama testi pozitif çıktı ilişkiden 3 gün sonra yumurtam çatladı yani benim yumurtlama üstünden 10 gün falan geçmişti
Bakalım ileride onu nasıl ayarlayacak doktor tahmini bir adet tarihi belirleyip takvimi ona göre yapacak sanirim

Merhaba canim benimde tüp bebek 5+5iz bizde bende ayniyim cok fena midem bulaniyor kac gundur duramiyorum mide bulantisindan cok kotu oluyorum. Allah yardimcimiz olsun
İnşallah çok uzun sürmez ilk gebelik tecrübesizde olunca niye bu kadar erken başladı niye bu kadar aşırı belirti var diye sorguladım bian Allahım zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah

8 şubatta 44 cıktı yarın adetimi 2 gün geçmiş olacak tekrar kan vereceğim insaallah
Ama dedim ya tek ilişki oldu olduktan 1 gün sonra yumurtlama testi pozitif çıktı ilişkiden 3 gün sonra yumurtam çatladı yani benim yumurtlama üstünden 10 gün falan geçmişti
Bakalım ileride onu nasıl ayarlayacak doktor tahmini bir adet tarihi belirleyip takvimi ona göre yapacak sanirim
Evet galiba seninkisi Geç döllenme Hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah sağlıklı artsın değerlerimiz

İnşallah çok uzun sürmez ilk gebelik tecrübesizde olunca niye bu kadar erken başladı niye bu kadar aşırı belirti var diye sorguladım bian Allahım zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah
Benimde ilk gebelik insallah canim ya .. kac yasindasin ilk denemede mi tuttu

30 yaşındayım canım ilk denemede tuttu .. 6 yıllık evliyim
Cok sukur rabbime .. allah kucaginizada almayi naiso etsin insallah.. bende 23 yasindayim bizimde ilk deneme.. korkuyorum keseyi yolk kesesini felan cok sukur gorduk ama kalp atisi olcakmi iste buyuyecekmi cok korkuyorum..

Cok sukur rabbime .. allah kucaginizada almayi naiso etsin insallah.. bende 23 yasindayim bizimde ilk deneme.. korkuyorum keseyi yolk kesesini felan cok sukur gorduk ama kalp atisi olcakmi iste buyuyecekmi cok korkuyorum..
Amin canım Rabbim hepimize hayırla sağşıkla kucağımıza almayı nasip etsin .. korkma Allah nasip ettiyse olacak içini ferah tut ..

Sat ne canim?
Zamanla olcumlerde zaten bebek belirleyecek haftasini;)
Benimde 10 gun gecince normal gebelik testinde cikmisti,yani adetime 4 gun varken cikti

Çok fena ya bisey yiyemiyorum korkudan

Hayırlısı insaallah hayırlı vakitte sağlıkla gelsin bebislerimiz

Evet bugün 4+4
Doktoruma gittim şimdi iki günde bir kan veriyorum benim geç döllenme olmuş herhalde tek ilişki olmuştu o da 15 yada 16.gün olmuştu 29. Gün kan tahlili yaptirmistim simdi kan sulandırıcı iğne progestan ve vitamin kullanıyorum
Senin ilk beta hcg kaçtı?
Ilık süt iç o iyi geliyor diye duymuştum. Bide tahinin iyi geldiğini biliyorum ama hiç denemedim

:KK57: bence çok sakincali Normalde bile kimyasalları birbirine karıştırdıgin da insanı zehirleyebiliyor daha dikkatli olmalısın

Yoğurt ye Bol bol her olasılığa karşı önlem olsun

Iste bebegin bebek olmasini saglayan yumurta hucresi en basta o son adetimizde olusmaya basliyor oyle dusun canım :))))

Sen onların ikisinide simdiden evden at :))))
Bol bol yogurt ye bence de:KK66:
ya kizlar beni korkutmayin bisey olmus mudur bebislerime acile gitsem mi? Bir kase yogurt yedim elimi yuzumu yikadim bol bol temiz havaya ciktim ama

Arkadaslar ben 5+5haftlak hamileym .. cok fena midem bulaniyor hic gecmiyor buna karsi ne yapabilirim?? Bide üniversite okuyorum örgün 4ayim var onu bitirmek istiyorum. Su mide bulantisina acilen bisey bulmaliyim yoksa okulu donduracagim mecbur :KK43:(
Bana yogurt ve çubuk kraker iyi geldi.Balkonda falan otur biraz temiz hava al canim.

ya kizlar beni korkutmayin bisey olmus mudur bebislerime acile gitsem mi? Bir kase yogurt yedim elimi yuzumu yikadim bol bol temiz havaya ciktim ama

Kolay kolay olmaz diye biliyorum canım,bizim sandığımız kadar savunmasız değillermis❤

Hep bundan hesaplayacak canim ama gelisimine gore tahmini dogum tarihi zaman zaman degisir ilk baslarda ultrasonda,zamanla hep ayni cikar;)

Kolay kolay olmaz diye biliyorum canım,bizim sandığımız kadar savunmasız değillermis❤

Hep bundan hesaplayacak canim ama gelisimine gore tahmini dogum tarihi zaman zaman degisir ilk baslarda ultrasonda,zamanla hep ayni cikar:KK66:
sagol canim ignemi yaptirmaya gidecegim gittigimde dr. Bulursam sorayim

Back