- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.637
- 598
Peki yorma bariDevamı gelmedi şimdilik ama uzanmaya vakit mi var yemek yedik şimdi bulaşık için uğraşacağım ama yormam kendimi
Bennnn. Oksapar kullanıyorum ilk beta hcg pozitif çıktığı gün başladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki yorma bariDevamı gelmedi şimdilik ama uzanmaya vakit mi var yemek yedik şimdi bulaşık için uğraşacağım ama yormam kendimi
Bennnn. Oksapar kullanıyorum ilk beta hcg pozitif çıktığı gün başladım
73,3 bendeSen kaçsın canım
Aynı sayılırız73,3 bende
Bisey olmaz bende 4+4um daha 4 gündür yapıyorum corasprin kullanmiyormuydun? Hangi faktör pıhtılaşma eğilimli sende? Benim mthfr 1298A heterozigot kurtajim var önceden yeterli kan akımı gitmeyince kalbimde sorun oldu bebegimin
Aa ne tesadüf benimki de sadece seviyor Allah yardım eder büyütürsün ikisini de yaşında ne var sanki ben de 25 yaşındayımBenim yas 36 ben hic dusunmezken esimin gazabina ugradim :)))))) esimde tek kalmasin dusuncesiyle istiyordu birde cocuklari cok seviyor ama sadece seviyor
Benim 2 düşüğün var 6 7 haftalarda bende 1298 heterozigot ve 4G 5G mutasyon cıktı son tahlillerde ilk defa kullanıcam bugün beta yaptim yeni öğrendim 437 cıktı senin kaç betanBisey olmaz bende 4+4um daha 4 gündür yapıyorum corasprin kullanmiyormuydun? Hangi faktör pıhtılaşma eğilimli sende? Benim mthfr 1298A heterozigot kurtajim var önceden yeterli kan akımı gitmeyince kalbimde sorun oldu bebegimin
dr.una sordun mu peki? Endiselenmedin mi?Evet bunda oldu canim cok yeniydi ama
Benim en son yapıldığında 44 du adetim yeni geçti yarın yine yapılacak. Yalnız tamda şimdi yaptım ve cayır cayır yakıyor bu iğne haberin olsunBenim 2 düşüğün var 6 7 haftalarda bende 1298 heterozigot ve 4G 5G mutasyon cıktı son tahlillerde ilk defa kullanıcam bugün beta yaptim yeni öğrendim 437 cıktı senin kaç betan
Hadi ya belki aynı iğneden vermez peki nerden oluyorsun senin kaç haftalık düşük olmuştu canım.Benim en son yapıldığında 44 du adetim yeni geçti yarın yine yapılacak. Yalnız tamda şimdi yaptım ve cayır cayır yakıyor bu iğne haberin olsun
Sende mide bulantısı ve karin ağrısı var mı?Benim en son yapıldığında 44 du adetim yeni geçti yarın yine yapılacak. Yalnız tamda şimdi yaptım ve cayır cayır yakıyor bu iğne haberin olsun
Yok canim arastirdim biraz internetten bebege ya da anneye zarar verdigine dair kanitlanmis bir sey yokmus boyadik ciktik o gun tum gun eve gelmedik ama ben sonra tinerle sildim sagi solu camlari actim ve arada hava aldim. Ilk bebegimde cok pimpirikli idim ama bunda okadar degilim tabi siz yapin demiyorum her zaman dikkat etmek lazim herseye.dr.una sordun mu peki? Endiselenmedin mi?
:)))) yas ve boy kac :)))Aynı sayılırız
Sevmek haricinde birazda yardimlari olsa fena olmazdi hani :))))))Aa ne tesadüf benimki de sadece seviyor Allah yardım eder büyütürsün ikisini de yaşında ne var sanki ben de 25 yaşındayım
28, 1.66:)))) yas ve boy kac :)))
Ben varım...Kilolu hamile kalan var mı ben gibi 73,5 falanım
Aynen haklısın :) neyse başımız da olsunlar da o kadar ilgilendikleri de kafi ne yapalım:)Sevmek haricinde birazda yardimlari olsa fena olmazdi hani :))))))
Sen kaçsın canımBen varım...
Hiç söylemiyim.çok kötüSen kaçsın canım
evet kanitlanmis bisey yok bende baktim. Dr.uma sordum bir daha yapma dedi bir seg olmamistir dedi. Ama unutayim artik bununla yasayamam. Bir daha da asla yapmam zatenYok canim arastirdim biraz internetten bebege ya da anneye zarar verdigine dair kanitlanmis bir sey yokmus boyadik ciktik o gun tum gun eve gelmedik ama ben sonra tinerle sildim sagi solu camlari actim ve arada hava aldim. Ilk bebegimde cok pimpirikli idim ama bunda okadar degilim tabi siz yapin demiyorum her zaman dikkat etmek lazim herseye.