• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Benim yas 36 ben hic dusunmezken esimin gazabina ugradim :)))))) esimde tek kalmasin dusuncesiyle istiyordu birde cocuklari cok seviyor ama sadece seviyor
Aa ne tesadüf benimki de sadece seviyor :olamaz: Allah yardım eder büyütürsün ikisini de yaşında ne var sanki ;) ben de 25 yaşındayım

Bisey olmaz bende 4+4um daha 4 gündür yapıyorum corasprin kullanmiyormuydun? Hangi faktör pıhtılaşma eğilimli sende? Benim mthfr 1298A heterozigot kurtajim var önceden yeterli kan akımı gitmeyince kalbimde sorun oldu bebegimin
Benim 2 düşüğün var 6 7 haftalarda bende 1298 heterozigot ve 4G 5G mutasyon cıktı son tahlillerde ilk defa kullanıcam bugün beta yaptim yeni öğrendim 437 cıktı senin kaç betan

Arkadaslar cok acik renkte kanamam var normalmi bu pembe yani yeni farkettim progestan koyarken.. agrim felan yok 5+5iz kese ve yolk kesesini gormustuk.. bu gunlerde yerlseme kanamasi olabilirmiki

Benim 2 düşüğün var 6 7 haftalarda bende 1298 heterozigot ve 4G 5G mutasyon cıktı son tahlillerde ilk defa kullanıcam bugün beta yaptim yeni öğrendim 437 cıktı senin kaç betan
Benim en son yapıldığında 44 du adetim yeni geçti yarın yine yapılacak. Yalnız tamda şimdi yaptım ve cayır cayır yakıyor bu iğne haberin olsun

dr.una sordun mu peki? Endiselenmedin mi?
Yok canim arastirdim biraz internetten bebege ya da anneye zarar verdigine dair kanitlanmis bir sey yokmus boyadik ciktik o gun tum gun eve gelmedik ama ben sonra tinerle sildim sagi solu camlari actim ve arada hava aldim. Ilk bebegimde cok pimpirikli idim ama bunda okadar degilim tabi siz yapin demiyorum her zaman dikkat etmek lazim herseye.

Yok canim arastirdim biraz internetten bebege ya da anneye zarar verdigine dair kanitlanmis bir sey yokmus boyadik ciktik o gun tum gun eve gelmedik ama ben sonra tinerle sildim sagi solu camlari actim ve arada hava aldim. Ilk bebegimde cok pimpirikli idim ama bunda okadar degilim tabi siz yapin demiyorum her zaman dikkat etmek lazim herseye.
evet kanitlanmis bisey yok bende baktim. Dr.uma sordum bir daha yapma dedi bir seg olmamistir dedi. Ama unutayim artik bununla yasayamam. Bir daha da asla yapmam zaten

Back