Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerlerimiz hemen hemen aynı şekilde yükselmiş ve aynı zamanlarda öğrenmişiz bebişlerimiZi. Ben de adete 5gün kala evde test yaptım 4gün kala kan verdim 14 çıktı iki gün sonra 62 üç gün sonra 192 bir daha da kan vermedim salı günü doktora gitmeyi planlıyorumKızlar merhaba ben adetime 5 gün kala şüphelenip test yaptırdım beta 11 cıktı, sonra 2 gun geçti yine yaptırdım 62 cıktı sonra 3 gün sonra yani bugün adet günümde 322 cıktı artışlar nasıl iyi mi acaba
Hakkimizda hayirlisi insallah gecer cok fenayim cikmiyirda kusmak istiyorum kussam rahatlarin ama cikmiyorBana yogurt ve çubuk kraker iyi geldi.Balkonda falan otur biraz temiz hava al canim.
Canım kendini iyi hissediyorsan sorun yoktur zaten korkmaya kizlar beni korkutmayin bisey olmus mudur bebislerime acile gitsem mi? Bir kase yogurt yedim elimi yuzumu yikadim bol bol temiz havaya ciktim ama
Anladım canım evet nerdeyse aynı ikimizinki de ben de cuma gunu gitmeyi palnliyorum keseyi görebileyim diyeDeğerlerimiz hemen hemen aynı şekilde yükselmiş ve aynı zamanlarda öğrenmişiz bebişlerimiZi. Ben de adete 5gün kala evde test yaptım 4gün kala kan verdim 14 çıktı iki gün sonra 62 üç gün sonra 192 bir daha da kan vermedim salı günü doktora gitmeyi planlıyorum
Ozaman sorun yoktur canım ama bidaha iki kimyasalı birbirine karıştırıp kullanmamani oneririm gerçekten çok zararliYok mide bulantisi ve bas donmesi yok sadece sabahtan beri kasigimjn sag tarafi agriyor.
Ama o taa sabahtan beri var
aynen yapmam bir dahaOzaman sorun yoktur canım ama bidaha iki kimyasalı birbirine karıştırıp kullanmamani oneririm gerçekten çok zararli
İlk hamileliğimde 8. Hafta civarinda ailelerimize ve çevremize söylemiştik biz şimdiyse daha geç söylemeyi düşünüyoruz biraz bize özel olsun istiyoruz. Bakalım ne zaman tamam açıklayalım artık diyeceğizBenim ailem uzakta eşim de kendi ailesiyle görüşmüyor. Bir tek kayinvalidem görüşüyor o da çok sık gelmiyor zaten bize. Biz de onlara gitmeyince hep yalnızım yani. O yüzden kimsenin aklı bende kalmasın diye söylemedim. En yakın arkadaşlarım bile bilmiyor yani o derece :) ama çok uzatmam 10 haftalık falan olsun söylerim
Sağlıklı ve bizimle olsunlar da gerisi hiç önemli değil :) ben de 10.haftadan sonra söylerim herhalde bilemiyorum :)İlk hamileliğimde 8. Hafta civarinda ailelerimize ve çevremize söylemiştik biz şimdiyse daha geç söylemeyi düşünüyoruz biraz bize özel olsun istiyoruz. Bakalım ne zaman tamam açıklayalım artık diyeceğiz
Hoşgeldin.inşallah sağlicakla kucağına alırsınKızlar bende bir Ekim annesiyim sanirim
Tebrik ederim=) Amin inşallahhMerhaba kızlar
Ben da bugün anne adayı olduğumu öğrendim ben de Ekim annesi olacağım sanırım Hamile olan tüm arkadaşlarıma sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını, bekleyenlere ise tez zamanda müjdeli haberi almalarını diliyorum..
Vallahi biz kapilari boyadik plastik boya ile boya lekelerimi de tinerle cikardim benimkine bir sey olmadiysa kimseninkine olmaz herhalde :/Ay kizlar ben bugun porcoz ve camasir suyunu karistirdim tuvaleti ovmak icin bisey olmamistir di mi soludum da biraz...
Teşekkür ederimTebrik ederim=) Amin inşallahh
İnşallah canım allh razınolsınHayırlısı olsun inşallah nasıl olduğunu Anlamayacak ne var Rabbim ol demiş olmus yeterki mevlam istesin korkma elbet Allah kolaylığını verir canm