• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kızlar merhaba ben adetime 5 gün kala şüphelenip test yaptırdım beta 11 cıktı, sonra 2 gun geçti yine yaptırdım 62 cıktı sonra 3 gün sonra yani bugün adet günümde 322 cıktı artışlar nasıl iyi mi acaba
Değerlerimiz hemen hemen aynı şekilde yükselmiş ve aynı zamanlarda öğrenmişiz bebişlerimiZi. Ben de adete 5gün kala evde test yaptım 4gün kala kan verdim 14 çıktı iki gün sonra 62 üç gün sonra 192 bir daha da kan vermedim salı günü doktora gitmeyi planlıyorum

ya kizlar beni korkutmayin bisey olmus mudur bebislerime acile gitsem mi? Bir kase yogurt yedim elimi yuzumu yikadim bol bol temiz havaya ciktim ama
Canım kendini iyi hissediyorsan sorun yoktur zaten korkma
Asiri mide bulantisi baş dönmesi falan olursa tabiki git doktora

Değerlerimiz hemen hemen aynı şekilde yükselmiş ve aynı zamanlarda öğrenmişiz bebişlerimiZi. Ben de adete 5gün kala evde test yaptım 4gün kala kan verdim 14 çıktı iki gün sonra 62 üç gün sonra 192 bir daha da kan vermedim salı günü doktora gitmeyi planlıyorum
Anladım canım evet nerdeyse aynı ikimizinki de ben de cuma gunu gitmeyi palnliyorum keseyi görebileyim diye

Yok mide bulantisi ve bas donmesi yok sadece sabahtan beri kasigimjn sag tarafi agriyor.
Ama o taa sabahtan beri var

Benim ailem uzakta eşim de kendi ailesiyle görüşmüyor. Bir tek kayinvalidem görüşüyor o da çok sık gelmiyor zaten bize. Biz de onlara gitmeyince hep yalnızım yani. O yüzden kimsenin aklı bende kalmasın diye söylemedim. En yakın arkadaşlarım bile bilmiyor yani o derece :) ama çok uzatmam 10 haftalık falan olsun söylerim :KK66:
İlk hamileliğimde 8. Hafta civarinda ailelerimize ve çevremize söylemiştik biz şimdiyse daha geç söylemeyi düşünüyoruz biraz bize özel olsun istiyoruz. Bakalım ne zaman tamam açıklayalım artık diyeceğiz

İlk hamileliğimde 8. Hafta civarinda ailelerimize ve çevremize söylemiştik biz şimdiyse daha geç söylemeyi düşünüyoruz biraz bize özel olsun istiyoruz. Bakalım ne zaman tamam açıklayalım artık diyeceğiz
Sağlıklı ve bizimle olsunlar da gerisi hiç önemli değil :) ben de 10.haftadan sonra söylerim herhalde bilemiyorum :)

Herkese iyi pazarlar hamis arkadaslarim :)
Ben bugun ruyam da bi erkek cocugum oldugunu gordum cok ta guzel masllah kayinvalidem kucaklamak istiyo kayinpederim vermiyo payalasamiyorlar cocugu o sirada teyzem diyo ki bak diyo dedin oglan istiyorum diye yaptin oglani diyo vallahi hayirlisi olsun insallah :)) bi kizim var bir de oglum olmasini cok isterim cunku baska cocuk dusunmuyoruz. Allahim kismet ederse insallah. Siz hic ruya goruyor musunuz cinsiyet le alakali??? Bu arada tam boyle hamileligimin baslarinda kizimi da gormustum ruyamda gercekten simdi dusununce ruyada gordugum kiz ayni benim kizimin simdiki hallerine benziyor :))

Benden açık kahve leke geldi kızlar progestan da kullanıyorum ama

Back