- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de ayni endiseler var canimmkalbini duymadan hamileyim diyemiyirum.Kizlar sizler betahcg.niz yukselince hamileyim diyebiliyorsunuz ne guzel. Ben daha kalp atisini duymadan hamileyim diyemiyorum. Allah.ima dua ediyorum insallah kalp atisini duyarim diye. Allah bana da nasip eder. Tup bebekle olunca boyle endiseler oluyor
Söyle kız nolcak beraber bi yol izleyelim daha fazla almamak içinHiç söylemiyim.çok kötü
Sen içini ferah tut canım Allahın izniyle bişey olmayacak. Hepimiz alacağız inşallah kucağımizaKizlar sizler betahcg.niz yukselince hamileyim diyebiliyorsunuz ne guzel. Ben daha kalp atisini duymadan hamileyim diyemiyorum. Allah.ima dua ediyorum insallah kalp atisini duyarim diye. Allah bana da nasip eder. Tup bebekle olunca boyle endiseler oluyor
Ah endiseler bende ogrendim ogreneli birsey hissetmiyorum diye dolaniyorum bir dusugum var cok istiyordum bebek cok caresiz kaldigim bir anda umut gibi geldi cok bir mide bulantısıda yok sadece karnim şiş kabizim bideBende de ayni endiseler var canimmkalbini duymadan hamileyim diyemiyirum.
1 kaybım var.ve kalbini hiç duyamadim...
Tanistıgımiza memnun oldum.Kızlar kendimizi kısaca tanıtsak hepimiz için daha iyi olmaz mı :) bebeklerimiz bizimle olduğu sürece hep birlikte yol alacağız sonuçta burada. Oğluma hamileliğimde yine burdaydım ve çok güzel dostluklar kurduk. Yeri geldi dertlestik eğlendik :)
Ben kısaca tanitayim zaten tanıdınız sayılır ama ben gülçin 25 yaşındayım ev hanımıyım açık öğretimden ünv devam ediyorum kamu yönetimi 3.sınıf :) 3 bucuk yıllık evliyim. 2 buçuk yaşında 1 oğlum var. Hatay'da yaşıyorum :) 47 kilo ile hamile kaldım :)
95Söyle kız nolcak beraber bi yol izleyelim daha fazla almamak için
iste boyle olunca insan temkinli yaklasmaya calisiyor her seye insallah bu sefer bebeklerimizi saglicakla kucagimiza alirizBende de ayni endiseler var canimmkalbini duymadan hamileyim diyemiyirum.
1 kaybım var.ve kalbini hiç duyamadim...
insallah canim. Icimi ferahlatiyorsunSen içini ferah tut canım Allahın izniyle bişey olmayacak. Hepimiz alacağız inşallah kucağımiza
Rabbim.iste kullarinin yuzünü güldüruyor.ins bunu kucagina alirsin.Ah endiseler bende ogrendim ogreneli birsey hissetmiyorum diye dolaniyorum bir dusugum var cok istiyordum bebek cok caresiz kaldigim bir anda umut gibi geldi cok bir mide bulantısıda yok sadece karnim şiş kabizim bide
Ins canim.senin bi kaybin var miydi?iste boyle olunca insan temkinli yaklasmaya calisiyor her seye insallah bu sefer bebeklerimizi saglicakla kucagimiza aliriz
insallah canim. Icimi ferahlatiyorsun
benim bu ikinci tup bebek denemem normal yolla hamile kalamiyorum. Ilki bos gebelikti kese gorundu kalp atisini duyamadim dr. Ilacla dusuk yaptirdi. Kurtajdan korktugum icinIns canim.senin bi kaybin var miydi?
Anladim canim.kaybin her türlüsu kötü.Rabbim bi daha yasatmasin.ins kucagina alirsin bebisini...benim bu ikinci tup bebek denemem normal yolla hamile kalamiyorum. Ilki bos gebelikti kese gorundu kalp atisini duyamadim dr. Ilacla dusuk yaptirdi. Kurtajdan korktugum icin
1.67 36 :))))28, 1.66
Ayy oyle cok sukur yine tabii ki rabbim basimizdan eksik etmesin :)Aynen haklısın :) neyse başımız da olsunlar da o kadar ilgilendikleri de kafi ne yapalım:)
Canim bende kizimda cok endiseliydim kalp durmasindan 1 kurtajim 2 kendikiginden dusugumden sonra kizima hamile kaldim nerdeyse her hafta dr a gidip kalp atisini dinliyordum sonra kalp dinleme cihazi aldim 9 ayim o cihaz elimde dolanarak yasadim cunku kizim hic hareket etmiyordu kafasi kaburgama sikismisti inanilmaz kotu bi hamilelik gecirdim ama bu sefer oyle degilim daha rahatim tevekkulu mu ogrendim yoksa kizimin kucagimda olmasinin verdigi bir rahatlikmi bilemiyorum rabbim gonlune rahatlik ferahlik versin seninde insallah :)Kizlar sizler betahcg.niz yukselince hamileyim diyebiliyorsunuz ne guzel. Ben daha kalp atisini duymadan hamileyim diyemiyorum. Allah.ima dua ediyorum insallah kalp atisini duyarim diye. Allah bana da nasip eder. Tup bebekle olunca boyle endiseler oluyor
Diyetisyene gitmek en iyisi canım ilk üç aydan sonra ben de düşünüyorum
Canim benim de 1 kürtajim var.kan sulandirici icmeden devam etmek bana çok endise veriyor.heran kalbi duracakmis gibi.Canim bende kizimda cok endiseliydim kalp durmasindan 1 kurtajim 2 kendikiginden dusugumden sonra kizima hamile kaldim nerdeyse her hafta dr a gidip kalp atisini dinliyordum sonra kalp dinleme cihazi aldim 9 ayim o cihaz elimde dolanarak yasadim cunku kizim hic hareket etmiyordu kafasi kaburgama sikismisti inanilmaz kotu bi hamilelik gecirdim ama bu sefer oyle degilim daha rahatim tevekkulu mu ogrendim yoksa kizimin kucagimda olmasinin verdigi bir rahatlikmi bilemiyorum rabbim gonlune rahatlik ferahlik versin seninde insallah :)