- 17 Ocak 2017
- 679
- 4.109
- 113
- 34
- Konu Sahibi birhayalimsenn
-
Allah kavuştursun canım :) hayırlısı hakkınızdaKizlar benim sevgilim askerde astegmen olarak görev yapıyor inşallah nisan sonu gibi dönecek belki bizde 2018 eylül gibi evleniriz :))
hayırlısı canım inşallah2018 temmuz inşAllah
Allah tamamına erdirsin inşallahBiz üniversitede tanıştık. 1 Temmuz'da sözüm oldu, 31 Temmuz'da nişanım, seneye de Allah nasip ederse düğünüm var . Tarih ve yer belirlemedik ama Eylül Ekim gibi istiyoruz.
Sağol canım inşAllahhayırlısı canım inşallah
Hayırlı olsun canım mutluluklarbizde günümüzü aldık kızlar 4 nisan kına 6 nisan düğün inşallah
teşekkür ederim canım Allah tüm sevenleri kavuştursun ve çook mutlu etsin inşallahHayırlı olsun canım mutluluklar
hayırlı olsun canım bende Nisan geliniyim 4 kına 6 düğünbendee 2018 nisan geliniyim 15 temmuz 2017 nişanım oldu büyük ihtimal 20 nisan kına 21 nisan düğün
kendimden alıntı yapıp da bunu yazacağımı düşünmezdim ama düğünü Kasıma aldıkhayırlı olsun canım bende Nisan geliniyim 4 kına 6 düğün
kendimden alıntı yapıp da bunu yazacağımı düşünmezdim ama düğünü Kasıma aldık
düğünüm kasımda yani 2017 geliniyim artık
ay canım Allah hakkınızda hayırlısını tez zamanda versin darısı başınıza o zaman2016dan beri nişanlıyız. Bayabaya 2018 görünüyor yine bize yollar...
2008 yılının son zamanı idi.
Normalde arkadaştık. Aşık olduğumuzu biraz geç anladık. Tabi liseli heyecanlı yıllar.. Ama çok geçmeden üniversite vs derken farklı şehirlerde yaşadık beş yıl.
Bir an önce kavuşmayı diliyorum. Dualarınızı da beklerim..
3 senedir sevgiliyiz 2018 şubatta sözlü olacağız inşallah...Merhaba ben de 2018'de kına, düğün yapmayı planlıyorum. İş durumlarımıza göre umarım 2018'de evlenebilirizzz
Sizler ne kadar sevgili, nişanlı kaldınız? 2 senedir çıkıyoruz, yeni nişanlıyız. Çok beklemedik herhalde değil mi?
Kaç yaşındasınız canım3 senedir sevgiliyiz 2018 şubatta sözlü olacağız inşallah...
Merhaba ben de 2018'de kına, düğün yapmayı planlıyorum. İş durumlarımıza göre umarım 2018'de evlenebilirizzz
Sizler ne kadar sevgili, nişanlı kaldınız? 2 senedir çıkıyoruz, yeni nişanlıyız. Çok beklemedik herhalde değil mi?
Kınanızı, düğününüzü nelerelerde yapmayı planlıyorsunuz?
Hangi konseptleri düşünüyorsunuz?
Gelinlik seçtiniz mi bakalım kıslar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?