- 22 Ocak 2017
- 5.651
- 7.044
- 198
- Konu Sahibi birhayalimsenn
Bizde 7 yıldır beraberiz inşallah 2018 de birşeyler olur diye umut ediyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde 7 yıldır beraberiz inşallah 2018 de birşeyler olur diye umut ediyorum :)
Harika kızlar umarım 2018'de hepimiz sevdiklerimizle harika günler geçiririz, muradımıza ereriz18 Mart 2018'de düğünüm olacak inşallah 5 yılın sonunda heyecanla bekliyoruz :)
Tebrik ederim canımmm musmutlu bir hayatınız olsunBnde 2018 gelini olcam insallah 3 yildir beraberiz ve bu beraberlikden ailemin haberi vardi ve yuzuk taktiydik tabi bnm universte vardi onunda vardi simdi bitirdi bnm bir yilim daha vardi bn okuldan once dugun olmasin dedim bn okurken bari askeri aradan cikarayim dedi simdi asker ocakda gelio nisan mayis gibi evlencez Rab bim herkezin hakkinda hayirlisini versin insallah daimi bir evlilik hayati kurariz
Hadi inşallah canım düğün mü nişan mıgaliba 2018 mart
kasım sonu nişan martta da düğün nasipse..Hadi inşallah canım düğün mü nişan mı
mutluluklar o halde en buyuk1 derdiniz bu olsun agzinizin tadi bir omur bozulmaz insallah bir yastikda kocamaniz dilegiyleBenimde 22 Temmuz da düğünüm var
31 ağustos 2016 da tanıştık (arkadaşlarım zorla baş göz etti)
ilk başta ısınamadığım adamla şimdi evlilik yolundayım. iyiki karşıma çıkmış
bu sözdür nişandır düğündür masrafı düzenlemesi derdi yoruyor insanı şuanda en çok zorlandığım mevzu da balayı oteli bulma diğer konuların çoğunu hallettik çok şükür.
son 59 gun o halde28 Ocak düğün inşallah
son 59 gun o halde
AMİİNN GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER :)mutluluklar o halde en buyuk1 derdiniz bu olsun agzinizin tadi bir omur bozulmaz insallah bir yastikda kocamaniz dilegiyle