- 24 Aralık 2016
- 155
- 85
- 98
- Konu Sahibi birhayalimsenn
-
Bizim çok uzun ama kendisi sporcu benimde kız kardeşim sporcu çok yakın abi kardeş ilişkileri vardı ne olduysa bir gün 3müz buluştuk önce istemedim biraz mesajlaştıktsn sonra bitirdim daha sonrasında spor kulubü bunları ekipçe bir yere götürmek istedi Benim kız kardeşimde küçük olduğu için bende gitmek zorunda kaldım baya zorladı ailem gitmem için beyse gittim sevdiğim bey ile orada baya yakınlaştık çok romantikti sempatikti beni etkiledi derken gecesine beni aradı sabaha kadar telefonda konuşmuştuk sonra ne olduysa oldu :)) bizimde ya aralık ya da ocak 2018de sözümüz olucak ailelerden onaylı:))Biz arkadaş ortamında tanıştık :) gönül isterki 2017 olsun düğün falan ama 2018 kalacak gibi görünüyor hayırlısı artık :)) siz nasıl tanistiniz
Bizim çok uzun ama kendisi sporcu benimde kız kardeşim sporcu çok yakın abi kardeş ilişkileri vardı ne olduysa bir gün 3müz buluştuk önce istemedim biraz mesajlaştıktsn sonra bitirdim daha sonrasında spor kulubü bunları ekipçe bir yere götürmek istedi Benim kız kardeşimde küçük olduğu için bende gitmek zorunda kaldım baya zorladı ailem gitmem için beyse gittim sevdiğim bey ile orada baya yakınlaştık çok romantikti sempatikti beni etkiledi derken gecesine beni aradı sabaha kadar telefonda konuşmuştuk sonra ne olduysa oldu :)) bizimde ya aralık ya da ocak 2018de sözümüz olucak ailelerden onaylı:))
Herşey inşallah en güzeliyle olurAyy ne güzel tanışma olmuş inşallah hersey gonlunuzce olsunbenimkide polis görevde doğuda bitmesini bekliyoruz 2018 kalırmi kalmazmi hiç bilemiyorum belki yarın belki yarından da yakın deyip beklemedeyiz
Bizim de nasipse 2018 Haziran'da düğünümüz. Biz de lise arkadaşıydık benim 2 üst sınıfımdaydı kendisi.Ben deli divaneydim ona kendisinin haberi bile yoktu haberi olsa da birşey değişmezdi beyimiz küçük sınıflara takılmaktan hoşlanmazdı çünkü. Yıllar geçti aklımın hep bir köşesindeydi. Polis okulunu kazandı liseden mezun olunca ben yine ara ara sosyal medyadan halini hatrını sormaya devam ettim tabi. Ama yine beni lisedeki halimle hatırladığı için iplemedi şişman bi kızım diye .Hadi herkes tarihlerini yazıp birde nasıl tanıştığınızı yazın :) beklemedeyim...
Allah ayırmasın Değişik ve güzel bir başlangıç hikayesiBizim de nasipse 2018 Haziran'da düğünümüz. Biz de lise arkadaşıydık benim 2 üst sınıfımdaydı kendisi.Ben deli divaneydim ona kendisinin haberi bile yoktu haberi olsa da birşey değişmezdi beyimiz küçük sınıflara takılmaktan hoşlanmazdı çünkü. Yıllar geçti aklımın hep bir köşesindeydi. Polis okulunu kazandı liseden mezun olunca ben yine ara ara sosyal medyadan halini hatrını sormaya devam ettim tabi. Ama yine beni lisedeki halimle hatırladığı için iplemedi şişman bi kızım diye .Bir gün yine aklımdan geçerken tabi liseden mezun olalı 5 yıl geçmiş sosyal medyadan takip edeyim dedim. O ara bizimki doğu görevini bitirip batıya gelmiş tabi . :) Sonra bi baktım takip isteğimi onayladı o da istek gönderdi. Aradan 10 dk geçti bir de ne göreyim ilk kez mesaj attı. ( Muhtemelen o ara resimleri inceledi ) Sen o lisede hatırladığım kız olamazsın değil mi ne olmuş sana böyle falan diye muhabbete girdi konuştuk güldük falan hemen numaramı istedi. Sabahlara kadar konuşur olduk . Sonra aile ile tanıştırma evlilik teklifi derken bir de baktım nişanlanmışız Çok güzel zamanlardı keşke başa dönsek diyorum arada hiç pişman olmadım Allah da hiçbirimizi pişman etmez inşallah
Ay ben yanlış yazmışım nasıl 2018 e gittim anlamadım ama benim düğünüm 2017 Haziran kızlar pardon artık yıllara ayak uyduramıyorum sanırsam çok hızlı gidiyorlarAllah ayırmasın Değişik ve güzel bir başlangıç hikayesimutluluğunuz daim olsun ben henüz sözlü bile değilim gerçe yüzüğüm var aile arasında annemler arasında takılmış ama okulumu bekliyoruz seneye 2018 ocakta söz Nisa'n mayıs nişan
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden allah bir yastıkta kocatsınAy ben yanlış yazmışım nasıl 2018 e gittim anlamadım ama benim düğünüm 2017 Haziran kızlar pardon artık yıllara ayak uyduramıyorum sanırsam çok hızlı gidiyorlar
Sağolasın canım darısı ve en güzelleri size olsun inşallahHayırlı uğurlu olsun şimdiden allah bir yastıkta kocatsın
İnşşalah hayırlısıyla olur Allah ayırmasın asker yolu beklemek zor bende bekledimBenim nişanlımda askerde
2018 şubatta nasipse dönecek ve o yaz düğünümüz olacak inşalla
Yeni gördüm yazdığıızı çok sağolsun inşallahİnşşalah hayırlısıyla olur Allah ayırmasın asker yolu beklemek zor bende bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?