Merhaba deneyimli ikiz anneleri , tecrübelerinize ihtiyacım var , 11 şubat günü biri 2170 biri 2350 kg 36 haftalık bebeklerim oldu , ilk 3 gün sütüm düzgün gelmedi, ayrıca bebeklerin emme güçleri zayıftı hastaneden itibaren mama verdik , sonra sarılık oldular sık beslemek için mama kullandık , göğsümü arada verebildim arada sağdım , zayıf olan 2 kg’a Düştü doktor daha fazla verirse vücut sıcaklığını korumakta zorluk çeker dedi, olabildiğince mama verdik , biri emiyor ama diğeri biberona alıştı , zorla meme veriyorum , ayrıca sütüm fışkıracak gibi değil, erken doğum tehdidinden dolayı 27 haftalık hamileliğimden beri hastanede yatıyordum bu durum moral açısından beni kötü etkilemişti üzerine bir de , bebeklerimden birinin topuk kanında tsh yüksek çıkıp tekrar kan alınınca dibe vurdum , şimdi 2.sonuç için arayacaklar mı aramayacakları mı diye gergin bir bekleyişteyim , sürekli ağlamak istiyorum süt miktarını etkiliyor sanırım bu durum , aslında kolay pes eden bir insan değilim ama engel olamıyorum . Çok uzattım biliyorum ben sizlerden beslenme düzenini nasıl oluşturduğunuzu , mama ve süt dengesini nasıl kurduğunuzu öğrenmek istiyordum . Şimdiden teşekkürler