Dedikleriniz çok güzel maşallah ve fakat kaliteli gece uykusu için kaliteli gündüz uykusu şart, nacizane tavsiyem; bebeklerinizin uyku aralıklarını takip edin ben notlar aldım hep, ne kadar sürede uykuları geliyor hangi uykuyu kaç saat uyuyorlar, düzen oturtana kadar ilk esnemede hemen uyuttum. mesela şimdi 8 aylıklar uyanma saatleri öğlen uykusu akşamüstü uykusu ve gece uykusu hep aynı saatte uyuyup uyanıyorlar ve dediğiniz gibi rutin oluşturmak çok önemli müzik beslenme alt değiştirme uyku tulumu vb, öpüp koklamak ve kısa uyku öncesi konuşması da güven hissi veriyor, 3-4 aylıkken uykuları gelince yatağa yatırdığımda kendi kendine uyuyan bebeklerim 5.ayda kucağımda uyumak isteyince ve sürekli beni sıcaklık isteyip uyanınca artık yeniden düzen kurmak şart olmuştu, çok şükür, uyku bizim için en önemli dinleme yeni güne güç enerji şart, bi de oğluşum gece kucağımda uyumak için kalkmasa süper olacak. Tüm bebişlere ve kutsal ikiz annelerine mis gibi uykular. Canikolar
E
Emotionn35
phuket79
epey zamandır giremiyordum ne habersiniz? Büyüyoruz beee sevinelim mi? Üzülelim mi?