- 21 Ocak 2018
- 600
- 440
- 53
- Konu Sahibi PembeHelvam
Çok mantıkli.Canım bende her oyuncaktan birer tane aldım paylaşmayı öğrenmeleri için ikişer tane almaya başlarsam hep öyle isterler diye düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok mantıkli.Canım bende her oyuncaktan birer tane aldım paylaşmayı öğrenmeleri için ikişer tane almaya başlarsam hep öyle isterler diye düşünüyorum
Tabi ki canım birde tek tek alırsak çeşididr arttırabiliriz malum oyuncak fiyatlarıda almış başını gidiyorooo maşallah hadı benım ıcın neyse dıyelım ılk bebek. ama senın gene tecruben varmıs hakıkaten cok sacma komık :) zaten tecrubelisindir.
ikişer tane alınırsa hep oyle ıstemeye devam ederler... ben bu acıdan hıc dusunememıstım cok mantıklı fikrin gercektenbende almayayım ozaman paylaşa paylaşa oynasınlar :)
Teşekkür ederimÇok mantıkli.
Tabi ki canım birde tek tek alırsak çeşididr arttırabiliriz malum oyuncak fiyatlarıda almış başını gidiyor![]()
Canimm Allah sifa versin ikizlerin mi lösemi teşhisi konan? Dua edicem insallah.Adi neydi?Ooo kizlar ne guzel bi topik olmus. Harikasınız yazilanlari okumadim hatta yeni gordum. Ramazanin ilk gunu kizima losemi teshisi kondu. Bi aydır tedavi görüyoruz hastanedeyiz. Su mubarek gunlerde dua bekliyorum.
allah şifa versin canım inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur kızınOoo kizlar ne guzel bi topik olmus. Harikasınız yazilanlari okumadim hatta yeni gordum. Ramazanin ilk gunu kizima losemi teshisi kondu. Bi aydır tedavi görüyoruz hastanedeyiz. Su mubarek gunlerde dua bekliyorum.
gözün aydın canım kavuştun sonunda bebeklerine çok küçük oldukları için emmek yoruyor galiba benim kızlarda kuvezden çıkınca az emip yoruluyorlardi zamanla daha iyi emmeye başladılar kaç gr almışlar ki çok mu azKızlar slm herkese iyi bayramlar...40/42 günden sonra bebeklerim küvözden çıktı...çok şükür bin şükür..biri 2000 diğeri 2200 olarak çıktık..2000 gr olan birkaç gün meme almadı biberon ile besledik..kg alımı ve beslenmesi çok az,ağır gidiyor yani...bu anne sütü zenginleştirici eoprotin varmış anne sütüne karıştırıp veriyormuşsun konu ile ilgili bilgisi olan var mı?çok sık emzirmeye çalışıyorum ama sürekli bir uyku hali ve çok uzun sürüyor beslenmesi
Sağol cnm çok tşk ederim..2 kg olan hiç almadı desem yeridir kg verdi aksine..zayıflığından mı bilemedim sürekli uyku halinde bir saati buluyor beslenmesi böyle giderse mama takviyesi diyor dr...diğeri iyi maşallah kurtardı çok şükür..gözün aydın canım kavuştun sonunda bebeklerine çok küçük oldukları için emmek yoruyor galiba benim kızlarda kuvezden çıkınca az emip yoruluyorlardi zamanla daha iyi emmeye başladılar kaç gr almışlar ki çok mu az
Canım gözünüz aydın öncelikle, evet çabuk yoruldukları için çok ememiyorlar ve hemen yoruluyorlar aptamil eoprotein kullandık bizde 3kg olana kadar kızlar günde 4 öğün 25ml anne sütüne 1ölçek koyup içiriyorsun küvezden çıkarken yoğun bakım dr umuz aldırdı bize size bilgi vermediler mi 1kutu alsan yeter zaten 3kg olana bitmezKızlar slm herkese iyi bayramlar...40/42 günden sonra bebeklerim küvözden çıktı...çok şükür bin şükür..biri 2000 diğeri 2200 olarak çıktık..2000 gr olan birkaç gün meme almadı biberon ile besledik..kg alımı ve beslenmesi çok az,ağır gidiyor yani...bu anne sütü zenginleştirici eoprotin varmış anne sütüne karıştırıp veriyormuşsun konu ile ilgili bilgisi olan var mı?çok sık emzirmeye çalışıyorum ama sürekli bir uyku hali ve çok uzun sürüyor beslenmesi
Slm benim kızların biri 1900gr biri 1700gr iken çıktı küvezden canım 3er kilo olana kadar günde 4öğün eoproteinli mama, diğerlerinde emzirdim yada süt sağıp verdim yada aptamil prematüre mamasından verdim. 3kg den sonra eoproteini kestik prematüre mama vE anne sütüyle devam ettik. 4kg dan sonra prematüre mamayı kesip normal 1numara mama vE anne sütüyle devam ediyoruz. Aylık 900-1000gr arası alıyorlarDmrz slm cnm sen kızları nasıl besliyorsun?kg alımları nasıl ilerledi?rop testi yaptırdın mı?
Rabbim şifa versin canım tez zamanda atlatırsınız inşallah. Ne şikayetle gittiniz dr a da bu teşhis konduOoo kizlar ne guzel bi topik olmus. Harikasınız yazilanlari okumadim hatta yeni gordum. Ramazanin ilk gunu kizima losemi teshisi kondu. Bi aydır tedavi görüyoruz hastanedeyiz. Su mubarek gunlerde dua bekliyorum.
Canım gözünüz aydın öncelikle, evet çabuk yoruldukları için çok ememiyorlar ve hemen yoruluyorlar aptamil eoprotein kullandık bizde 3kg olana kadar kızlar günde 4 öğün 25ml anne sütüne 1ölçek koyup içiriyorsun küvezden çıkarken yoğun bakım dr umuz aldırdı bize size bilgi vermediler mi 1kutu alsan yeter zaten 3kg olana bitmez
Sağol Cnm..burada bu kadar uzun süre küvözde kalan bir bizimkiler var ondan aklıma hep sen geliyorsun..bize dr bu konu ile ilgili birşey söylemedi bol bol emzir dedi...biri gayet iyi besleniyor gelişim gösterdi ama diğeri 10 gün oldu hiç kg almadı kontrolümüz var bu hafta mutlaka soracağım..zaten bakacak kg almamış verecektir birşeyler..valla çok zormuş allah yardımcımız olsun..Slm benim kızların biri 1900gr biri 1700gr iken çıktı küvezden canım 3er kilo olana kadar günde 4öğün eoproteinli mama, diğerlerinde emzirdim yada süt sağıp verdim yada aptamil prematüre mamasından verdim. 3kg den sonra eoproteini kestik prematüre mama vE anne sütüyle devam ettik. 4kg dan sonra prematüre mamayı kesip normal 1numara mama vE anne sütüyle devam ediyoruz. Aylık 900-1000gr arası alıyorlar
Evet zor ama geçiyor :) şimdi düşünüyorum da hiç geçmeyecek sanıyordum o günler devamlı gaz Sancısından ağlayan iki bebe top gibi oluyordu yavrularım bi pırt yapabilmek için çığlık çığlığaSağol Cnm..burada bu kadar uzun süre küvözde kalan bir bizimkiler var ondan aklıma hep sen geliyorsun..bize dr bu konu ile ilgili birşey söylemedi bol bol emzir dedi...biri gayet iyi besleniyor gelişim gösterdi ama diğeri 10 gün oldu hiç kg almadı kontrolümüz var bu hafta mutlaka soracağım..zaten bakacak kg almamış verecektir birşeyler..valla çok zormuş allah yardımcımız olsun..
Sen rop muayenesi yaptırdın mı?gelen hafta götürdük o da ayrı bir zormuş önümüzdeki hafta tekrar edilecek..bakalım inşallaj bir sorun çıkmaz..sen proteini nereden aldın eczanede satılıyor sanırım nette bulamadımEvet zor ama geçiyor :) şimdi düşünüyorum da hiç geçmeyecek sanıyordum o günler devamlı gaz Sancısından ağlayan iki bebe top gibi oluyordu yavrularım bi pırt yapabilmek için çığlık çığlığa5saat hiç kucağımdan inmeden ağladıklarını bilirim beslemek ayrı zor neden ağladıklarını bilmek ayrı ama geçiyor hepsi şuan çok eğlenceliler gazlarımızda bitti büyüdülerde maşallah :) sende merak etme geçecek herşey stres yapma sakın
Evet canım rop muayenemiz iki defa yapıldı şükür bir sorun çıkmadı bizim sizinde çıkmaz inşallah, eoprotein eczaneden alınıyor hatta onlarda sipariş verip getirttiler 200gr lık 160₺ ye almıştıkSen rop muayenesi yaptırdın mı?gelen hafta götürdük o da ayrı bir zormuş önümüzdeki hafta tekrar edilecek..bakalım inşallaj bir sorun çıkmaz..sen proteini nereden aldın eczanede satılıyor sanırım nette bulamadım
Merhaba canımKızlar bu aradafadiming ten haberi olan yada görüşen varmı